Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z miasta Kłobuck

na wodociągowej byly super swieta, dostalem pod choinke mocniejsze leki na schizofrenie. a w sylwestra pielegniarki nawet mi przysuna lozko do okna zebym widzial fajerwerki bo jestem przywiazany pasami

Polecane posty

Gość z miasta Kłobuck

🙂

Gość z miasta Kłobuck

Na dodatek ordynator zasadził mi chuuja do dupy.

Gość z miasta Kłobuck

😮

Gość Namysłów wojew opolsk
1 minutę temu, Gość z miasta Kłobuck napisał:

😮

Czemu ty się zakurrwiały skurrwysynie pode mnie podszywasz skurrwysynie? NIE Jestem w psychiatryku, tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce skurrwysynie ile razy mam ci to jeszcze powtarzać? Zobacz moje fotki na Instagramie na stronie kolbucmateusz to zobaczysz zakurrwiały skurrwysynie że nie jestem w psychiatryku 

A po drugie ile razy zakurrwiały skurrwysynie mam ci powtarzać że nie mam stwierdzonej schizofrenii ani zwidów i omamów ile razy mam ci to jeszcze powtarzać? 

Gość Kłobuck wojewodztwo mazowi

Dostałem dostałem na wodociągowej podwójną dawkę leków bo pan doktor powiedział ze mam taką schizofrenie ze pojedyncza juz nie działa. Oto leki jakie dostalem: FLUANXOL, PERAZIN 100MG, ARIPILEK

A po trzecie zakurrwiały skurrwysynie chętnie wybujałbym ci wora i przyjął twój spust na mój parchaty ryj

Gość gosc

hahahahahahahahah

Dobra zakurrwiały skurrwysynie, ide juz bo czeka na mnie ordynator z dwulitrową gruszką do lewatywy i wiadrem zimnej wody

2 minuty temu, Gość Kłobuck wojewodztwo mazowi napisał:

Dostałem dostałem na wodociągowej podwójną dawkę leków bo pan doktor powiedział ze mam taką schizofrenie ze pojedyncza juz nie działa. Oto leki jakie dostalem: FLUANXOL, PERAZIN 100MG, ARIPILEK

Kurrwa mać jaki jest sens że takie rzeczy napisałeś skurrwysynie, skoro doskonale śmi/eciu wiesz że to ty o tych lekach napisałeś a nie ja i to że mam rzekomo schizofrenie to tylko i wyłącznie ty to sobie wymyśliłeś i ubzdurałeś śmi/eciu 

4 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

A po trzecie zakurrwiały skurrwysynie chętnie wybujałbym ci wora i przyjął twój spust na mój parchaty ryj

Dobrze wiesz śmieeciu że to ty napisałeś a nie ja 

Gość Gość Gość
1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Kurrwa mać jaki jest sens że takie rzeczy napisałeś skurrwysynie, skoro doskonale śmi/eciu wiesz że to ty o tych lekach napisałeś a nie ja i to że mam rzekomo schizofrenie to tylko i wyłącznie ty to sobie wymyśliłeś i ubzdurałeś śmi/eciu 

Przecież tego posta napisał jakiś "Kłobuck województwo mazowi" a nie "Namysłów wojew opolsk" to czemu niby ma chodzić o Ciebie? Ty chyba serio masz omamy, wszędzie na forum Ci się wydaje że ktoś się pod Ciebie podszywa.

Lekarz powiedział że jak się nie uspokoję to zaaplikuje mi 200 jednostek pankuronium doodbytniczo

4 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Lekarz powiedział że jak się nie uspokoję to zaaplikuje mi 200 jednostek pankuronium doodbytniczo

Doskonale skurrwysynie wiesz że to jest stek bzdur, bo doskonale śmi/eciu wiesz że to ty napisałeś i sobie to uroiłeś w swojej chorej głowie i doskonale o tym kurrwa śmi/eciu wiesz 

Moja matka to stara kurrwa, ja pierrdolę ale ze mnie głupi skurrwysyn

2 godziny temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Moja matka to stara kurrwa, ja pierrdolę ale ze mnie głupi skurrwysyn

Czemu podszywie obrażasz moją mamę?