Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaa

Jak mam sobie z tym radzic

Polecane posty

Gość Kasiaaaa

Cześć, otóż mam problem, byłam przez ponad rok w bardzo bliskiej relacji z mężczyzną, nie był to związek ale obiecywał, że mnie nie zostawi itp. Nie będę ukrywać, że pokochalam tak kogoś pierwszy raz w życiu, mam 21 lat, ngisy z nikim tak się nie śmiałam i nie rozumiałam, ale on przestał się do mnie odzywać 3 miesiące temu, spytałam o co chodzi, miał dużo problemów osobistych to fakt, tłumaczył, że nie ma teraz siły by z kimś się spotykać a potem dowiedziałam się, że się z kimś spotyka. To strasznie boli, nie wydaje mi się, że kogoś kiedyś tak pokocham, zostałam bardzo samotna bo z nikim nie mam tak świetnego kontaktu, nie wiem co robić dalej, jak ruszyć dalej? Nie pomagają mi kontakty z innymi mężczyznami, nikt nie jest nawet trochę taki jak on, czuję się nci nie warta, peozucona i boję się, że tak będzie zawsze

Gość Kasiaaaa

Zaznaczam jeszcze, że zawsze byłam dla niego, pomagałam mu w każdym problemie i nie spałam tygodniami gdy miał te okropne problemy osobiste zastanawiając się jak sobie radzi

Gość olej to

21 lat haha

Gość gosc

lolz ten typ to jakiś śmieć bez jajek

Gość Xxx

Dziewczyno jesteś jeszcze młoda i spokojnie z czasem wszystko minie wiec nie ma co się zamartwiać tylko trzeba żyć dalej