Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umnn

Nigdy nie zrozumie głupoty kobiet i ich beznadziejnego wyboru

Polecane posty

Gość Hołhołhoł

Bardzo płytko myślisz, i to jest Twój problem. Z ładnej miski się nie najesz. Liczy sie wnętrze ale ty ubóstwiasz swoją zewnętrzność. Z takim nastawieniem nie wróże Ci sukcesów. Uroda przemija, pamiętaj o tym.

Gość gosc

Kobieta z klasą nigdy by nie wybrała takiego tępaka jak ty. Serioo myślisz, że jesteś inteligentny???? Kaloryfer to twój jedyny wyczyn w życiu???? Poszukaj sobie dziuni takiej jak TY!!!!

Gość Umnn
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Kobieta z klasą nigdy by nie wybrała takiego tępaka jak ty. Serioo myślisz, że jesteś inteligentny???? Kaloryfer to twój jedyny wyczyn w życiu???? Poszukaj sobie dziuni takiej jak TY!!!!

nie mów mi co wybrał aby kobieta z klasą bo ty pewnie jesteś jednym z tych facetów którzy nigdy kobiety nie mieli więc mi nie mów co kobieta chciała normalna kobieta chciałaby tak jak ja ale problem jest taki że kobiet normalnych mama wolą takich pajaców jak ten koordynator

Gość Gość

No niestety ale jak wyżej piszą, jesteś płytki, kobitki nie lecą na kaloryfer, a twojej inteligencji w postach nie widać w postach. Kobiety lecą na zabawny charakter, facet musi umieć zagadać do kobiety. 

Gość franek

Od razu widac ze jakies durne prowo znudzonego trolla.

Gość Umnn
Przed chwilą, Gość franek napisał:

Od razu widac ze jakies durne prowo znudzonego trolla.

Niestety to prawdziwa historia

Gość Gość
22 godziny temu, Gość kakaka napisał:

Dokladnie, do mnie też podbijam koleś niemal z okładki meskiego pisma, ciało 10/10, natomiast moim mezem zostal facet, ktory zaczarował i rozkochal mnie swoim charakterem, przy ktorym zawsze, i do tej pory tak jest, się usmiecham, który jednym tekstem jest w stanie mnie natychmiast rozbroić. Wiesz, ładne ciało można wypracować, na wzrost i tak dalej nie mamy wpływu, wiec normalni ludzie na to nie patrzą, natomiast biorąc sobie kogoś do życia wspolnego, nie potrzeba nam ładnego obrazka, po co? zeby patrzec na kaloryfer na brzuchu caly dzien? 🙂 po tygodniu sie się opatrzy i spowszednieje. 

Tak sobie to tłumaczysz, bo wybrałaś faceta na męża, który jest przeciętny i prawdopodobnie Ciebie nie zdradzi, ale tego nie wiesz bo jak wyjedzie na jakieś szkolenie to nie wiesz co się wydarzy... wybrałaś też go bo niby dobrze zarabia...ale czy jest moralny w tym co robi w pracy zdecydowanie nie... zdarzają się pary gdzie mężczyzna jest atrakcyjny a kobieta piękna naturalnie przez całe życie aktywnie żyją sport praca wyjazdy można tak, a śmieszą mnie Ci co krytykują (przeważnie nic nie robią z sobą żadnych planów postanowień.. ) tych co tak dbają o siebie... uroda przemija ale można być atrakcyjnym do końca swoich dni...

Gość taki obraz wasz
Dnia 25.12.2019 o 12:51, Gość Gość napisał:

Nie mierz kobiet swoją miarą, od dawna wiadomo że kobiety bardziej lecą na fajny charakter i są wstanie przymknąć oko na wyglądą. Po prostu szukaj cichej myszki jak ty to może przypadniesz jej do gustu 

xDDD

Gość taki obraz wasz
Dnia 25.12.2019 o 13:24, Gość Gość napisał:

True i jeszcze pewność siebie inaczej zawsze będziesz startował z drugiej pozycji do kobiety 

Pewność siebie jest skorelowana z wyglądem.

Gość vvv
Dnia 25.12.2019 o 17:28, Gość Gość napisał:

No niestety ale jak wyżej piszą, jesteś płytki, kobitki nie lecą na kaloryfer, a twojej inteligencji w postach nie widać w postach. Kobiety lecą na zabawny charakter, facet musi umieć zagadać do kobiety. 

Bzdura. Ja zagaduję do kobiet, ale żadna nie chce ze mną rozmawiać, bo nie jestem przystojny i nie mam kaloryfera.