Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirek Fajfuus

ŻEGNAM WAS BRACIA.. LOOKRECJA PATI PIOTREK I RESZTA PSYCHOLI.. TEN TEMAT PISZE DLA LUDZI KTÓRYCH WIĘCEJ NIE ZOBACZYMY TU JUZ. TYLKO TAK SIĘ MOGE Z WAMI POŻEGNAĆ I PISZE DO WAS PARE SZCZERYCH SŁÓW.ZAWSZE BĘDĘ O WAS PAMIETAL KIEDYŚ RAZEM SPOTKAMY SIĘ ZNÓW

Polecane posty

WASZYM POMNIKIEM BĘDZIE TEN TEMAT NIGDY O WAS NIE ZAPOMNĘ ŚWIADKIEM MI BÓG ... Żegnaj Piotrek żegnaj Pati żegnaj Lookrecja żegnaj Filip.. każdy z nas odejdzie stąd.. odmawiam za was paciez tu na pustej chacie i pije wódkę pisząc too.. odeszli tak szybko dużo lat za wcześnie nic nie zrobię taki los ...

Gość Gość

Wypierdalay debílu

Gość z miasta Katowice
1 godzinę temu, Mirek Fajfuus napisał:

WASZYM POMNIKIEM BĘDZIE TEN TEMAT NIGDY O WAS NIE ZAPOMNĘ ŚWIADKIEM MI BÓG ... Żegnaj Piotrek żegnaj Pati żegnaj Lookrecja żegnaj Filip.. każdy z nas odejdzie stąd.. odmawiam za was paciez tu na pustej chacie i pije wódkę pisząc too.. odeszli tak szybko dużo lat za wcześnie nic nie zrobię taki los ...

wypierdalj i nie wracaj mendo łonowa🙋🏻‍♂️

Gość GOSC
1 godzinę temu, Mirek Fajfuus napisał:

PROSIMY O ŚWIĄTECZNE FOTO DO OCENY

Gość gosc

na pożegnanie wrzuć tu foto swojej meliny

Gość ja pyertole hahahaha

ku.rwa, lookrecja nie wchodzi tu od ponad 6 lat, a ten upośledzeniec się z nią żegna 😄😄😄😄 😄😄😄  

Gość gosc
Dnia 27.12.2019 o 00:26, Gość ja pyertole hahahaha napisał:

ku.rwa, lookrecja nie wchodzi tu od ponad 6 lat, a ten upośledzeniec się z nią żegna 😄😄😄😄 😄😄😄  

no nie? 😄