Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex245

Czemu on się tak zachowuje?

Polecane posty

Gość Alex245

Nie pracujemy w tym samym dziale ale widuje się raz na parę tygodni.

Nasze rozmowy były drobne i przelotne ale zawsze mi się podobał. Miałam wtedy faceta więc nie myślałam o niczym więcej.

Rozstałam się z facetem i wpadłam na niego na imprezie. Powiedział że zawsze mu się podobałam. Dużo mówił. Super się dogadywaliśmy. Dodał mnie na fb. Okazało się że jest w związku.

Pisaliśmy chwilę, parę zdań i mnie zablokował. Był miły, ale mnie zablokował. W pracy celowo unikał ( jest to łatwe) więc go nie widziałam. Po 2 tygodniach mnie odblokował , byłam wtedy na mieście on też. Spotkaliśmy się pogadać. Przyznał się że ma dziewczynę i że zablokował mnie przez tą sytuację ale że bardzo go kręcę.. ale że nie może nic zrobić co szanuje. Jednak trochę wypiliśmy i chciał żebym poszła spać do niego, byłam pijana więc poszłam, nie dotknął mnie tylko się przytulilismy. Nie zdradziłby dziewczyny..

Ale czemu tak dziwnie się zachowuje? Czy myślicie że on coś czuje do mnie i walczy z tym? Nie rozumiem go .

Gość Monskshsnsn

Takk

Gość Gosc

Chcesz się brać za zajętego faceta który rozglada się za innymi? Nie bądź głupia, z tego będą same problemy. Nie dociekaj. Ty mu się jedynie podobasz pewnie a to dziewczynę kocha. Zresztą...przytulanie się to nie jest zdrada? Tylko seks jest zdrada dla Ciebie?