Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Mowicie, iz to nieprawda ze zwiazek z mlodsza kobieta odmladza faceta, a ja mysle, ze to prawda

Polecane posty

Gość Gosc

Ja przy swoim czułam się staro może nie wyglądem.Poza tym jak chciałam sobie coś fajnego kupić to po co ,pewnie się stroje dla innego .Nigdy więcej starszego Owszem facet może i czuję się młodziej ale później to dziewczyna nie będzie chciała już być z nim Nie chyba że ma kasę i dla kasy Dla mnie kasa nie jest najważniejsza .

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Do życia? Nie sądzę. Niedojrzałe owszem.

Jakiego tam życia, chodzi o seks. Dla facetów on jest najważniejszy. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakiego tam życia, chodzi o seks. Dla facetów on jest najważniejszy. 

Dokładnie chodzi o seks .

Gość Gosc35
2 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Nie rozumiem po co pływasz w morzu własnych urojen. Nie będziesz mial kobiety. Przez 40 lat nie spodobales sie żadnej, więc ciężko będzie teraz komukolwiek sie spodobać. Ty jestes gruby i schorowany a nie dynamiczny. 

Jakich pasji chciałbyś uczyc skoro sam żadnych nie posiadasz? Jakie podejście do życia? Twoje chore skrzywione? Starzejesz sie i nic tego nie zmieni. Kupienie dobrych perfum i ładnych ciuchów również. Jeśli facet rozrzucal majtki przy żonie rowiesniczce to o nim świadczy, ze cham i prostak. Ale przy nowej dziurze będzie robił po jakims czasie tak samo. 

Nic dodać nic ująć 😂😂 Właśnie tak to wygląda panowie😉 pora spojrzeć prawdzie w oczy i uświadomić sobie ze ŻADNA normalna, wartościowa, atrakcyjna 20 latka nie zwiąże się z podstarzałym dziadziskiem na poważnie. Chyba że dla chwilowych korzyści. Naprawdę, zejdzcie w końcu na ziemię🤦🏻‍♀️

Gość Gość

Mam 40 lat zawsze podobały mi się starsze. Młodsze wydawały mi się niedojrzałe, naiwne i po prostu głupie. Aż pewnego razu spotkałem kobiete 13 lat młodsza i zakochałem się po same uszy, z wzajemnoscia z reszta. Więc nigdy nic nie wiadomo. Milosc nie patrzy na wiek. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Mam 40 lat zawsze podobały mi się starsze. Młodsze wydawały mi się niedojrzałe, naiwne i po prostu głupie. Aż pewnego razu spotkałem kobiete 13 lat młodsza i zakochałem się po same uszy, z wzajemnoscia z reszta. Więc nigdy nic nie wiadomo. Milosc nie patrzy na wiek. 

Aha A kobieta w wieku 27 lat i sama Dlaczego nikogo sobie nie znalazła w swoim wieku?Ciekawe 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gosc35 napisał:

Nic dodać nic ująć 😂😂 Właśnie tak to wygląda panowie😉 pora spojrzeć prawdzie w oczy i uświadomić sobie ze ŻADNA normalna, wartościowa, atrakcyjna 20 latka nie zwiąże się z podstarzałym dziadziskiem na poważnie. Chyba że dla chwilowych korzyści. Naprawdę, zejdzcie w końcu na ziemię🤦🏻‍♀️

Nie bredź. Są dziewczyny które chętnie wiążą się z dojrzalszymi facetami, bo takich po prostu chcą i wolą. 

Gość Gość

Wiązać to se mogą sznurowadła.Na początku każdy jest super i wszędzie jest fajnie a później ..i taka 20-tka sie znudzi jak minie chwila.A dziad będzie szukał następnej 20-tki.Poza tym zaduszą się już tą swoją wieczną obecnością i nawet nie pójdą do znajomych na grilla bo takowych wspólnych nie posiadaja.Beznadziejne takie życie.I czy dorosłego faceta nie irytuje głupota i dziecinność  20latki??

Gość Gość

Ja osobiście pomyślała bym że coś z takim gostkiem jest nie teges.że ma inteligencję pasikonika i tylko dzieciom umie zaimponować.

Gość Gość

Co taka nastolatka czy tam dwudziestolatka może wiedziec o seksie ? Wielkie g.. jak jeszcze nie ma osobowości wykształconej nawet.pic na wodę fotomontaż

Gość Bibi

Ale tu dużo zazdrosnych starych raszpl hahaha 

Gość Gość

Ale to prawda.Nawet do znajomych swoich takiej nie weźmiesz bo siara.

Gość Gość

Chyba że się nie będzie odzywała w ogóle 😜

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale to prawda.Nawet do znajomych swoich takiej nie weźmiesz bo siara.

towarzystwo w wieku 40 lat, a wiec powiedzmy 36 do 44, a tu nagle 22 letnia lasencja sie pojawi....

nini faceci beda zazdrosni o tego mezczyzne, ktory przyprowadzi tę 22 latkę, a ich kobiety tez będa zazdrosne o ich spojrzenia 😄

22 latka bedzie gwiazda imprezy 🙂

Gość Gość

Oczywiście,  że może, ale niedojrzały emocjonalnie, uczuciowo i mentalnie mężczyzna, jej młodość i energia może go zauroczyc, ale jak sam nie ma wewnętrznego ognia, energii,  to żadna młoda mu nie pomoże, jedni są starzy od urodzenia i inni młodzi do późnej śmierci.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

towarzystwo w wieku 40 lat, a wiec powiedzmy 36 do 44, a tu nagle 22 letnia lasencja sie pojawi....

nini faceci beda zazdrosni o tego mezczyzne, ktory przyprowadzi tę 22 latkę, a ich kobiety tez będa zazdrosne o ich spojrzenia 😄

22 latka bedzie gwiazda imprezy 🙂

I na Pudelku ją pokażą