Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSC

SĄ NA TYM ŚWIECIE 40 LATKOWIE KTORZY BUJAJA SIE ZE STUDENTKAMI. JAK ZOSDTAC JEDNYM Z NICH?

Polecane posty

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

wezcie pod uwage, iz ja na studiach bylem niesmialy i mialem tradzik

siedzialem w ksiazkach, w grach, w swiecie fantazji

wiec de facto mam malo wspomnien, tym samym jestem na etapie zycia bardziej jak 27 latek, niz 40 latek

Nie zwrócisz straconych lat, stracisz teraźniejsze i przyszłe starając się powrócić do przeszłych. Nie możesz w wieku 40 lat stworzyć wspomnień nastolatka, chyba że mentalnie jesteś dzieckiem nastoletnim, wiec żyj jak w ostatnio popularnym hymnie złotej młodzieży a raczej wyznaniu "wiary" i trać teraźniejszość a z nią przyszłość, skoro straciłeś przeszłość możesz przecież całe życie stracić, jak szaleć to.na calego:/.

Gość vvv
18 godzin temu, Gość vvv napisał:

Ale jest przeterminowanym grzybem

Koleś zluzuj, młode laski sa dla młodych chłopaków 

Ale nie podszywaj się pode mnie.

Gość gosc
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie zwrócisz straconych lat, stracisz teraźniejsze i przyszłe starając się powrócić do przeszłych. Nie możesz w wieku 40 lat stworzyć wspomnień nastolatka, chyba że mentalnie jesteś dzieckiem nastoletnim, wiec żyj jak w ostatnio popularnym hymnie złotej młodzieży a raczej wyznaniu "wiary" i trać teraźniejszość a z nią przyszłość, skoro straciłeś przeszłość możesz przecież całe życie stracić, jak szaleć to.na calego:/.

madre slowa, przemyślę je