Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcio

Królowa zbiornika

Polecane posty

Gość Tomcio

Pewnie uznacie,że zwariowalem,ale od jakiegoś miesiąca wchodzę codziennie na zbiornik,jest tam taka dziewczyna Rainbow18,która już wszyscy okrzykneli królową zbiornika.Zdaje sobie sprawę,że to wirtualny świat,ale zakochałem się w niej,myślę o niej codziennie,nie mogę się skupić na pracy.Zalezy mi ,żeby się z nią spotkać, ale wiem,że się nie spotyka.Doradzcie,co zrobić,żeby mi zaufala,nie wzięła mnie za zboczenca i chciała się ze mną spotkać.Jakie kroki robić,by jej nie zarazić?Wiem,że ma setki takich propozycji.Czy myślicie,że taka gwiazda zechcialaby sie spotkać?

Gość gość

takie kobiety ( to napewno już dawno nie jest dziewczyna ) mają jasne sprecyzowane wymagania i oczekiwania , skoro eksponuje się fizycznie, pokazuje swoje walory to oczekuje odpowiedniego faceta - kupującego. To tak jak z samochodem , pełno jest reklam pieknych, nowych, luksusowych autek które kosztują kupe kasy ( są drogie też w eksploatacji, utrzymaniu, ubezpieczeniu, naprawach), ale jest masę fajnych o wiele tańszych, ekonomiczniejszych, zwinniejszych, szybszych, bezpieczniejszych. Dosadniej jak masz dddużo kasy , majątek to możesz poprzez umiejętne pokazanie go zagadać do niej np. czy chcialabyś mi towarzyszyć w moim samolocie podczas wypady do Wenecji gdzie w moim apartamencie spędzimy kilka dni nie tylko na zwiedzaniu ale zakupach w luksósowych butikach Mercerii.

Gość zbiornikowie

a pamieta ktos Gold_Sugar :)?