Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerzy441

oszukany

Polecane posty

Gość jerzy441

Witam. Sprawa dotyczy zakupu Lampy błyskowej YONGNUO YN320EX TTL Lampa od cocostore zakupionej przez allegro w dniu : 14 paź 2019, 19:45 aukcja nr. 8559797872. ZOSTAŁEM PERFIDNIE OSZUKANY.

Przed zakupem wysłałem do sprzedającego zapytanie czy ta lampa będzie prawidłowo współpracować z moim aparatem?.Otrzymałem odpowiedz że TAK. Zakupiłem tą lampę i po otrzymaniu zaczął się dopiero problem – bo lampę nie można ustawić aby współpracowała z moim aparatem. Teraz zaczęła się wymiana zdań ze sprzedającym i tak to trwa do dzisiaj już po raz dwudziesty od 02/11/19 r.Sprzedający wymiguje się od odpowiedzialności przyjęcia REKLAMACJI .Najpierw żądał opisu pracy lampy, później aby przysłać film z opisem. Wysłałem film. Tylko sugerowałem mu że lampa maże mieć wewnątrz jakieś zwarcie jak nie można ustawić, to zaraz odpowiedział że skoro lampa ma zwarcie to jest moja wina. Po wysłaniu filmiku jest odpowiedz od specjalistów przysłana przez sprzedającego że lampa nie będzie współpracować z moim aparatem. Zażądałem od sprzedającego całego zwrotu za wpłaconą lampe (płaciłem przez allegro) bo zostałem przez niego wprowadzony w błąd. Od 17/12/19 wcale nie odpowiada. Proszę o interwencje w tej sprawie. Jerzy Włodarek (jerzy441