Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Związek z dzieciatym mezczyzna!

Polecane posty

Gość Gosc

Czy warto zwiazac sie z mezczyzną ktory ma male dziecko i samotnie je wychowuje?Bardzo chcemy sprobowac sie zwiazac ze soba.Mozecie doradzic?

Gość Gość

A co my mamy ci doradzić? Sama powinnas wiedzieć czy chcesz być matka dla obcego dziecka.

Gość Gosc

Czemu samtonie wychowuje ?  Jak to wdowiec to bym dala szanse. Rozwodnikowi nie. 

Gość Gosc

Rozszedl sie z matka dziecka,a ja chyba matki dziecku nie zaStąpie

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Rozszedl sie z matka dziecka,a ja chyba matki dziecku nie zaStąpie

Czemu matka nie wychowuje dziecka ? Ma odebrane prawa rodzicielskie ? Czemu sie z nia rozstal ?

Gość Gosc

Z tego co wiem lubila alkohol,zabawy on zas jest bardziej stabilny.Dziecko zostalo z nim a ja sie troche obawiam ze on nie pozwoli mi bycdo konca mamą dla jego synka

Gość Gość

Była dużo ci powie o facecie. Jeśli zadał się z latawica przyslowiowa i pijaczka po czym ja zaplodnil i skazał dzieciaka na taka matkę to chyba nie do końca mu zwoje mózgowe pozwalają na myślenie logiczne.

Gość Piter
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Z tego co wiem lubila alkohol,zabawy on zas jest bardziej stabilny.Dziecko zostalo z nim a ja sie troche obawiam ze on nie pozwoli mi bycdo konca mamą dla jego synka

Jeżeli nie jest wdowcem tylko rozwodnikiem to lepiej uważać. Zresztą to zależy od charakteru tego faceta. Lepiej nie podejmować pochopnych decyzji za szybko i poznawać się trochę dłużej. Twoje obawy są uzasadnione.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No niezle...widzialy galy co braly chyba ? Nagle mu sie odmieni i zacznie chciec chodzic na imprezy to Ciebie tez odprawi bo bedziesz za spokojna na niego ? Sorry, ale splawil matke swojego dziecka (zamiast pomoc jej bo alkoholizm to choroba)...jaka masz gwarancja, ze nie splawi Ciebie ?

Gość Gosc

Ja nie mam kontaktu z jego bylą,on tez nie.Wiem jednak ze byla sporo mlodsza od niego i zamiast zmieniac pieluchysie bawila chlopak nie wytrzymall i sam ja kopnol w zad.

Gość Kobieta
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Była dużo ci powie o facecie. Jeśli zadał się z latawica przyslowiowa i pijaczka po czym ja zaplodnil i skazał dzieciaka na taka matkę to chyba nie do końca mu zwoje mózgowe pozwalają na myślenie logiczne.

Dokładnie. Jak ją pieprzyl to dobra była ale do wychowywania dziecka się juz nie nadawała? Poobserwuj go jak ci zależy, dowiedz się od kiedy nie sa razem itp. Zawsze jest ryzyko, ze mamusia wyzdrowieje i będzie chciała wrócić. No i niestety jak dziecko jest małe to on zapewne ja przygarnie. 

Gość Gosc

Tylko wdowiec...rozwodnicy to szambo - albo kobiety od nich odchodza bo mialy ku temu mocne powody albo sami porzucaja zony bo im sie znudzily. (W obu przypadkach nie ma rokowan na udana trwala relacje). 

Gość Gosc

Gdyby moje dziecko mialo patrzec na alkohol tez bym tak postapila i kopnęla w dupe.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tylko wdowiec...rozwodnicy to szambo - albo kobiety od nich odchodza bo mialy ku temu mocne powody albo sami porzucaja zony bo im sie znudzily. (W obu przypadkach nie ma rokowan na udana trwala relacje). 

Innych powodów nie ma? Chyba w twojej ograniczonej głowie. 

Gość Gosc

Oni nie byli po slubie facet jest kawalerem ale poslucham Ciebie i bede obserwowAla,boo wlasnie od jakiegos czasu mysle podobnieze moze oni do siebie wroca.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Gdyby moje dziecko mialo patrzec na alkohol tez bym tak postapila i kopnęla w dupe.

Ale bzykac i zaplodnic ja to mu to nie przeszkadzalo, ze alkoholiczka ? 

Gość Piter
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Oni nie byli po slubie facet jest kawalerem ale poslucham Ciebie i bede obserwowAla,boo wlasnie od jakiegos czasu mysle podobnieze moze oni do siebie wroca.

Jeżeli jesteś młodą kobietą to nie daj się wrobić w wychowanie obcych dzieci. No chyba że jesteś beznadziejnie zakochana i przekonana że to miłość Twojego życia.

Gość Gosc

Ja nie mam swoich dzieci bo nie moge ich miec:( pomyslalam ze to moze byc jakas szansa dla mnie tylko troche sie obawiam.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ja nie mam swoich dzieci bo nie moge ich miec:( pomyslalam ze to moze byc jakas szansa dla mnie tylko troche sie obawiam.

Jeśli nie jesteś pewna to nie rób dziecku wody z mózgu.

Gość Gosc

Nie robie dziecku wody z mozgu,po prostu obawiam sie czy facet pozwoli byc mi matka dla niego.W zyciu roznie bywa owszem chcemy ze soba byc ale zawsze sa jakies obawy

38 minut temu, Gość Gosc napisał:

No niezle...widzialy galy co braly chyba ? Nagle mu sie odmieni i zacznie chciec chodzic na imprezy to Ciebie tez odprawi bo bedziesz za spokojna na niego ? Sorry, ale splawil matke swojego dziecka (zamiast pomoc jej bo alkoholizm to choroba)...jaka masz gwarancja, ze nie splawi Ciebie ?

Jeżeli była alkoholiczką to spławienie jej bylo najlepszym co mógł zrobić dla tego dziecka. Brednie o leczeniu wypowiadają tylko ludzie którzy nie odczuli tego problemu na własnej skórze. 

Gość Ratatuj

Nie polecam. Szuka babki żeby mu dzieciaka odchowała. Uciekaj. Nie anagzuj się w nieswoje dziecko 

Gość Gosc
34 minuty temu, Gość Gość napisał:

Innych powodów nie ma? Chyba w twojej ograniczonej głowie. 

Jasssse...KAZDY rozwodnik zawsze sprzedaje ta sama scieme, ze wina byla po stronie zony. Tez kiedys omal sie nie nabralam...naopowiadal mi historii, ze jego byla cpala, chlala i sie puszczala. Do momentu az ja poznalam a ona pokazala mi odpis wyroku gdzie bylo to wszystko...tylko ze z jego strony... Przeciez Ci nie powie, ze to on ja zdradzal i bil i dlatego ta zalozyla sprawe o rozwod. 

Gość Gosc

Oni nie byli po slubie

Gość Gosc

Nie robie dziecku wody z mozgu,po prostu obawiam sie czy facet pozwoli byc mi matka dla niego.W zyciu roznie bywa owszem chcemy ze soba byc ale zawsze sa jakies obawy