Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany

Świąt nie ma od ponad 30 lat

Polecane posty

Gość załamany

to co teraz jest to jakaś fuszerka, zlepka niczego

Gość gosc

rozwin wypowiedz kolego

Gość urodzaj

po świętach tylko nazwa została, teraz tylko zakupy i lans

Gość zniszczone

ostatnie prawdziwe święta w 1988 były

Gość Arczi

A ni  śniegu nie ma.Swieta zaczynają się teraz 2 miesiące wcześniej w galeriach handlowych i supermarketach.Ja już od lat nie czuję klimatu swiatecznego a pamiętam jak byłem gówniarzem to nie mogłem się doczekać mimo że w domu się nie przelewało. Dzisiejszy świat kręci się wokół pieniądza i konsumpcjonizmu.Przykre lecz prawdziwe☹️

Gość ELK

prawda powyżej

Gość Pierdu
Dnia 25.12.2019 o 06:53, Gość Arczi napisał:

A ni  śniegu nie ma.Swieta zaczynają się teraz 2 miesiące wcześniej w galeriach handlowych i supermarketach.Ja już od lat nie czuję klimatu swiatecznego a pamiętam jak byłem gówniarzem to nie mogłem się doczekać mimo że w domu się nie przelewało. Dzisiejszy świat kręci się wokół pieniądza i konsumpcjonizmu.Przykre lecz prawdziwe☹️

Bo klimatu nie robia sklepy!Tylko my sami we własnym domu.Pieczenie wspólne ciasteczek.Choinka razem ubierana-zywa!, wiązanie cukierków na choinkę,pasterka o 24 ,śpiewanie kolęd nawet pod nosem!!! Ale po co? Sam jesteś leniwy knur i zgarniasz na innych 😆My czujemy święta.Obchodzimy rodzinnie od początku nie tylko przy stole i woda przez 3 dni.My  tylko winko lekko i miło.Jest przyjemnie bez bólu głowy.Dzieci zadowolone i jest sympatycznie.Jak zawsze nie możemy się doczekać już kolejnych świat.

Gość ddddd
Dnia 25.12.2019 o 07:53, Gość Arczi napisał:

i co niby takiego kupuja? ozdoby i prezenty, jak nie kupia co sie zmieni? to ci sami ludzie

Gość Gość

Ludzie nie mają czasu na święta bo trza zapier.. lać!!! 

Gość cccx

i ten nick zalamany 🙂 dobrze ze nie po probie samobojczej:) bo inni sobie zyja jak chca

Gość cccx

i cie zapytaja, duszo czemu sie zabilas? bo bombki kupowali ciagle kupowali, nie wytrzymalem:)

Gość cccx
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ludzie nie mają czasu na święta bo trza zapier.. lać!!! 

twoj wybor , obecny lub konsekwencja poprzedniego

Gość rubel

Nikt nie wybiera zapier....dalać, tylko jest zmuszony, bo wartość pieniędzy spada, ceny rosną a płace stoją w miejscu po inflacji = zapier .... dalasz więcej a masz tyle samo, kumasz?

Gość cccx
6 minut temu, Gość rubel napisał:

Nikt nie wybiera zapier....dalać, tylko jest zmuszony, bo wartość pieniędzy spada, ceny rosną a płace stoją w miejscu po inflacji = zapier .... dalasz więcej a masz tyle samo, kumasz?

a czego sobie nie kupisz jak poswietujesz 2 dni? 🙂