Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakPytam

Czy to jest wysoki czy niski?

Polecane posty

Gość TakPytam

Czy wzrost 168cm dla faceta 16 letniego to mało czy dużo?

Koleżanka się śmieje ze mnie że jestem niski ...

Gość TylkoPytam

Ciężko jest się nie przejmować jak wokół wszyscy są tacy wielcy :(((

15 minut temu, Gość TakPytam napisał:

Czy wzrost 168cm dla faceta 16 letniego to mało czy dużo?

Koleżanka się śmieje ze mnie że jestem niski ...

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... dla dziewczyny 1,50m będziesz wysoki dla siatkarki raczej niski... pomyśl dlaczego tak skrupulatnie zawsze dobierają aktorów do filmów gdzie gra Tom Cruise... 

Gość Pytam
1 minutę temu, jbsg napisał:

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... dla dziewczyny 1,50m będziesz wysoki dla siatkarki raczej niski... pomyśl dlaczego tak skrupulatnie zawsze dobierają aktorów do filmów gdzie gra Tom Cruise... 

W klasie u mnie nie ma dziewczyn niższych niż 170cm...

9 minut temu, Gość Pytam napisał:

W klasie u mnie nie ma dziewczyn niższych niż 170cm...

Spoko może jeszcze urośniesz... trenujesz coś?

Gość Pytam
5 minut temu, jbsg napisał:

Spoko może jeszcze urośniesz... trenujesz coś?

W sensie fizycznym? Niee, nic nie trenuję.

2 minuty temu, Gość Pytam napisał:

W sensie fizycznym? Niee, nic nie trenuję.

Spróbuj może ci to pomoże jeśli zależy ci na wzroście... miałem kumpla na podwórku, mały, chudy i zaczął trenować karate po czterech latach miał 1,9 , czarny pas i poszedł do czerwonych beretów na komandosa..., ale w klasie miałem kolegę typowy cherubinek... niski, chudy blondynek z twarzą aniołka... teraz jest dyrektorem szpitala...

Gość Pytam
1 minutę temu, jbsg napisał:

Spróbuj może ci to pomoże jeśli zależy ci na wzroście... miałem kumpla na podwórku, mały, chudy i zaczął trenować karate po czterech latach miał 1,9 , czarny pas i poszedł do czerwonych beretów na komandosa..., ale w klasie miałem kolegę typowy cherubinek... niski, chudy blondynek z twarzą aniołka... teraz jest dyrektorem szpitala...

Niee, ja to się do fizycznych rzeczy nie nadaję kompletenie. Mam praktycznie zero siły w rękach, nawet przebić piłkę przy siatkówce mam problem 😄

a po rodzicach widzę że raczej już nie urosnę.

1 minutę temu, Gość Pytam napisał:

Niee, ja to się do fizycznych rzeczy nie nadaję kompletenie. Mam praktycznie zero siły w rękach, nawet przebić piłkę przy siatkówce mam problem 😄

a po rodzicach widzę że raczej już nie urosnę.

To zacznij inwestować w rozum...

Powodzenia...

Gość Pytam
Przed chwilą, jbsg napisał:

To zacznij inwestować w rozum...

Powodzenia...

Hehe dzięki 😄

Ale fakt - dziewczyny gardzą niskimi chłopakami.

Gość Gość
1 godzinę temu, jbsg napisał:

Nie, dla dziewczyny 150 cm niski facet dalej będzie niski, my nie porównujemy przecież wszystkich/ wszystkiego do siebie. Mam 162 cm, nie wszystko co wyższe ode mnie jest dla mnie wysokie i nie wszystko co niższe ode mnie jest dla mnie niskie, zależy o czym mowa, faceta porównuję do innych facetów, a nie do siebie. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie, dla dziewczyny 150 cm niski facet dalej będzie niski, my nie porównujemy przecież wszystkich/ wszystkiego do siebie. Mam 162 cm, nie wszystko co wyższe ode mnie jest dla mnie wysokie i nie wszystko co niższe ode mnie jest dla mnie niskie, zależy o czym mowa, faceta porównuję do innych facetów, a nie do siebie. 

To robisz błąd, w łóżku też będziesz go porównywała?

Gość Pytam

Takie 150-160cm dziewczyny też mi mówiły że jestem niski i malutki, więc bez znaczenia jest jej wzrost.

Moim zdaniem jesteś malutki, ale nie sądzę żeby to był dobry powód dla kogokolwiek żeby się z ciebie naśmiewać.

Gość Mały
15 minut temu, DużaSilna napisał:

Moim zdaniem jesteś malutki, ale nie sądzę żeby to był dobry powód dla kogokolwiek żeby się z ciebie naśmiewać.

Ja mam 171, a jestem już dorosły. Dziewczyna ma 172 i często się z tego śmieje z mojego wzrostu i mi dogryza. Do tego lubi założyć szpilki z którymi ma 10 cm więcej ode mnie i wtedy całkowicie śmiesznie wyglądam 😂 Ma silny charakter, jest pewna siebie i krótko mówiąc rządzi. Tylko mnie to akurat odpowiada

1 godzinę temu, Gość Mały napisał:

Ja mam 171, a jestem już dorosły. Dziewczyna ma 172 i często się z tego śmieje z mojego wzrostu i mi dogryza. Do tego lubi założyć szpilki z którymi ma 10 cm więcej ode mnie i wtedy całkowicie śmiesznie wyglądam 😂 Ma silny charakter, jest pewna siebie i krótko mówiąc rządzi. Tylko mnie to akurat odpowiada

Też jesteś malutki. Lubisz jak kobieta tobą rządzi?

Gość Mały
1 godzinę temu, DużaSilna napisał:

Też jesteś malutki. Lubisz jak kobieta tobą rządzi?

Kocham to. Może nie non stop bo czasami też trzeba mieć trochę swobody i odpoczynku ale dominującą role w moim związku ma kobieta. Jest bardziej śmiała, zaradna i odważna dlatego lepiej sie nadaje do rządzenia. W łozku tez lubimy femdom. Wielbie jej stopy, jej ciało i to jej przyjemności są na pierwszym miejscu. Lubimy jeszcze poniżanie i wyśmiewanie mojego wzrostu jest jedną z metod poniżania mnie przez dziewczyne

8 minut temu, Gość Mały napisał:

Kocham to. Może nie non stop bo czasami też trzeba mieć trochę swobody i odpoczynku ale dominującą role w moim związku ma kobieta. Jest bardziej śmiała, zaradna i odważna dlatego lepiej sie nadaje do rządzenia. W łozku tez lubimy femdom. Wielbie jej stopy, jej ciało i to jej przyjemności są na pierwszym miejscu. Lubimy jeszcze poniżanie i wyśmiewanie mojego wzrostu jest jedną z metod poniżania mnie przez dziewczyne

Haha, ja bym z twojego wzrostu też się nabijała 🙂

Ladnie się bawicie 🙂

Gość Mały
2 minuty temu, DużaSilna napisał:

Haha, ja bym z twojego wzrostu też się nabijała 🙂

Ladnie się bawicie 🙂

I dobrze, jestem śmieszny to się kobiety śmieją 🙂 Jak sprawia wam to frajde to trzeba się ponabijać 

Ładnie, kocham swoją silną kobitke 🙂

Przed chwilą, Gość Mały napisał:

I dobrze, jestem śmieszny to się kobiety śmieją 🙂 Jak sprawia wam to frajde to trzeba się ponabijać 

Ładnie, kocham swoją silną kobitke 🙂

Mi sprawia, ale wiem że często faceci mają kompleksy wzrostu, zwłaszcza przy mnie bo jestem bardzo wysoka.

No i prawidlowo, kochaj ją, bo cię bić będzie 🙂

Gość Mały
4 minuty temu, DużaSilna napisał:

Mi sprawia, ale wiem że często faceci mają kompleksy wzrostu, zwłaszcza przy mnie bo jestem bardzo wysoka.

Wiem, nabijanie się z niskiego wzrostu obcych mężczyzn jest zĺe bo może go krzywdzic, ale z takich jak ja można a nawet powinno się naśmiewać 😉

Bić raczej nie będzie, nie praktykujemy spankingu i kar fizycznych. Za to psychiczna dominacja mmm to jest to

Gość Mały
6 minut temu, DużaSilna napisał:

A ile masz wzrostu?

2 minuty temu, Gość Mały napisał:

Wiem, nabijanie się z niskiego wzrostu obcych mężczyzn jest zĺe bo może go krzywdzic, ale z takich jak ja można a nawet powinno się naśmiewać 😉

Bić raczej nie będzie, nie praktykujemy spankingu i kar fizycznych. Za to psychiczna dominacja mmm to jest to

No tak, jak jesteś malutki i akceptujesz to , to nie ma problemu. A co mi tam, też się pośmieję, maluszku 🙂

Psychiczna?

1 minutę temu, Gość Mały napisał:

A ile masz wzrostu?

188 cm.

Gość Mały
5 minut temu, DużaSilna napisał:

No tak, jak jesteś malutki i akceptujesz to , to nie ma problemu. A co mi tam, też się pośmieję, maluszku 🙂

Psychiczna?

188 cm.

Pewnie, śmiej się do woli, na zdrowie! 🙂 Mam nadzieję że poprawiło Ci to humor na wieczor. Powiem jeszcze że nie tylko wzrost mam mały 😉

Dominacja psychiczna czyli rozkazy, wyzwiska podczas seksu albo właśnie naśmiewanie sie ze mnie i okazywanie jej wyższości 

188 WOW. Wybuchnęłabyś ze śmiechu jakbyś mnie zobaczyła na żywo 🙂

2 minuty temu, Gość Mały napisał:

Pewnie, śmiej się do woli, na zdrowie! 🙂 Mam nadzieję że poprawiło Ci to humor na wieczor. Powiem jeszcze że nie tylko wzrost mam mały 😉

Dominacja psychiczna czyli rozkazy, wyzwiska podczas seksu albo właśnie naśmiewanie sie ze mnie i okazywanie jej wyższości 

188 WOW. Wybuchnęłabyś ze śmiechu jakbyś mnie zobaczyła na żywo 🙂

Haha, nie tylko wzrost powiedasz? 🙂

Aj maluszku, maluszku, sam mi dajesz broń do ręki 🙂

Haha, dobre dobre 🙂

Tak, pewnie byś mi do piersi sięgał, malutki.

Gość Shhh

Jesteś niski, ale masz jeszcze czas by urosnac, dopóki dojrzewasz. Bywa często tak, że chłopaki długo są niskiego wzrostu, a potem dosłownie w jednej chwili rosną sporo. 

Skoro masz niskich rodziców to możesz nie być niewiadomo jak wysoki, ale jest szansa że chociaż trochę ich przerośniesz. Może ćwiczenia rozciągające dadzą jakiś minimalny efekt chociaż. 

Co do dziewczyn, które cię wysmiewają, mogę tyle poradzić, żebyś je olał i nie przejmował się. Przyjdzie czas, że spotkasz taką, która doceni inne twoje cechy, zarówno charakteru jak i wyglądu, a wzrost nie będzie przeszkodą, nie każda ma takie wymagania. 

Może trochę poczekaj, być może to kwestia wieku, że nastolatki bardziej wysmiewają z takich błahych powodów, a w życiu dorosłym zanim wypomną ci chamsko wzrost najpierw to przemysla. Ale tez kwestia charakteru i głupoty człowieka. 

Gość Mały
1 minutę temu, DużaSilna napisał:

Haha, nie tylko wzrost powiedasz? 🙂

Aj maluszku, maluszku, sam mi dajesz broń do ręki 🙂

Haha, dobre dobre 🙂

Tak, pewnie byś mi do piersi sięgał, malutki.

Nie tylko 🙂

Mogłabyś mnie klepać po głowie jak dziecko 🙂 Dziewczyna nie byłaby zazdrosna, nawet by ją to kręciło że inna kobieta też się ze mnie śmieje. Może byście sie zaprzyjaźnily i razem ponabijały 🙂

Przed chwilą, Gość Mały napisał:

Nie tylko 🙂

Mogłabyś mnie klepać po głowie jak dziecko 🙂 Dziewczyna nie byłaby zazdrosna, nawet by ją to kręciło że inna kobieta też się ze mnie śmieje. Może byście sie zaprzyjaźnily i razem ponabijały 🙂

Domyślam się o co chodzi, krasnalu. 🙂

Powaznie nie byłaby zazdrosna?

bo chętnie bym się z tobą "pobawiła" 🙂

Gość Mały
1 minutę temu, DużaSilna napisał:

Domyślam się o co chodzi, krasnalu. 🙂

Powaznie nie byłaby zazdrosna?

bo chętnie bym się z tobą "pobawiła" 🙂

Nie byłaby, znam ją bardzo dobrze. Wie że nie zdradzilbym swojej Pani a lubi popatrzec jak jestem troche upokorzony 🙂

Tymbardziej żaluje że sie nie znamy