Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrzcie

Chyba jestem stracony w oczach kobiet

Polecane posty

Gość Patrzcie

Mówi się, że taki niski facet jak ja 165 cm wzrostu jedyne co może zrobić by rozkochać w sobie kobietę to mieć charakter. Mam 22 lata i jestem po prostu do kitu.

W ogóle przez całe życie nie umiałem niczego fajnie opowiedzieć ludziom. Dziewczyny z gimnazjum się dosłownie śmiały z mojego głosu. W ogóle mam uczucie że jak cokolwiek mówię to ludzie mnie uznają z automatu za jakiegoś niepełnosprawnego lub chorego. A nic mi nie jest. 

Sam dziwnie brzmiący głos to nie problem. Ale ja w ogóle nie umiem nim operować, jak coś opowiadam to praktycznie nikt nic nie rozumie.

Czasem jak załatwiam coś w urzędzie to się mnie pytają z jakiego kraju jestem.

No i powiedzcie mi co mam niby zrobić?

Nawet jak poznam jakąkolwiek dziewczynę to i tak ona nie będzie w we mnie widziała potencjalnego partnera.

Dodam też że nie jestem nieśmiały i umiem się odezwać pierwszy do kogoś. Przy czym dana osoba i tak mi każe powtórzy zdanie bo nie zrozumiała co mówię. A nawet nie seplenie.

Gość Gość

No to przerąbane masz.

Niscy co mają fajne dziewczyny są zwykle charyzmatyczni,zabawni lub są po prostu osobami stąpającymi twardo na ziemi.

Mając jakiś dziwny głos nie będą w Tobie widziały kogoś atrakcyjnego, nawet jeśli byś wyglądał na przystojnego.

Gość Ona

Przystojny co ma 165 cm wzrostu?Proszę cię

Nawet jeśli by miał wyrzeźbione na siłce ciało to i tak będzie komicznie wyglądał przy chłopaku co ma 180 cm wzrostu.