Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy27

Czy kobiety plotkuja o sexe?

Polecane posty

Gość Ciekawy27

Opowiadacie sobie o swojch partnerach i jak z nimi wam jest?

Gość Koleżanka

Kobiety to plotkary. Zdzwiłbys sie jak zboczone sa kobiety jak rozmawiaja między soba o seksie lodach itd

Gość Ciekawy27

Jak by podsłuchał te poteczki to facet miałby łatwej. A tak ci do konca nie powie i sie domyślaj.

Gość PaniJ

No pewnie ze rozmawiamy :) tak jak wy o nas

My nie plotkujemy, my wymieniamy sie doswiadczeniami. Wy plotkujecie, a wlasciwie fantazjujecie, opowiadajac ile i jak i z kim . My was zaliczamy a wy sie z nami zenicie😊

Gość Kuguarzyca

Niech i tak będzie. Kobiety są różne....jedne gadają....inne nie. 

Gość Big

Ale, które rozmawiają czysto najczęściej rozmawiają otwarcie, a niektóre w bardzo niewybredny sposób. 🙂

Gość Gosci
7 godzin temu, Gogo123 napisał:

My nie plotkujemy, my wymieniamy sie doswiadczeniami. Wy plotkujecie, a wlasciwie fantazjujecie, opowiadajac ile i jak i z kim . My was zaliczamy a wy sie z nami zenicie😊

Złoto ❤

Gość Hultaj

A która z pań lizała cipkę? 

Gość gość

Nie tylko kobiety plotkują. Wszyscy plotkują o seksie, najlepiej o cudzym...

Gość Hultaj

Kobiety są zboczone a nie chcą dać cipki polizać 

Gość gość

Hultaj nie masz osobistej, którą mógłbyś całować i sycić się zapachem? Lubisz obce? O co w tym chodzi? Nie obchodzisz świąt czy jak? Opowiadaj. Może być o wypieszczonych łonach. 

Gość Hultaj
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Hultaj nie masz osobistej, którą mógłbyś całować i sycić się zapachem? Lubisz obce? O co w tym chodzi? Nie obchodzisz świąt czy jak? Opowiadaj. Może być o wypieszczonych łonach. 

Dużo by tu opowiadać, ale też nie masz cipki żebym rozmawiał na takie tematy 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Hultaj napisał:

Dużo by tu opowiadać, ale też nie masz cipki żebym rozmawiał na takie tematy 

Mam, ale wolę to. Hultaj dla Ciebie. ;) https://images.app.goo.gl/GmQwxtgwnGfVV8ex8

Gość gość

Zboczone kobiety to skarby są .

Gość Hultaj

Nie mogę odczytać linku.  Skoro masz to z wielką ochotą porozmawiam z Tobą na różne tematy. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Hultaj napisał:

Nie mogę odczytać linku.  Skoro masz to z wielką ochotą porozmawiam z Tobą na różne tematy. 

Jak wstawić byś odczytał? Tam jest kwintesencja przed dyskusją na to, na co mam ochotę w tej chwili.

Gość Hultaj
5 minut temu, Gość gość napisał:

Jak wstawić byś odczytał? Tam jest kwintesencja przed dyskusją na to, na co mam ochotę w tej chwili.

Nie wiem zazwyczaj linki u mnie działały. Nie wiem na co tam masz ochotę, ale jeśli na to co ja to  nie pozostaje nam nic innego jak zmienić komunikator.  

Gość gość
Przed chwilą, Gość Hultaj napisał:

Nie wiem zazwyczaj linki u mnie działały. Nie wiem na co tam masz ochotę, ale jeśli na to co ja to  nie pozostaje nam nic innego jak zmienić komunikator.  

Jak działają jak nie działają koteczku.;) Acha, komunikator. Wszystkie chętne tam wabisz? Odbiło Ci Hultaj.

Gość Hultaj
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak działają jak nie działają koteczku.;) Acha, komunikator. Wszystkie chętne tam wabisz? Odbiło Ci Hultaj.

U mnie nie działa. Skoro mamy popisać o sprawach intymnych to po co publicznie. Po prostu lubię seks. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Hultaj napisał:

U mnie nie działa. Skoro mamy popisać o sprawach intymnych to po co publicznie. Po prostu lubię seks. 

Powiedz mi zatem coś takiego, że od razu będę chciała rozchylić kolana i być tam dotykana.;) Teraz to tylko mnie podjudzasz i wiadomo, że nic z tego nie będzie. 

Gość Hultaj
7 minut temu, Gość gość napisał:

Powiedz mi zatem coś takiego, że od razu będę chciała rozchylić kolana i być tam dotykana.;) Teraz to tylko mnie podjudzasz i wiadomo, że nic z tego nie będzie. 

Wiedziałem że z Tobą nie popiszę na tematy erotyczne, a to jest bardzo przyjemne jak lizanie cipki. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Hultaj napisał:

Wiedziałem że z Tobą nie popiszę na tematy erotyczne, a to jest bardzo przyjemne jak lizanie cipki.

Kosza mi dałeś... Dziwny jesteś.;( Miłego poszukiwania cipek.;)

Gość Hultaj
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Kosza mi dałeś... Dziwny jesteś.;( Miłego poszukiwania cipek.;)

Nic nie dałem. Dziwna Ty, dziwny ja. 

Gość gość
19 minut temu, Gość Hultaj napisał:

Nic nie dałem. Dziwna Ty, dziwny ja. 

Ja nie jestem dziwna! Jestem normalna i konkretna. I wiem czego chcę! Tooo tooo to ccccałuuuj mnie, cccałuuuj. Chociaż lekko... przez ubranie.;) Adres byś dał a nie owijasz w bawełnę. Napisałbyś, że kochasz zapach cipki i palce tam wpychać, smyrać językiem po wargach, pieścić sutki i zanurzać się cały. A Ty, wybacz chrzanisz koteczku o jakimś lizaniu. To bez sensu. I to Ty jesteś dziwny.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ja nie jestem dziwna! Jestem normalna i konkretna. I wiem czego chcę! Tooo tooo to ccccałuuuj mnie, cccałuuuj. Chociaż lekko... przez ubranie.;) Adres byś dał a nie owijasz w bawełnę. Napisałbyś, że kochasz zapach cipki i palce tam wpychać, smyrać językiem po wargach, pieścić sutki i zanurzać się cały. A Ty, wybacz chrzanisz koteczku o jakimś lizaniu. To bez sensu. I to Ty jesteś dziwny.

stara zboczona kusza albo bó

Gość gosc
23 godziny temu, Gość Ciekawy27 napisał:

Opowiadacie sobie o swojch partnerach i jak z nimi wam jest?

Plotkują tak samo jak faceci. Z delikatną różnicą. Kobiety gadają z koleżankami tylko o seksie z oficjalnymi partnerami. Jak mają jakiegoś byczka na boku, to pary z ust nie puszczą, nawet żeby ich nożem kroili i solą posypywali. Dlatego potem oficjalnie 70% facetów zdradza, a kobiet niby tylko 30% 😉