Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowyAs2332

Aseksualizm. Co myślicie o takich ludziach?

Polecane posty

Gość NowyAs2332

Mam 23l i jestem aseksualna. Wiem to dopiero od 2 lat. Wcześniej byłam w kilkuletnim związku, nie rozumiałam czemu seks którym wszyscy tak się zachwycają mi się nie podoba. Dla mnie to był obowiązek niż przyjemność. Z czasem nawet pocałunek , przytulanie i jakikolwiek dotyk drażnił mnie. Zerwałam w końcu co przyniosło mi wielką ulgę. Po zerwaniu stałam się o wiele szczęśliwsza i bardziej wypoczeta. 

Od tamtej pory nie miałam nikogo i z pewnością nie chce miec. Może dlatego że jestem aseksualna ale pewnie fakt że jestem również introwertykiem dużo się do tego przyczynia. 

Ogólnie jest mi bardzo dobrze ze sobą i nie chce tego zmieniac, ale jak wiadomo już niedługo będzie spotkanie rodzinne a na nim grono pytań. 

Oczywiście mogę powiedzieć że jestem aseksualna ale nie wiem do końca jakiej reakcji mam się spodziewac. 

Czy mnie wyśmieją czy też może i obraza. 

Jak z wami było? Czy też jak wy byście zareagowali gdyby ktoś z waszej z rodziny zakomunikował że jest aseksualny? 

Gość gość

Aseksualni są spoko. Tylko ta mitomanka @brokentiger87 udaje asa, a wcale nim nie jest.

Gość Gość gość

Aseksualizm nie powinien wywoływać skrajnych emocji.

Chyba że ludzie nie wiedzą co to jest aseksualizm.

Gość alicia
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Aseksualni są spoko. Tylko ta mitomanka @brokentiger87 udaje asa, a wcale nim nie jest.

Ona to w ogóle cała jest zakłamana i fałszywa.