Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jestem zakochany emocjonalnie, nie pozadliwie

Polecane posty

Gość xddd
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahahaha..... Gnojku k/u/r/w/a piszesz swoje żale na forum kobiecym. Dojrzały ob/szcz/mórku. Chwalisz się tu czy żalisz. Mam zazdrościć bo spuszczasz się na myśl jakiejś głupiej panienki. Współczuję Ci tego, że kreujesz tą znajomość na nie wiadomo co choć tak naprawdę jest g/ó/w/n/o warta. W przeciwnym razie nie siedział byś tu jak palant i nie wzdychał pisząc poematy o swoich czyściutkich uczuciach. Skoro Ty masz 27, a ona jest starsza o 4 lata to ma 31 lat. Taka kobieta nie spojrzy na takiego jak Ty tak jak byś sobie tego życzył. Im szybciej zrozumiesz, że jesteś dla niej nikim, tylko pieskiem na posyłki tym lepiej dla Ciebie g/n/o/j/k/u i powinieneś mi k... podziękować smarka/czu. A zresztą baw się w to g/ó/w/n/o co mi tam. Oby wyrwała Twoje niewinne serduszko i zdeptała jak potrąconego przez tira psa. Kiedyś wspomnisz te słowa. Powodzenia i Pozdrawiam czyli PiP-show 😄 

Zazdroscisz koorwo że kobiety lecą na młodszych? Pewnie jesteś brzucha tym lysym Januszem podstarzalym samotnym w święta zerem. Buhaha ale frajerów gul skoczył 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Widzisz szcz/lu jesteś takim samym gno/jem jak każdy inny sku/rwie/l na tym poje/ba/nym forum. Więc nie graj romantycznego cepa. 😄 Wzdychaj i rozmyślaj o swoim ideale, a Jej w tym czasie ktoś wkłada język do gardełka, albo co bardziej prawdopodobne rękę w gacie. 😄 

Współczuję bycia takim przegrywem że jakiś post anonima wywowal w Tobie tyle jadu, musisz być bardzo bardzo nieszczęśliwym bazylem. Tej kobiecie się bardzo podobam to pewnie dla ciebie wystarczający powód do samob/ójstwa. Koniec dyskusji palancie

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Współczuję bycia takim przegrywem że jakiś post anonima wywowal w Tobie tyle jadu, musisz być bardzo bardzo nieszczęśliwym bazylem. Tej kobiecie się bardzo podobam to pewnie dla ciebie wystarczający powód do samob/ójstwa. Koniec dyskusji palancie

A h/u/j mi do tego. Możesz się podobać, ale razem nie będziecie. Co najwyżej sobie pobzykasz i będziesz jak męska .... Taka wiesz, na zawołanie do zaspokojenia potrzeb. Nakręcisz się jak bączek i dostaniesz potem info typu, nigdy nie traktowałam Ciebie poważnie. Hahahaha.... i wtedy dopiero się pośmiejemy razem. Tylko nie zapomnij się tutaj tez tym z nami pochwalić. Dzięki! 😄 

Gość xxx

Bzdura, kobiety tez leca na mlodszych. Nie ma reguly. Tylko nie rozumiem, po co ten post tutaj. podoba Ci sie dziewczyna to dzialaj i tyle

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Chcę całować, przytulać się, patrzeć w oczy pocieszać. A seks owszem z miłości, żeby się spełnić emocjonalnie, ale schodzi na drugi plan

Wspaniale 🙂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A h/u/j mi do tego. Możesz się podobać, ale razem nie będziecie. Co najwyżej sobie pobzykasz i będziesz jak męska .... Taka wiesz, na zawołanie do zaspokojenia potrzeb. Nakręcisz się jak bączek i dostaniesz potem info typu, nigdy nie traktowałam Ciebie poważnie. Hahahaha.... i wtedy dopiero się pośmiejemy razem. Tylko nie zapomnij się tutaj tez tym z nami pochwalić. Dzięki! 😄 

Podaj jeszcze numery w totka. Zawistna jędzo. Ciężko uwierzyć że to niby facet pisze. Chyba jakiś kastrat obolały. 

Gość Gość

Testosteron unosi się w powietrzu. Zazdrość  o  to że chłopak zabujał się w dziewczynie. 😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Testosteron unosi się w powietrzu. Zazdrość  o  to że chłopak zabujał się w dziewczynie. 😂

Bo tu sami psychopaci. Lepiej nic nie pisać 

Gość lol

27 i 31 to praktycznie rowieśnicy

Gość Gość

Banda d/e/b/i/l/i. 😄 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Banda d/e/b/i/l/i. 😄 

Ty na czele

Gość Gość

Fajnie, a teraz działaj tak aby ona o tym wiedziała. Do odważnych świat należy 🙂

Gość Gość

Żeby wiecej było takich mężczyzn 🙂 świat byłby lepszy 🙂

Gość gośc
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Fajnie, a teraz działaj tak aby ona o tym wiedziała. Do odważnych świat należy 🙂

Nie zadziała, bo jej nie kochał nigdy, tylko wkręca.Kontakt i znajomość umarła.

Gość Anka
21 godzin temu, Gość Gość napisał:

Chcę całować, przytulać się, patrzeć w oczy pocieszać. A seks owszem z miłości, żeby się spełnić emocjonalnie, ale schodzi na drugi plan

Panowie bierzcie przykład