Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbi001

Lubicie robienie loda?

Polecane posty

Gość bejbi001

Jakie to uczucie jak dziewczyna robi 

chłopakowi loda?

Gość Majkelson

Przyjemnie ,ale zależy czy jej się to podoba . Jeśli robi to tylko dla przyjemności faceta ,to robi to mechanicznie i to da radę wyczuć po takiej  jeździe . Co innego ,gdy odczuwa sama przy tym przyjemność ,wtedy dołącza do zabawy język ,robi więcej nim niż tylko lizanie . 

Nie każda kobieta potrafi to robić. Mówienie,że jest to przyjemne nabiera różnego wymiaru.

Gość kogut

większość lasek nie wie jak to robić, niestety, nawet te w burdelach niewiele mają pojęcia

Gość gość

Nie. Nie ma w tym nic przyjemnego dla kobiety- wnętrze jamy ustnej nie jest erogenną strefą. Większośc robi to jedynie z poczucie presji. 

39 minut temu, Gość gość napisał:

Nie. Nie ma w tym nic przyjemnego dla kobiety- wnętrze jamy ustnej nie jest erogenną strefą. Większośc robi to jedynie z poczucie presji. 

Gadasz głupoty, moja uwielbia robić loda, widzę jak sprawia jej to przyjemność i mi też, nie raz pytałem czy lubi, zawsze odpowiada że tak, więc zależy to od kobiety. Gdyby robiła to mechanicznie, napewno bym rozpoznał, a tu pełne zaangażowanie jest 😁

Gość Średniak

Wszystko zależy od preferencji danej kobiety. Jedne maja tak ,drugie inaczej. Miewałem różne od niechętnych do mających kompletnego fioła na tym punkcie.

Jedna np. lubiła owłosienie w tym miejscu. Jedna mi powiedziała że lubi robić loda czarnym bo podoba się jej ten zapach.

Gość gość

Mnie tam kobieta nie musi robić loda , ale lubię gdy daje mi obie dziurki wylizać .

16 godzin temu, mariusz78l napisał:

Gadasz głupoty, moja uwielbia robić loda, widzę jak sprawia jej to przyjemność i mi też, nie raz pytałem czy lubi, zawsze odpowiada że tak, więc zależy to od kobiety. Gdyby robiła to mechanicznie, napewno bym rozpoznał, a tu pełne zaangażowanie jest 😁

Lubić,a odczuwać przyjemność to dwa różne bieguny.

Gość TheCiekawskii
Dnia 27.12.2019 o 23:49, Gość bejbi001 napisał:

Jakie to uczucie jak dziewczyna robi 

chłopakowi loda?

Chciałbym być w ciele kobiety i zrobić loda komukolwiek lecz się nie da 😉

oraz poczuć jak to jest gdy ktoś robi mi minete

Gość BiKoloMAX

Jestem bi. Powiem że ja uwielbiam robić loda‼️ Wręcz opychac się kutongi em jak, najslodszym ciastkiwm z kremem 😁😍

Gość popychacz

Umieć to jedno a przyjemność to drugie 

- i to drugie też nie jest jednoznaczne

są takie co to zwyczajnie lubią, a miałem i taką co lód był dla niej wyzwaniem

mogła go zrobić w minute (bo naprawde umiała) ale wolała sie droczyć i to ona decydowała kiedy facet ma dojść

podobnie w seksie (zwłaszcza na jeźdźca) tak zaciskała mięśnia że to ona mnie piepszyła a nie ja ją

Gość hehe
6 godzin temu, Gość BiKoloMAX napisał:

Jestem bi. Powiem że ja uwielbiam robić loda‼️ Wręcz opychac się kutongi em jak, najslodszym ciastkiwm z kremem 😁😍

faceci najlepiej robią loda.wiele lasek mi ssalo i zadna nie brała po jaja a jak facet mi obrabiał to niemal każdy połykał go całego.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość popychacz napisał:

Umieć to jedno a przyjemność to drugie 

- i to drugie też nie jest jednoznaczne

są takie co to zwyczajnie lubią, a miałem i taką co lód był dla niej wyzwaniem

mogła go zrobić w minute (bo naprawde umiała) ale wolała sie droczyć i to ona decydowała kiedy facet ma dojść

podobnie w seksie (zwłaszcza na jeźdźca) tak zaciskała mięśnia że to ona mnie piepszyła a nie ja ją

bywa:0 ale to są rzadkie artystki:)

Gość gosc
2 minuty temu, _Królowa29_ napisał:

UWIELBIAM ! A zwłaszcza robić dwa na raz 😛

i co jeszcze?:) lubisz?:)

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

i co jeszcze?:) lubisz?:)

Coś taki ciekawy onanie😁

Gość XXL-ka
5 godzin temu, Gość hehe napisał:

faceci najlepiej robią loda.wiele lasek mi ssalo i zadna nie brała po jaja a jak facet mi obrabiał to niemal każdy połykał go całego.

Oj kobiety też potrafią, całego głęboko wchłonąć, ja tak lubię i uwielbiam patrzeć na mojego męża jak odczuwa rozkosz,czuć każdą żyłkę tuż przed orgazmem, a smak spermy uwielbiam i satysfakcja że potrafię tak dobrze zrobić mojemu mężczyźnie coś wspaniałego

Gość Ona
Dnia 28.12.2019 o 01:44, mariusz78l napisał:

Klamie

Gość XXL-ka
13 minut temu, Gość Ona napisał:

Klamie

Nie musi kłamać takie kobiety istnieja, wiem bo jestem taką co bardzo to lubi, uwielbiam sprawiać przyjemność mojemu mężowi, a on umie mi się za to odwdzięczyć