Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szatynka

Czy mężczyźni lubią kobiety o brązowych włosach?

Polecane posty

Gość Szatynka

Bo w internetach tylko o blondynkach i brunetkach mowa 😞

Gość Gość

Co cię obchodzą mężczyźni? Ważne,  bo temu jednemu, właściwemu się podobały 

Gość gamoń

To zagadnienie z dziedziny archeologii

Gość Szatynka

Ale tak serio... Komuś podobają się brązowe włosy?

Gość szaarŕriikkkkk
3 minuty temu, Gość Szatynka napisał:

Kornikom...🤣🤣🤣

Gość łysy82

Mnie się podobają szczególnie z ciemnymi oczami. Blondynek nie lubię szczególnie takich bladych i bez brwi.

Kiedyś taka była u mnie w klasie to miała przezwisko Helga.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Szatynka napisał:

Tak mi się podobają najbardziej. Zwłaszcza gdy są w parze z brązowymi oczami. Ale może dlatego że sam mam włosy ciemny blond.

Wydaje mi się że brunetowi i szatynowi bardziej będą się podobały blondynki. A blondynowi na odwrót, czyli szatynki i brunetki 🙂 

Przeciwieństwa się przyciągają.

Gość Szatynka
5 minut temu, Gość gość napisał:

Tak mi się podobają najbardziej. Zwłaszcza gdy są w parze z brązowymi oczami. Ale może dlatego że sam mam włosy ciemny blond.

Wydaje mi się że brunetowi i szatynowi bardziej będą się podobały blondynki. A blondynowi na odwrót, czyli szatynki i brunetki 🙂 

Przeciwieństwa się przyciągają.

Ja mam włosy ciemny brąz, a oczy szaro-zielone... 

Ciekawe, co podoba się rudym mężczyznom, jeśli już zakładamy takie tezy 🙂

Gość gość
2 minuty temu, Gość Szatynka napisał:

Ja mam włosy ciemny brąz, a oczy szaro-zielone... 

Ciekawe, co podoba się rudym mężczyznom, jeśli już zakładamy takie tezy 🙂

Bardzo ciekawe spostrzeżenie. Rudy chyba jest bliżej jasnego czyli włosów blond więc teoretycznie szatynki i brunetki powinny mu się bardziej podobać 😉 

Szczerze, jeżeli chodzi o włosy to preferuję rude niż blond.

Gość Szatynka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Bardzo ciekawe spostrzeżenie. Rudy chyba jest bliżej jasnego czyli włosów blond więc teoretycznie szatynki i brunetki powinny mu się bardziej podobać 😉 

Szczerze, jeżeli chodzi o włosy to preferuję rude niż blond.

Gdy chodzi o kobiety, to uwielbiam rudowłose kobiety! 🙂 Uważam, że są piękne i ciekawe, szczególnie te naturalnie rudowłose... 

Mój rudy kolega zerka w moją stronę, to może faktycznie jest coś na rzeczy hehe 

Ale też kolega brunet zerka, więc nie wiem, może te tezy o kant pupy trzeba.....

😄

Gość Hultaj

Daj polizać cipkę a prawdę ci powiem 

Gość Szatynka

Jednak muszę obiektywnie przyznać, że u mnie w pracy blondynki mają większe powodzenie, niestety 😕 Zauważyłam, że faceci są przy nich zazwyczaj bardziej wyluzowani. Może brunetki i szatynki wyglądają trochę "groźniej"? Nie wiem jak to określić.

Gość Szatynka

Co do tych brunetów, którzy wolą blondynki, to prawie wszyscy mężczyźni, z którymi się spotykałam byli albo szatynami albo brunetami i uwielbiali ciemnowłose 😄

Gość Bicku

To nie wiesz że jak faceci mówią o brunetkach to chodzi im o ogólnie ciemne włosy, czyli także brązowe/ ciemnobrązowe , a nie tylko czarne. Serio, trochę trywialny problem..

Gość Onsam

Dokladnie. Czarnowlose, ciemnowlose wygladaja grozniej. Na bardziej niedostepne. Tak jest. A do blondi latwiej zagadac. Glupie ale tak jest. Chociaz, jak pokazesz ze jestes pogodna, usmiechnieta i masz troche dluzsze te wlosy pewno rownie sie za Toba obejrze. Blondynki najczesciej sa wypicowanymi lalkami. Ale bardziej przyciagaja wzrok.

Gość Szatynka
3 minuty temu, Gość Bicku napisał:

To nie wiesz że jak faceci mówią o brunetkach to chodzi im o ogólnie ciemne włosy, czyli także brązowe/ ciemnobrązowe , a nie tylko czarne. Serio, trochę trywialny problem..

To nie jest trywialny problem. Ja tylko pytam 🙂

Gość Szatynka
2 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Dokladnie. Czarnowlose, ciemnowlose wygladaja grozniej. Na bardziej niedostepne. Tak jest. A do blondi latwiej zagadac. Glupie ale tak jest. Chociaz, jak pokazesz ze jestes pogodna, usmiechnieta i masz troche dluzsze te wlosy pewno rownie sie za Toba obejrze. Blondynki najczesciej sa wypicowanymi lalkami. Ale bardziej przyciagaja wzrok.

Bardziej przyciągają wzrok? Dlaczego?

Mam włosy do ramion, tzw. long boba. I powiem szczerze, że w nim super się czuję i dostaję komplementy od mężczyzn, że mi pasuje. 

Jakoś nie widzę różnicy, czy mam dłuższą czy krótszą fryzurę - faceci traktują mnie tak samo. 

No właśnie, ja chyba nie jestem typem słodkiej lolitki, raczej droczącej się złośnicy i tylko nieliczni umieją dotrzymać mi kroku 🙂

Gość łysy82

Kwestia gustu tak jak jeden facet lubi samochody srebrne,drugi białe,trzeci czarne a piąty czerwone :)

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Szatynka napisał:

Bardziej przyciągają wzrok? Dlaczego?

Mam włosy do ramion, tzw. long boba. I powiem szczerze, że w nim super się czuję i dostaję komplementy od mężczyzn, że mi pasuje. 

Jakoś nie widzę różnicy, czy mam dłuższą czy krótszą fryzurę - faceci traktują mnie tak samo. 

No właśnie, ja chyba nie jestem typem słodkiej lolitki, raczej droczącej się złośnicy i tylko nieliczni umieją dotrzymać mi kroku 🙂

Chyba tylko dlatego, ze akurat ja spotkalem taka wylaszczoną a inne takie nie byly. Za to jasnowlosym nie ufam, bo wydaje mi sie, ze kreca z wieloma. No, jak mowisz slodka i glupiutka. Ale to i tak nie o kolor chodzi. Tylko to cos.

Gość Bicku
5 minut temu, Gość Szatynka napisał:

No właśnie, ja chyba nie jestem typem słodkiej lolitki, raczej droczącej się złośnicy i tylko nieliczni umieją dotrzymać mi kroku

Al

Już się boję:D

Gość Onsam

Uwielbiam dluzsze wlosy do ramion. Wiesz, przyciagaja bo obcisle spodnie bluzeczka, itp. Ale czarne serio troche sie ich obawiam.

Gość Gość
37 minut temu, Gość łysy82 napisał:

Mnie się podobają szczególnie z ciemnymi oczami. Blondynek nie lubię szczególnie takich bladych i bez brwi.

Kiedyś taka była u mnie w klasie to miała przezwisko Helga.

Najładniejsze są dziewczyny z brązowymi włosami i jasnymi oczami , ciemne oczy wyglądają wrednie i pospolicie

Gość Onsam

W brazowowlosej piewszy raz sie zakochalem na maxa i nie wlosy a oczy mnie rozbrajaly a moze wszystko razem

Gość Gość

Blondynki wyglądają zazwyczaj jak zadufane w sobie ...ki , brazowowlose to takie szare myszki a ciemne eleganckie ale zadziorne tak widzę kobiety ja sama 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Blondynki wyglądają zazwyczaj jak zadufane w sobie ...ki , brazowowlose to takie szare myszki a ciemne eleganckie ale zadziorne tak widzę kobiety ja sama 

Zadufane w sobie kret//ynki

Gość Gość

Ogólnie największe wrażenie chyba robi brunetka o jasnych oczach i bladej cerze to są zazwyczaj patardy

Gość Bicku

Także podsumowując nie martw się autorko- łysy z Brazzers lubi wszystkie 🙂

Gość Hultaj

Ale bzdury piszecie, lizanie cipki to podstawa

Gość Gość

Wszystko zależy od twarzy moja droga, mi się osobiście nie podobają polskie blondynki bo wyglądają jakoś tak bezplciowo ni to pies ni wydra coś na kształt swidra ,Polakom najbardziej pasują ciemne włosy np jasno brązowe, znowu Niemki lepiej wyglądają w blondzie 

Gość Szatynka
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ogólnie największe wrażenie chyba robi brunetka o jasnych oczach i bladej cerze to są zazwyczaj patardy

To chyba ja, tylko, że włosy brązowe, a nie czarne. Ale tak, jasna cera i jasne oczy, ciemne brwi i brązowe włosy. To chyba nie jest tak źle. 

Choć do Megan Fox mi daleko 😄