Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i smutna

smutno mi dzisiaj

Polecane posty

Gość samotna i smutna

jestem kobieta po 40stce. samotna bez dzieci, partnera. mieszkam z rodzicami bo nie stac mnie na mieszkanie.

dzisiaj po raz kolejny uswiadomilam sobie jakie beznadziejne jest moje zycie.

W pracy mielismy wigilie. rozmowy o zyciu, dzieciach ,remontach mieszkan, urzadzaniu domu, kupnie nowego mieszkania, wigilii u tesciow itp. czulam sie jak dziwak, jakbym byla na marginesie zycia 😞

Gość Gość

Zacząć trzeba od przyczyn takiej sytuacji. Ludzie nie rodzą się skazani na sukces czy porażkę, na lepsze czy gorsze życie. Samotność z czegoś wynika, sytuacja typu "nie stać mnie" też nie bierze się znikąd.

Siądź i przeanalizuj, gdzie i jak możesz coś zmienić, żeby sobie polepszyć.

Gość Gość

W naszym kraju w pojedynkę ciężko kupić mieszkanie. No chyba ze jest się lekarzem dentysta prawnikiem główna księgowa. Ale przecież nie wszyscy mogą mieć takie stanowiska i wykształcenie. 

Ktoś musi być kasjerka nauczycielem piekarzem itp.

Gość gośc
18 godzin temu, Gość samotna i smutna napisał:

jestem kobieta po 40stce. samotna bez dzieci, partnera. mieszkam z rodzicami bo nie stac mnie na mieszkanie.

dzisiaj po raz kolejny uswiadomilam sobie jakie beznadziejne jest moje zycie.

W pracy mielismy wigilie. rozmowy o zyciu, dzieciach ,remontach mieszkan, urzadzaniu domu, kupnie nowego mieszkania, wigilii u tesciow itp. czulam sie jak dziwak, jakbym byla na marginesie zycia 😞

więc uśmiechnięty sie, jutro bedzie lepiej 🙂 ale żeby bylo lepiej to musisz zadzialać, wszystko zalezy od ciebie, bo każdy jest kowalem swojego losu jak mowi stare powiedzenie 😉 Poza tym nie mysl , że inni nie maja problemow, na zewnątrz wszystko jest ok, a tak naprawdę jest zupelnie inaczej 😞 Nie raz lepiej być samej i to nie znaczy, że jest się dziwakiem, pozdrawiam i powodzenia 🙂

Gość Samotna i smutna

Po tych wszystkich świątecznych spotkaniach rodzinnych czuję się jeszcze gorzej :-(