Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiek

Marszałek Senatu Tomasz Grodzki zaprzecza oskarżeniom o korupcję. Nie jestem łapówkarzem.

Polecane posty

Gość Rysiek

No wiecie co? łapówki…lekarz……. i to ordynator!! plotki i pomówienia wierutne. A tak na prawdę to pan Grodzki nigdy nie pracował w szpitalu i jest profesorem geologii.

Gość gość

Znowu pisowskie trolle w akcji. Może napisz o Banasiu i jego kumpli obwieszonymi łańcuchami ze zlota oraz złotymi sygnetami !!!

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Znowu pisowskie trolle w akcji. Może napisz o Banasiu i jego kumpli obwieszonymi łańcuchami ze zlota oraz złotymi sygnetami !!!

Ja pisowski troll zwracam się z apelem do peowskich trolli. Banasia trzeba odwołać!

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja pisowski troll zwracam się z apelem do peowskich trolli. Banasia trzeba odwołać!

Ale jak mówiła pani marszałek sejmu to taki krysztaliczny człowiek

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ale jak mówiła pani marszałek sejmu to taki krysztaliczny człowiek

Dopóki nie zostanie skazany przez sąd, to będzie krystaliczny człowiek.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dopóki nie zostanie skazany przez sąd, to będzie krystaliczny człowiek.

A że w jego kamienicy znajduje się wykły burdel i to że unika płacenia podatków to dla PiSu standard a i jeszcze że ma kontakty że światem przestępczym to też tylko drobny szczegół, a ta kamienica podarowana od AKowca to jakoś mnie nie przekonuje 

Gość gość

Marszałek Senatu Grodzki nie dał się przekupić teka ministra zdrowia, więc teraz nagonka i szczucie na Marszalka trwa. Oto cały PiS, a co najgorsze przekupujący wcale się z tym nie kryją i NIE PONOSZĄ za to odpowiedzialności ! Przeciez to jest korupcja i to na najwyższych szczeblach wladzy!

Gość halal

Zaczęło się  zaszczuwanie marszałka Grodzkiego. Kumple Banasia i aferzystów z PiS nie moga uwierzyc, że człowiek może być po prostu uczciwy, bo dla nich uczciwośc to kosmos!

Gość Gość

Nagonka i szczucie na marszałka? Grodzki sam się przyznał, a potem zastanowił się co powiedział, to zaczął twierdzić, że to był lapsus.

Gość gość
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

A że w jego kamienicy znajduje się wykły burdel i to że unika płacenia podatków to dla PiSu standard a i jeszcze że ma kontakty że światem przestępczym to też tylko drobny szczegół, a ta kamienica podarowana od AKowca to jakoś mnie nie przekonuje 

i co z tego że burdel.Burdel wielu mężczyznom bardziej pomaga niż operacje grodzkiego

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

i co z tego że burdel.Burdel wielu mężczyznom bardziej pomaga niż operacje grodzkiego

W sumie to tak syf adidas gwarantowany.