Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martasek

ciąża u szczeniaka

Polecane posty

Gość martasek

Witam. 3 tygodnie temu podczas cieczki moja obecnie 8 miesieczna suczka uciekła. Nie mamy pojęcia co się wydarzyło przez te 3 dni. Wet mówi że nie widzi ciąży, ale nie była w 100% pewna. Mała zrobiła się apatyczna, nie ma apetytu, tylko by spała. Jest zbyt młoda na szczeniaki, nie chcemy narażać jej na komplikacje podczas porodu. Macie doswiadczenie z tak mlodymi psimi mamami? Czy jakiś zastrzyk? Sterylka aborcyjna? 

Gość Gość

Mój owczarek niemiecki wazy 106 kg 

7 minut temu, Gość martasek napisał:

Witam. 3 tygodnie temu podczas cieczki moja obecnie 8 miesieczna suczka uciekła. Nie mamy pojęcia co się wydarzyło przez te 3 dni. Wet mówi że nie widzi ciąży, ale nie była w 100% pewna. Mała zrobiła się apatyczna, nie ma apetytu, tylko by spała. Jest zbyt młoda na szczeniaki, nie chcemy narażać jej na komplikacje podczas porodu. Macie doswiadczenie z tak mlodymi psimi mamami? Czy jakiś zastrzyk? Sterylka aborcyjna? 

Psy tak sie zachowują w trakcie i po przejściu cieczki. Nic nie rób i nie łaź do weterynarza. Nawet jeśli pies jest młody i rzeczywiście miałby mieć młode to i tak sobie poradzi sam bez problemu