Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Poznajecie bardzo ladna dziewczyne ale ma dwojke dzieci. Zwiazecie sie z nia ?

Polecane posty

Gość Gość

I poznajecie mniej urodziwa ale singielke bez zobowiazan. Ktora wybieracie ?

Gość Gość

Szukam bardzo ładnej i bezdzietnej

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Szukam bardzo ładnej i bezdzietnej

Ale taka cie nie che.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ale taka cie nie che.

Chce

Gość Po raz

Nigdy. Przerobiłem to ale miala 1 dziecko. Po 3 miesiącach był dramat. Nie wytrzymasz tego chłopie.

ladne są na np roksa od 300zl/h. 

Gość Po raz

Ja bym brał mniej urodziwą, bez dzieci

Gość Facet

Nie

Dla mnie osobiście nawet najlepsza uroda nie zrekompensuje ciężaru w postaci posiadania bachorów

Już nie wspominając o tym że kobieta po ciąży (a tym bardziej po kilku ciążach) wygląda dobrze tylko w ubraniu. A pod ubraniem obwisły bebech z rozstępami i obwisła luźna wagina

Gość bawię dziecko teściowej

Ja bawię jej siostre(5lat) bo jej mama zaliczyła wpadke z ciapatym a ojciec nie chce znać nie swojego dziecka ale co tam lecimy

Gość Kobieta
5 minut temu, Gość Facet napisał:

Nie

Dla mnie osobiście nawet najlepsza uroda nie zrekompensuje ciężaru w postaci posiadania bachorów

Już nie wspominając o tym że kobieta po ciąży (a tym bardziej po kilku ciążach) wygląda dobrze tylko w ubraniu. A pod ubraniem obwisły bebech z rozstępami i obwisła luźna wagina

No widzisz, tutaj wychodzi Szydło z worka dlatego kobiety zmadrzaly i nie tykaja oblesnych golodupcow. Facet z klasą bez problemu opłaci plastyke brzucha. Ty frajerze wal smialo do końca życia. Jestes 💩 nie człowiekiem. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

No widzisz, tutaj wychodzi Szydło z worka dlatego kobiety zmadrzaly i nie tykaja oblesnych golodupcow. Facet z klasą bez problemu opłaci plastyke brzucha. Ty frajerze wal smialo do końca życia. Jestes 💩 nie człowiekiem. 

A później nie dość że zniszczona jesteś i styrana to jeszcze musisz wychowywać praktycznie sama potomka takiego Janusza z wielkim łbem. Kobiety są nienormalne.

Gość Buhaha
3 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Mamuśka się zbulwersowala

Gość osc
38 minut temu, Gość Facet napisał:

Nie

no nie wiem,zależy, moja mama ma 60 lat, dwójke dzieci ktore rodzila dosc pozno i naprawdę brzuch ma gładki, żadnych rozstępow, zylek,idealna skóra. Podobnie z biustem czy udami, a ja sama majac 20 lat juz mam rozstepy na cyckach chociaz nie rodzilam

Gość eternal
54 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przyjaźniłbym się z obiema przez pewien czas i wyczuł która jaki ma charakter. Przeważyłaby ta z łagodnym i nie-roszczeniowym. Ale różnica musiałby być duża. Jeszcze zależy w jakim wieku te dzieci. Żaden facet nie chce niańczyć nie swoich niemowlaków i znosić ich krzyki 😉 

Gość gosc
10 minut temu, Gość eternal napisał:

Przyjaźniłbym się z obiema przez pewien czas i wyczuł która jaki ma charakter. Przeważyłaby ta z łagodnym i nie-roszczeniowym. Ale różnica musiałby być duża. Jeszcze zależy w jakim wieku te dzieci. Żaden facet nie chce niańczyć nie swoich niemowlaków i znosić ich krzyki 😉 

Rozsadek w zwiazku to beznadzieja i oszustwo

Gość Gość66

Mój znajomy umawiał się z taką samotną mamą dwójki dzieci na seks .Ona była młodą rozwódką. Piękna dziewczyna. Szczupła,zgrabna,długowłosa,długonoga z dużym biustem. Wręcz ideał.

On nie chciał się z nią związać z powodu dzieci. Poznał potem inną dziewczynę. Ta mamuśka poznała później faceta, który wziął z nią ślub.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość66 napisał:

Mój znajomy umawiał się z taką samotną mamą dwójki dzieci na seks .Ona była młodą rozwódką. Piękna dziewczyna. Szczupła,zgrabna,długowłosa,długonoga z dużym biustem. Wręcz ideał.

On nie chciał się z nią związać z powodu dzieci. Poznał potem inną dziewczynę. Ta mamuśka poznała później faceta, który wziął z nią ślub.

Jak ładna i potrafi działać a nie siedzieć na 4 literach to zawsze trafi na desperata prawiczka.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość66 napisał:

Jak ładna i potrafi działać a nie siedzieć na 4 literach to zawsze trafi na desperata prawiczka.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

nie jestem desperatem - wybieram taka, która mi się podoba, jest atrakcyjna i nie ma dzieci.

sorry ale dzieciatą może chcieć jedynie :

1) facet, który sam ma bagaż (niekoniecznie rozwodnik ale z dziećmi),

2) desperat, który nie ma szans na atrakcyjną dziewczynę z czystą kartą.

wychowywanie cudzych dzieci to duże wyzwanie psychiczne...kiedyś usłyszysz "nie jesteś moim ojcem"...w dodatku perspektywa wiecznego kontaktu z prawdziwym tatusiem, który będzie się odbijać o wasze życie. 

Gość Gość

Taka to tylko do łóżka.

Gość romi
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

singielke zawsze

Gość Gość

Można mieć bardzo ładna bez cudych bachorow na które trzeba łozyc kase i nawet za to wdzięczne nie będą 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

nie jestem desperatem - wybieram taka, która mi się podoba, jest atrakcyjna i nie ma dzieci.

sorry ale dzieciatą może chcieć jedynie :

1) facet, który sam ma bagaż (niekoniecznie rozwodnik ale z dziećmi),

2) desperat, który nie ma szans na atrakcyjną dziewczynę z czystą kartą.

wychowywanie cudzych dzieci to duże wyzwanie psychiczne...kiedyś usłyszysz "nie jesteś moim ojcem"...w dodatku perspektywa wiecznego kontaktu z prawdziwym tatusiem, który będzie się odbijać o wasze życie. 

Dokładnie, nikt nie chce nianczyc cudzej spe//rmy, mogła się laska zatsbawowic z kim się wiąże i robi dzieci 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość66 napisał:

Duże cycki to kalectwo dla wielu mezczyzn więc nie wiem czemu ktoś mówi o tym jak o atucie

Gość Gość

Zależy co taka osoba sobą reprezentuje, bo jeśli została bardzo skrzywdzona przez faceta, pracuje na siebie i nie wymaga sponsoringu siebie i dzieci to można brać ale jeśli była puszczalska i chce bankomatu dla swoich kaszojadow to nara krowo

Gość gosc

Mniej urodziwa ale bez dzieci. Wygląd nie jest dla mnie najwazniejszy, nie musi byc piekna. Nie chcialbym wychowywac nieswoje dziecko i nie bylbym w stanie go pokochac. Moglbym polubic ale to na tyle. Patchworkowa rodzina to nie dla mnie, dla zdecydowanej wiekszosci mezczyzn tak samo. Znalezc kobiete, miec z nia dzieci, tylko wspolne dzieci to jest cel praktycznie kazdego mezczyzny, niestety takie sa fakty. Kobiety wolne tez nie chca mezczyzn z dziecmi, malo ktore sie na to decyduja. To jak najbardziej naturalne i zdrowe podejscie, ze jesli masz mozliwosc, to w pierwszej kolejnosci szukasz partnera bez zobowiazan w postaci dzieci, tak bylo, jest i bedzie. Chcialbym dla moich dzieci wszystkiego co najlepsze i spokojnego dziecinstwa w pelnej i zdrowej rodzinie. Gdybym mial partnerke z dziecmi, ktore mieszkalyby z nami, a urodzilyby sie moje wlasne, to te "obce dzieci" burza mi ten porzadek i harmonie, balbym sie, ze moje wlasne nie czulyby sie przez to komfortowo. Czulbys sie tak, jakby ktos obcy chodził po moim domu. Jak szukac milosci, to tylko bez zobowiazan. 

Gość Bbbbb
3 godziny temu, Gość Facet napisał:

Nie

Szkoda że mnie nie widziałeś.Mam 3 dzieci.Nie mam obwisnietego bebecha.Nie każda kobieta po ciazach wygląda źle.

Gość Gość

Ładna z 2 dzieci i sama? Znaczy szybko zaczęła współżyć, miała wielu adoratorów i pstro w głowie. Takie są zbyt interesowne. Szukają jelenia, który zasponsoruje jej i dzieciom życie.

Gość Kuba
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Duże cycki to kalectwo dla wielu mezczyzn więc nie wiem czemu ktoś mówi o tym jak o atucie

Szczupła i ładna  partnerka z dużymi, jędrnymi cycami to jak milion w toto lotka.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Kuba napisał:

Szczupła i ładna  partnerka z dużymi, jędrnymi cycami to jak milion w toto lotka.

Młody i głupi jeszcze jesteś. Wolał bym ten milion. 😄 

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Gość napisał:

Duży biust i ładna figura to esencja kobiecości i ideał dla 99 procent facetów.