Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem po co

Spotkalyscie takiego ...a jak ja?

Polecane posty

Gość nie wiem po co

Pisze  i dzwoni do mnie co jakis czas, wcześniej częściej teraz raz na 2 tygodnie, ja to ukrocilam ,bo ...nie mamy o czym rozmawiać.Z jego winy, bo odpowiada zdawkowo, nie pociągnie żadnego tematu, tak już ma w stosunku do każdego ale znam facetów którzy tez tacy byli a jakos przy niektórych kobietach się rozgadywali i byli podekscytowani a nie "wiecznie zmeczeni " jak ten mój.

Raz sie spotkalismy ale bardziej kolezensko ,bo nie czulam sie atrakcyjna, zero komplementow a same podteksty seksualne czy propozycje to zaden przejaw zainteresowania jak dla mnie. I byl wielce zdziwiony,ze ja nie chce sexu i bliskosci. Powiedzialam wprost ze czuje sie jak kolezanka a on mowi ze to nie szkodzi bo mozna sie przyjaznic+seks.Oczywiscie nawet grosza za mnie nie zaplacil mimo iz wie ze zarabiam znacznie mniej i ten wyjazd  nie byl oplacany z oszczednosci czy jakiejs nadwyzki. NIepowazny chyba jest, mysli ze swoje dobre umiejetnosci lozkowe bede mu dawac za darmo. 

Gość Gość

Czyli już dalas

Gość nie wiem po co

co dalam?

Gość Gość

Duupy skoro znasz umiejętności 

Gość nie wiem po co

Chyba masz jakis problem z wyciaganiem wnioskow. Znam umiejetnosci bo wspolzylam z innym, bardzo  wartosciowym czlowiekiem I nie bede obecnemu sprawiac takiej przyjemnosci za darmo