Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blee

Jestes zlym czlowiekiem.

Polecane posty

Gość blee

Nie posiadasz zadnych wartosci moralnych.Brzydze sie Ciebie.

Gość hehehehe

hehe wartość któryś z kolei post założyła/ł hehe puknij się w baniak bo głowy nie masz

Gość Gość
1 minutę temu, Gość hehehehe napisał:

hehe wartość któryś z kolei post założyła/ł hehe puknij się w baniak bo głowy nie masz

Hahahahahaha dobre! 

Gość Zegnam81

Mozesz soebie pisac co chcesz ALE WIEM LEPIEJ I NIE DAM SIE WAM ZMANIPULOWAC.MUSICIE DOSTAC NAUCZKE NA CALE ZYCIE.

Gość Gość

Piszesz sam ze sobą . 

Gość bo co?

nieeeeee

Gość bo co?

nieeeeee

Gość Monika
9 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Alkoholik w jednym temacie, zły człowiek w tym, zaraz się poczuje wywołany do tablicy.

Spokojnie, wlasnie zaczela sie przerwa swiateczna w szkole;)

Wesolych:)

Gość gość
6 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Alkoholik w jednym temacie, zły człowiek w tym, zaraz się poczuje wywołany do tablicy.

Jesteś złym człowiekiem?

Gość gość
1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał:

"Mam szkielety w szafie, co męczą mnie o poranku" Dlatego nie nazwę się dobrym człowiekiem.

Ale zależy ci choć na jednej osoboe, tak czy nie? 

'Miło było pana poznać
Chociaż nie wiem kim pan jest
Robię test
Jak pan ma dzisiaj na imię?'

I jak pan się dzisiaj czuje?

Gość gość
3 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Na kilku.
Mów mi po nicku. Imię jest bez znaczenia 😉 Gdyby róża nie nazywała si e różą, coś by to zmieniło. A czuję się relatywnie ok 🙂 A Pani jak się miewa tego niedzielnego poranka? 😛

Umiarkowanie jesteś szczęśliwy? To dobrze, że pomimo zabiegania świątecznego tryskasz optymizmem i widzisz piękne a nie brzydkie. Dzisiaj ludzie widzą tylko zło i węszą spisek. Jesteś jakby wyjątkowy. Ja czuję się dobrze, wyspałam się, wypiłam herbatę i zastanawiam się czy kupić sobie rozgwiazdę, bo róż nie preferuję bo kolą. Są piękne tylko kiedy na nie patrzę z daleka.

Gość gość
5 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Ja się nie dziwie tym, co podstęp węszą. Nie widzę w sobie nic wyjątkowego, naprawdę, ale jak tam uważasz 😛 No cóż, róże są jak kobiety. Piękne i potrafią ranić, jeśli się z nimi obchodzisz nie tak 😉 A dlaczego rozgwiazdę? Ja na kawkę się udam dziś prawdopodobnie, jeśli fajki ktoś dostarczy, bo mi się nie chce lecieć 😄 A co do róż, to z kobietami mam podobnie, jak Ty z różami w sumie 😛

A ja się dziwię i nigdy nie przestanę. Ale ponoć widzimy innych przez pryzmat siebie. Jesteś podejrzliwy z tego co tu rozczytałam. Może to czyni cię wyjątkowym? Nie, to raczej strach przed wyjściem na durnia kiedy okaże się, że zaufaliśmy nie tym komu należało. Nieufność jak i ostrożność w nadmiarze jest w porządku i zgadzam się z tym, ale już obsesyjne widzenie fałszu zakrawa na paranoję. A może nie? Może zwyczajnie jesteśmy złymi istnieniami, które tylko ranią jak kolce? Gwiazda świeci własnym światłem dlatego je lubię i często je liczę. Czekasz na tę pierwszą, jedyną gwiazdę?

Gość gość
3 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Wyrosłem już z czekania na pierwszą jedyną gwiazdkę. Ludzie nie są ani dobrzy, ani źli imo. Są raczej elastyczni, sytuacyjni. Na ogół nie jestem chorobliwie podejrzliwy, ale nieufny owszem. Może kiedyś w jakiejś konstelacji trafię na odpowiednią gwiazdkę 😉

Ludzie są elastyczni i dopasowują się do sytuacji, ty też? Właściwie to raczej sztuczni i plastykowi, eksperymentują na sobie chirurgię plastyczną i fikcyjne romanse z gwiazdami. Nie sądziłam, że kiedy człowiek dorasta wyzbywa się marzeń. Jeżeli nie masz marzeń to co ci zostało? Śmierć chyba, co? Marzenia są tym co trzymają człowieka na powierzchni, a kiedy można je zrealizować to sam wiesz, że tylko na to czekamy. Może kiedyś na swoim niebie spostrzeżesz rybę latającą.

Gość TBZ
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ludzie są elastyczni i dopasowują się do sytuacji, ty też? Właściwie to raczej sztuczni i plastykowi, eksperymentują na sobie chirurgię plastyczną i fikcyjne romanse z gwiazdami. Nie sądziłam, że kiedy człowiek dorasta wyzbywa się marzeń. Jeżeli nie masz marzeń to co ci zostało? Śmierć chyba, co? Marzenia są tym co trzymają człowieka na powierzchni, a kiedy można je zrealizować to sam wiesz, że tylko na to czekamy. Może kiedyś na swoim niebie spostrzeżesz rybę latającą.

W miarę możliwości też. Już miałem Marzenie i to była ta gwiazda pierwsza i jedyna, ale jej światło nie dla mego oka już 🙂 I nie czekam już, bo nie ma na co i nie szukam. Jednak jeśli spotkam, nie postąpię wbrew sobie 🙂

Gość gość
17 minut temu, Gość TBZ napisał:

W miarę możliwości też. Już miałem Marzenie i to była ta gwiazda pierwsza i jedyna, ale jej światło nie dla mego oka już 🙂 I nie czekam już, bo nie ma na co i nie szukam. Jednak jeśli spotkam, nie postąpię wbrew sobie 🙂

To ja ci zdrowia życzę i wytrwałości a resztę kombinuj.

Gość gość
17 minut temu, Gość TBZ napisał:

To ja ci zdrowia życzę i wytrwałości a resztę kombinuj.

Gość gość
1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał:

Szczęście, że udało mi się jej sięgnąć 🙂 Też Ci życzę jak najlepiej 😉 Fajnie, że wpadłaś 😄

Wielkie szczęście, że pozwoliłeś jej się dotknąć. A że gwiazdy tak szybko znikają... cóż, życie życie jest nowelą, raz ubogą a raz błogą. Życie, życie jest nowelą, co wciąga jak rzeka... Chciałbyś dziś znać przyszłość lecz musisz poczekać. Fajnie, oczywiście.;)

Gość gość
16 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Uważasz, że boje się bliskości? Zależy czyjej 🙂 A co z Tobą? Odnoszę wrażenie, że jesteś jeszcze bardziej ostrożna i przezorna niż ja 😛

Nie uważam, że boisz się czyjejś bliskości. Raczej siebie się boisz i boisz dać siebie innym. Wiesz co ci powiem gościu? Podobno pierwsze wrażenie jakie wywołujemy na innych jest najbardziej słuszne i prawdziwe. U mnie jest tak, że ja naiwna i ufna jestem bardzo ale... jednocześnie nie jestem. Wytłumaczyć ci to?

Gość gość
24 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Może i masz rację. Najlepiej mi wszystko wyperswaduj jak pięciolatkowi, żebym na pewno dobrze zrozumiał, mentalnie niewiele się różnie 😄 A co do mnie to też wolałbym bardziej przystępną wersję 😉

Ok. Tylko później bo cały czas mam błąd. Urządziłam ci fajny referat i nie ma go. Muszę odpocząć a raczej urządzenie.

Gość hahahahaha
16 godzin temu, Gość hehehehe napisał:

Zabolalo :) Prawda zawsze boli :)

Gość --------------------------
4 godziny temu, Gość hahahahaha napisał:

Zabolalo 🙂 Prawda zawsze boli 🙂

nie, bo mnie to nie dotyczy 

to ciebie boli i widać to w różnych postach ,banda świń mundurowych i nie tylko i wasze k//ur/w/y , które dopuszczaliście by też podglądały