Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pika

Zniszczyłam młodość chłopakowi, w którym jestem zakochana...

Polecane posty

Gość pika

To bylo silniejsze ode mnie i troche zaluje, dopiero teraz po 12 latach...

Zakochalam sie strasznie i on wiedzial o tym,mimo braku wzajemnosci wykorzystal mnie wmawiajac milosc, nasililo to moje uczucia, bylam mu wierna pod kazdym wzgledem a potem okazalo sie ze i tak chodzil za innymi i nawet sie zareczyl, wiec zniszczylam ten i jeszcze 2 nastepne zwiazki.Namowilam te dziewczyny by go wykorzystywaly,upokarzaly i one o dziwo  to robily mimo iz byl dla nich dobry... On stracil wiare w siebie i w to ze kogos znajdzie. Zalil mi sie nie wiedzac ze to moja sprawka. Kurde mialam dzika satysakcje za to jak mnie potraktowal ale jak patrze teraz to jest wrak czlowieka i chyba troche litosci mi sie wlaczylo. On ma 33 lata juz.

Gość gosc

dobrze zrobilas

a teraz zerwijcie kontakty i zyjcie swoimi zyciami

Gość Arczi

Cały w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz.Nic nie zrobisz na siłę w temacie związków.Albo jest ...nięcie z dwóch stron tzw.iskra lub jak kto woli chemia albo tego nie ma i idziesz w swoją stronę.

Gość Piter
22 minuty temu, Gość pika napisał:

To bylo silniejsze ode mnie i troche zaluje, dopiero teraz po 12 latach...

Zakochalam sie strasznie i on wiedzial o tym,mimo braku wzajemnosci wykorzystal mnie wmawiajac milosc, nasililo to moje uczucia, bylam mu wierna pod kazdym wzgledem a potem okazalo sie ze i tak chodzil za innymi i nawet sie zareczyl, wiec zniszczylam ten i jeszcze 2 nastepne zwiazki.Namowilam te dziewczyny by go wykorzystywaly,upokarzaly i one o dziwo  to robily mimo iz byl dla nich dobry... On stracil wiare w siebie i w to ze kogos znajdzie. Zalil mi sie nie wiedzac ze to moja sprawka. Kurde mialam dzika satysakcje za to jak mnie potraktowal ale jak patrze teraz to jest wrak czlowieka i chyba troche litosci mi sie wlaczylo. On ma 33 lata juz.

Jakby tym dziewczynom naprawdę na nim zależało, jakby go kochały to nic byś nie wskórała. Wydaje mi się że zrobiłaś mu tylko przysługę bo gdyby miał się żenić z takimi kobietami to na pewno na dobre by mu to nie wyszło. Szybki rozwód i ewentualnie alimenty. 33 lata to jeszcze młody facet i wszystko przed nim. Nie masz za co się obwiniać 🙂 

Gość pika

To on mi zniszczył najlepsze lata.

Gość Gość

Jednego pedala mniej dla innych kobiet.

Gość pika

zawsze tylko myśli o sobie, zawsze pokrzywdzony A ze wyrządził komuś krzywde to nigdy.

Gość pika
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jednego pedala mniej dla innych kobiet.

pedałem jest?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość pika napisał:

pedałem jest?

Każdy dèbil to pedał. Nie gej bo pedał to dèbil.

Gość pikaautorka

Czy podszywy wyzej sa zdrowe na umysle? Nie mam czasu teraz pisac, ale czytam odpowiedzi i b.dziekuje za nie. Moj 1 i ostatni post to ten tytulowy i ten.Nizej to juz podszywy