Gość Ania Napisano Grudzień 27, 2019 Czesc jak sie okazalam bylam na zabiegu retix c w ciazy na twarz. Dokladnie 2 tyg po zaplodnieniu czyli tak jakby 4 tydzien ciazy. Czy sa powody do zmartwien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kipoa Napisano Grudzień 27, 2019 Nie, wiele kobiet nie wie na tym etapie o ciąży, bo jest jeszcze bardzo wczesna. Płód jest na początku bardzo dobrze chroniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Grudzień 27, 2019 Dzieki ale mino to sie martwie. Naczytalam sie ze retix c ma straszne wplyw na plod ale to moze od jakiegos 4 tygodnia tak sie dzieje? Bo na pocztaku dziecko zywi sie komorka? Bylam tylko na jedym zabiegu po 2 tygodniach od zaplodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa9207 0 Napisano Grudzień 12, 2020 Dnia 27.12.2019 o 19:44, Gość Ania napisał: Dzieki ale mino to sie martwie. Naczytalam sie ze retix c ma straszne wplyw na plod ale to moze od jakiegos 4 tygodnia tak sie dzieje? Bo na pocztaku dziecko zywi sie komorka? Bylam tylko na jedym zabiegu po 2 tygodniach od zaplodnienia. Aniu widze ze mialas podobna sytuacje jak ja. widze tez ze komentarz byl dodany w tamtym roku czy dziecko urodzilo sie zdrowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anett1288 0 Napisano Luty 5, 2021 Hej Ewa9207 Ewa jak w twoim przypadku dzidzius zdrowy?! Ja robilam zabieg a po 2tyg wynik pozytywny mi wyszedl i się martwię. Odp prosze jeśli odczytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anett1288 0 Napisano Luty 5, 2021 Dnia 27.12.2019 o 19:44, Gość Ania napisał: Dzieki ale mino to sie martwie. Naczytalam sie ze retix c ma straszne wplyw na plod ale to moze od jakiegos 4 tygodnia tak sie dzieje? Bo na pocztaku dziecko zywi sie komorka? Bylam tylko na jedym zabiegu po 2 tygodniach od zaplodnienia. Aniu co u Ciebie jak dzidzius odp proszę bo mam podobną sytuację i tez się martwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kkasiaa 0 Napisano Maj 17, 2021 Dziewczyny i co z waszymi dzidziusiami ? Są zdrowe ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach