Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSC

Sylwia lat 40

Polecane posty

Gość GOSC

Przestań szkalować Tomasz, Barbare, Natalie. Rozumiemy twoja trudną sytuacje. Przechodzisz ciężki okres. Obowiązkowe wizyty u lekarza, bunt dorastającego syna, niepowodzenie w pracy i urojenia związane ze zdradą męża. Cała wieś aż huczy o twoich frywolnych kontaktach z obcymi. Myślisz, że ukryjesz fakt jak potajemnie nocami lądują na trawniku przed Twoim domem i drobnymi nóżkami odprawiają te swoje diabelskie rytuały? Po to ich tu sprowadziłaś? Żeby szkalować? Wiedz, że ta część Twojego misternego planu nie powiedzie się, Tomasz Barbara i Natka o wszystkim się domyślili, mają nawet plan żeby cię powstrzymać. Już skontaktowali się z Łowcą, na którego te małe oślizgłe stworki mają uczulenie. Masz jeszcze szanse by przemyśleć swoje niecne postępki i otworzyć się na Boga. Żyg. 

Gość Sejtan ave

Rzyga się przez RZ. 

Gość GOSC
3 minuty temu, Gość Sejtan ave napisał:

Rzyga się przez RZ. 

To nie do Ciebe, idź już spać.

Gość Sylwia

Niedługo się wyspie snem wiekuistym. Teraz mnie interesuje jawa. 

Gość sylwia s
2 minuty temu, Gość GOSC napisał:

Przestań szkalować Tomasz, Barbare, Natalie. Rozumiemy twoja trudną sytuacje. Przechodzisz ciężki okres. Obowiązkowe wizyty u lekarza, bunt dorastającego syna, niepowodzenie w pracy i urojenia związane ze zdradą męża. Cała wieś aż huczy o twoich frywolnych kontaktach z obcymi. Myślisz, że ukryjesz fakt jak potajemnie nocami lądują na trawniku przed Twoim domem i drobnymi nóżkami odprawiają te swoje diabelskie rytuały? Po to ich tu sprowadziłaś? Żeby szkalować? Wiedz, że ta część Twojego misternego planu nie powiedzie się, Tomasz Barbara i Natka o wszystkim się domyślili, mają nawet plan żeby cię powstrzymać. Już skontaktowali się z Łowcą, na którego te małe oślizgłe stworki mają uczulenie. Masz jeszcze szanse by przemyśleć swoje niecne postępki i otworzyć się na Boga. Żyg. 

post idzie do druku dla śledczego ,sprawa jest w toku od roku.Oskarze cie o zniesławienie super za dostarczenie kolejnych dowodów! Ja mam dorastającego syna?? mój syn ...ko ma 22 lata za miesiąć! Ja mam trudną sytuacje?? hm nie wiedziałam dziwne!Wizyty u lekarza? u którego lekarza?? jakie wizyty? Jakie niepowodzenia w pracy???? Urojenia ze zdradą? sam mówi z kim jest! Ja mam frywolne kontakty? ja jestem osoba wierzącą i przestrzegającą przykazań,gardze takimi jak wy! czyli Tomasz K z Pierscca oraz Dominika K z Górek ,żadnej Barbary ani Natali nie znam ale skoro tak to pora przyjrzec sie tym imionom .Ja szkaluje wy podłe stalkerskie mafijne gnoje ? jeszcze wam mało? Post ląduje do druku dla policji za roznoszenie nieprawdziwych tresci publicznie!!!!,,szkalować'' słynne powiedzenie Bożeny Ferfeckiej !

Gość Gość

🥴🥴🥴

Gość GOSC
4 minuty temu, Gość sylwia s napisał:

post idzie do druku dla śledczego ,sprawa jest w toku od roku.Oskarze cie o zniesławienie super za dostarczenie kolejnych dowodów! Ja mam dorastającego syna?? mój syn ...ko ma 22 lata za miesiąć! Ja mam trudną sytuacje?? hm nie wiedziałam dziwne!Wizyty u lekarza? u którego lekarza?? jakie wizyty? Jakie niepowodzenia w pracy???? Urojenia ze zdradą? sam mówi z kim jest! Ja mam frywolne kontakty? ja jestem osoba wierzącą i przestrzegającą przykazań,gardze takimi jak wy! czyli Tomasz K z Pierscca oraz Dominika K z Górek ,żadnej Barbary ani Natali nie znam ale skoro tak to pora przyjrzec sie tym imionom .Ja szkaluje wy podłe stalkerskie mafijne gnoje ? jeszcze wam mało? Post ląduje do druku dla policji za roznoszenie nieprawdziwych tresci publicznie!!!!,,szkalować'' słynne powiedzenie Bożeny Ferfeckiej !

Wszystko co tu piszesz jest nieprawda. Twój syn nie ma 22 lat tylko 18 i wszystko wyśpiewał tej jak jej tam, Elżunia Ewelinka? HA. Od lat piszesz kłamliwe kalumnie o nas i myslisz ,że  się nie wyda. Popatrz tylko jaki  ten świat miały, Śledczy wszystko o Tobie wiedzę i to nie nas maja na oku a Ciebie. Również w sprawie pomówień na ich temat. Przypomnij sobie jak pisałaś o zmowie na komendzie. O tym jakie kontakty ma Twój były, ale z relacji świadków jawi się wprost inny portret Sywlii, która zataja obrzędy satanistyczne w ogródku w towarzystwie obcych namawiając ich do wszelakich naruszeń i prześladowań. Wstydź się!

Gość sylwia s
3 minuty temu, Gość GOSC napisał:

Wszystko co tu piszesz jest nieprawda. Twój syn nie ma 22 lat tylko 18 i wszystko wyśpiewał tej jak jej tam, Elżunia Ewelinka? HA. Od lat piszesz kłamliwe kalumnie o nas i myslisz ,że  się nie wyda. Popatrz tylko jaki  ten świat miały, Śledczy wszystko o Tobie wiedzę i to nie nas maja na oku a Ciebie. Również w sprawie pomówień na ich temat. Przypomnij sobie jak pisałaś o zmowie na komendzie. O tym jakie kontakty ma Twój były, ale z relacji świadków jawi się wprost inny portret Sywlii, która zataja obrzędy satanistyczne w ogródku w towarzystwie obcych namawiając ich do wszelakich naruszeń i prześladowań. Wstydź się!

tak a to ciekawe bo śledczy kazał mi drukowac wszystkie wpisy! kontynuacja stalkingu z 2010 roku?? zrobie z wami porzadek raz na zawsze sporo sie tego nazbierało! Ty wiesz lepej ile mój syn ma lat? 30 01 1998 ! umiesz liczyć? Ja El;a Festka kłamliwa z Feniksa?  jaka Ewelina? ta co z Rafałem kręciła a potem mi strasznie papiery z dziekanatu do domu podwoziła?Jaka prawda o czym co wy myslicie ze nikt nie wie co wy wyprawiacie od tylu lat? Wszystko powiem coi było w Bibliotece w Koamie w Admicie Paraiso  co ty pieprzysz ? ludzie padło wam na mózg? wy juz na prawde nie wiecie co jeszcze wymyslić ? Sprawa jest od wielu lat zgłoszona policji!Zmowa na komendzoe no prosze sami sie pograżcie cos jeszcze sie dowiem? Który były? ja mam jakiegoś byłego??? co to za brednie!!  Tomasz te udup dawno z policji powinien wyleciec za interesowanie sie moim zyciem i za te chore dedykacje które wysyłał oraz za zmowe z moja rodZiną.Ludzie nie wiem  ci wy macie w tych głowach ze myslicie ze ktos wam uwierzy ,wasz czas sie konczy! macie tyle przesteopstw na sumieniu wobec mnie ze głowa mała! Tam po drugiej stronie tez was osądza tam zadne kłamstwo wasze nie ujdzie płazem ,pamiętajcie o tym!Odpowiecie za przekrety ,fałszowanie dokumentów i rozpuszczanie fałszywych tresci jakobym miała sie leczyc lub być chora.!

Gość sylwia s
26 minut temu, Gość GOSC napisał:

Wszystko co ty tu piszesz to nieprawda i powiem ci wiecej ,mam dowody i swiadków realu na waszą mafijną przestępczość.Normalnie ktos inny juz dawno wsadziłby was wszystkich po kolei do pudła.!Od dawna robicie bydło i rozwalacie mi zycie myslicie ze to sie nie wyda? Hakrerstwo,fikcjyjne profile ,faszowane zaswiadczenia ,łapówki ,przekręty ,esemesy ,pomówienia ,zniesławienia ,działanie na szkode w zakładach pracy,łamanie haseł do poczty i fb,wypisywanie do syna z fikcujnrego konta wy myslicie ze wam sie upiecze? Zaczeliscie mendy podłe w bibliotece w kwietniu 2010 i co? Koniec z wami.Tomasz moim byłym? śmiechu warte! powtarzam wam ze ja jestem moralna i wierzaca nie to co wy! Nie mam i nigdy nie miałam żadnych byłych -niedoczekanie wasze!Piszesz o urojonych zdradach Rafała a co szmaciuro grunt sie pod nogami nagle pali? moge opisać wszystko ze szczegółami!

Gość sylwia s
33 minuty temu, Gość GOSC napisał:

dokładnie wstydz sie za siebie ! nie masz sumienia jakim trzeba byc scierwem zeby takie brednie wypisywac Tfu! Odpowiesz za przesladowanie mnie i mojej rodziny a jakże! Sporo sie dowiedziałam z twoich postów i sporo mnie utwierdziło w przekonaniu o tym co robicie , w tym czego od dawna sie domyslałam ! Odpowiesz za wszystko a teraz nazwisk! moje nzwisko i adres zeby nie było wątpliwosci! Napisz jeszcze gdzie pracuję i z mim nie zapomnij wymienić Dominiki Kornaś!

Gość sylwia s
38 minut temu, Gość GOSC napisał:

który mój były??/ co ty ...isz!!!Moim jedynym facetem jest mążż Rafał S! jakie ... kontakty czyje??? mam kolejny dowód na pomówienia!!!Hamuj sie bo nie recze za siebie! 

Gość sylwia s
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

E❤

Ewelina Helembrandt miała romans z Rafałem ? domysliłam się .NIkt normalny z dziekanatu tak by sie nie podlizywał zeby mi papiery do domu nosić.Elzbieta Festka z Feniksa odpowie za pomowienia i powiązane z nią osoby wiadomo które .Moge wymienic z nazwiska.Odpowiwecie karnie za zniesławienie latami.Nigdy sie nie leczyłam i nie lecze! Jestem zdrowa i nie biore zadnych leków ,już się pewne wysokopostawione w tej sprawie  osoby wypowiedziały.Odpowiecie równiez karnie za roznoszenie klamliwych tresci na temat mojego rzekomego zaswiadczenia od psychioatry'' takie przekrety to tylko wy nikt inny! To jest karalne.Mam nadzieje ze Agnieszka Kowalczyk zdaje sobie z tego sprawe Beata Ciszewska tak samo!- odpowie za rozpowiadanie kłamliwe wsród ludzi jakobym miała brac jakies leki czy być chora.TomaSZ i jego ojciec odpowiedza za wmawianie mi shizofrenii moja matka i brat którzy z n imi trzymają tak samo.Postawię przed Sądem wszystkich! Dosyć tego! Ja miałam depresje? ja miałam załamanie? ja chciałam sie wieszać? ja mam jakiegoś byłego?(cnote z mezem straciłam wiec ciekawe!)Mysleliscie ze uda sie rozwalic mi małzenstwo ale wam nie wyszło bo nie wyrazam na to zgody to ,,chora''? to jest zemsta za zgłoszenie stalkingu? mam te esemesy wykute na pamięć! Wy wredne hieny.Kiedyś raz przyszła do nas na psychologie( w Policealnej szkole masażu) taka gówniara Ewelina ,nie pamietam jak miała na nazwisko bo tylko raz ja widziałam w 2011 roku ona wtedy tez opowiadała jak koleszkowi w Sadzie duupe broniła i wystawiała jakies fałszywe swiadectwa .Zapytałam ją czy to jest moralne wg nie a ona mki na to ,,nie wiem nie myslałam o tym''.Wy widać to samo robicie .Dla niej motywem było łóżko i łapówka a dla was????

Gość sylwia s

i wystarczy spojrzec na profil mojego syna widnieje jak byk! styczeń 1998! córka styczeń 2004 !

Gość gość

uwaga podaję imiona kochanek szanownego męża .Urojenia? kolejno odlicz:karina katarzynna anna ewelina magda bożena druga katarzyna renata ela (kuzynka-było minęło) mam pisać dalej?szczegóły podać? wymienić wszystkie imiona dzieci spoza małżeństwa?

Gość gość

nazwiska tez podać?

Gość Nieznajomy
2 minuty temu, Gość gość napisał:

uwaga podaję imiona kochanek szanownego męża .Urojenia? kolejno odlicz:karina katarzynna anna ewelina magda bożena druga katarzyna renata ela (kuzynka-było minęło) mam pisać dalej?szczegóły podać? wymienić wszystkie imiona dzieci spoza małżeństwa?

:classic_blink:

Gość sylwia s

jak ja lubie polykac spperme