Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 z miasta K艂obuck

na wodoci膮gowej byly super swieta, dostalem pod choinke mocniejsze leki na schizofrenie. a w sylwestra pielegniarki nawet mi przysuna lozko do okna zebym widzial fajerwerki bo jestem przywiazany pasami

Polecane posty

Go艣膰 z miasta K艂obuck

馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 z miasta K艂obuck

Na dodatek ordynator zasadzi艂 mi chuuja do dupy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z miasta K艂obuck

馃槷

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk
1 minut臋 temu, Go艣膰 z miasta K艂obuck napisa艂:

馃槷

Czemu ty si臋 zakurrwia艂y skurrwysynie pode mnie podszywasz skurrwysynie? NIE Jestem w psychiatryku, tylko w domu i nie jestem na 偶adnej przepustce skurrwysynie ile razy mam ci to jeszcze powtarza膰? Zobacz moje fotki na Instagramie na stronie kolbucmateusz to zobaczysz zakurrwia艂y skurrwysynie 偶e nie jestem w psychiatryku聽

Udost臋pnij ten post

A po drugie ile razy zakurrwia艂y skurrwysynie mam ci powtarza膰 偶e nie mam stwierdzonej schizofrenii ani zwid贸w i omam贸w ile razy mam ci to jeszcze powtarza膰?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 K艂obuck wojewodztwo mazowi

Dosta艂em dosta艂em na wodoci膮gowej podw贸jn膮 dawk臋 lek贸w bo pan doktor powiedzia艂 ze mam tak膮 schizofrenie ze pojedyncza juz nie dzia艂a. Oto leki jakie dostalem: FLUANXOL, PERAZIN 100MG, ARIPILEK

Udost臋pnij ten post

A po trzecie zakurrwia艂y skurrwysynie ch臋tnie wybuja艂bym ci wora i przyj膮艂 tw贸j spust na m贸j parchaty ryj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

hahahahahahahahah

Udost臋pnij ten post

Dobra zakurrwia艂y skurrwysynie, ide juz bo czeka na mnie ordynator z dwulitrow膮 gruszk膮 do lewatywy i wiadrem zimnej wody

Udost臋pnij ten post

2 minuty temu, Go艣膰 K艂obuck wojewodztwo mazowi napisa艂:

Dosta艂em dosta艂em na wodoci膮gowej podw贸jn膮 dawk臋 lek贸w bo pan doktor powiedzia艂 ze mam tak膮 schizofrenie ze pojedyncza juz nie dzia艂a. Oto leki jakie dostalem: FLUANXOL, PERAZIN 100MG, ARIPILEK

Kurrwa ma膰 jaki jest sens 偶e takie rzeczy napisa艂e艣 skurrwysynie, skoro doskonale 艣mi/eciu wiesz 偶e to ty o tych lekach napisa艂e艣 a nie ja i to 偶e mam rzekomo schizofrenie to tylko i wy艂膮cznie ty to sobie wymy艣li艂e艣 i ubzdura艂e艣 艣mi/eciu聽

Udost臋pnij ten post

4 minuty temu, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

A po trzecie zakurrwia艂y skurrwysynie ch臋tnie wybuja艂bym ci wora i przyj膮艂 tw贸j spust na m贸j parchaty ryj

Dobrze wiesz 艣mieeciu 偶e to ty napisa艂e艣 a nie ja聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

Kurrwa ma膰 jaki jest sens 偶e takie rzeczy napisa艂e艣 skurrwysynie, skoro doskonale 艣mi/eciu wiesz 偶e to ty o tych lekach napisa艂e艣 a nie ja i to 偶e mam rzekomo schizofrenie to tylko i wy艂膮cznie ty to sobie wymy艣li艂e艣 i ubzdura艂e艣 艣mi/eciu聽

Przecie偶 tego posta napisa艂 jaki艣 "K艂obuck wojew贸dztwo mazowi" a nie "Namys艂贸w wojew opolsk" to czemu niby ma chodzi膰 o Ciebie? Ty chyba serio masz omamy, wsz臋dzie na forum Ci si臋 wydaje 偶e kto艣 si臋 pod Ciebie podszywa.

Udost臋pnij ten post

Lekarz powiedzia艂 偶e jak si臋 nie uspokoj臋 to zaaplikuje mi 200 jednostek pankuronium doodbytniczo

Udost臋pnij ten post

4 minuty temu, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

Lekarz powiedzia艂 偶e jak si臋 nie uspokoj臋 to zaaplikuje mi 200 jednostek pankuronium doodbytniczo

Doskonale skurrwysynie wiesz 偶e to jest stek bzdur, bo doskonale 艣mi/eciu wiesz 偶e to ty napisa艂e艣 i sobie to uroi艂e艣 w swojej chorej g艂owie i doskonale o tym kurrwa 艣mi/eciu wiesz聽

Udost臋pnij ten post

Moja matka to stara kurrwa, ja pierrdol臋 ale ze mnie g艂upi skurrwysyn

Udost臋pnij ten post

2 godziny temu, Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk napisa艂:

Moja matka to stara kurrwa, ja pierrdol臋 ale ze mnie g艂upi skurrwysyn

Czemu podszywie obra偶asz moj膮 mam臋?聽

Udost臋pnij ten post