Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem szczęśliwa w te święta

Polecane posty

Gość gość

Nie będę udawać szczęścia gdy moim sercu jest smutek, nie ma żadnych gości, jedzenie na obiad ma być typowo zwyczajne pomieszane z wczorajszym pożarłam się z rodzicami, nie ma tej prawdziwej świątecznej atmosfery, pokazuję każdemu w tym domu co o nim sądzę- nie udaję radości. Jak takie mają być święta to wiecie gdzie sobie można je włożyć :). 

Gość gość
53 minuty temu, fetyszysta napisał:

Ale o co Ci chodzi?

o to że nie będę się uśmiechać mówić wszystkim dookoła że jestem zadowolona cieszyć się czasem który u innych jest tylko dobry.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

o to że nie będę się uśmiechać mówić wszystkim dookoła że jestem zadowolona cieszyć się czasem który u innych jest tylko dobry.

potrzebujesz szybkiego seksu?

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jeżeli kłócisz się z matką, potem masz pretensje o klimat świąt, dajesz pewien jednoznaczny obraz.

Gość CHIRURG
2 minuty temu, fetyszysta napisał:

Jeżeli kłócisz się z matką, potem masz pretensje o klimat świąt, dajesz pewien jednoznaczny obraz.

SYLWESTRA BEDE MUSIAL SPEDZIC NIESTETY W ARESZCIE ... OD PARU MIESIĘCY JESTEM DRESEM I CHIAŁBYM BY NIKT LEPIEJ SIE KØRWA MNIE NIE PYTAL , JAK SPEDZILEM SWIETA.

Gość Milena

Ja swoich starych OLAŁAM bo oni są skoncentrowani tylko na moim bracie.Ja ich nie obchodze.Mam prace,mieszkanie i narzeczonego ale to ich nie interesuje.Jak dzwonie do nich to rozmowa trwa 1 minute i koniec.Tak jest zawsze.Dlatego w tym roku nie pojechałam do nich na święta.Nawet nie dzwonili dlaczego nie przyjechałam.Są zajęci sobą i bratem.Siedze sama bo narzeczony był ale potem musiał iść do pracy,niestety.

a mi nawet nikt w realu zyczen nie złożył a walić ich wszystkich