Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka88

Drapanie po jajkach

Polecane posty

Siemka

Mam takie pytanko, czy wasi chłopcy też uwielbiają jak się ich drapie po jajkach ?? I czy to robicie ? Mój chłopak to uwielbia, a ja jako że bardzo go kocham zawsze spełniam jego życzenie.

To pytanie do kobiet ale się wtrącę... jajka to czuła czesc ciała ale drapanie nie jest czymś super

Gość XXL-ka

Seks oralny  z pieszczeniem językiem  jąder to i owszem, mój mąż bardzo to lubi i  mówi ,że doprowadzam go tym do obłędu ,ale drapanie to nie, raczej masowanie

Gość XXL-ka

Taki masaż jąder z użyciem żelu intymnego lub oliwki funduje często jako grę wstępną, albo tym kończę wraz z dokładnym wylizaniem spermy ...mniam

Moja kobieta tez już wie ze musi zacząć od delikatnego lodzika bo inaczej będę niezadowolony... niestety na jakieś głębokie gardło czy wysysanie jajek nie mogę liczyć... kilka raz doznałem konkretnej gry wstępnej ale w grę wchodził alkohol itd na codzień jest tak jak jest.

Gość XXL-ka
9 minut temu, daniel1994 napisał:

Moja kobieta tez już wie ze musi zacząć od delikatnego lodzika bo inaczej będę niezadowolony... niestety na jakieś głębokie gardło czy wysysanie jajek nie mogę liczyć... kilka raz doznałem konkretnej gry wstępnej ale w grę wchodził alkohol itd na codzień jest tak jak jest.

A rozmawiałeś z nią o tym szczerze,bo ja po prostu przez pewien czas nie miałam świadomości że mój facet to lubi,no a potem jak zaczął się tam golić to i on ja mamy z tego niesamowita frajde

9 minut temu, daniel1994 napisał:

Rozmawiałem... wie ze dla mnie to duża przyjemność. Ustaliliśmy ze będzie pamietała o tym przy grze wstępnej, jest lepiej niż było na początku ale czasem to mam ochotę się ubrać i włączyć tv jak widzę z jaka chęcią do tego podchodzi... raz rozmawialiśmy na temat sexu i powiedziałem jej ze chciałbym loda z połykiem, poświęciła się dostałem to co chcialem jeden jedyny raz 

Gość XXL-ka

Kobieta też to musi lubić  bo jeśli się przymusza to raczej nie zrobi tego dobrze, ale może kiedyś się przekona. Mój mąż się kiedyś krępował, nie chciał żebym robiła głęboko czy zebym połykała, ale zaczęliśmy dużo swobodnie rozmawiać  o tym co nam się podoba a co nie i teraz robimy dla siebie wszystko. Także POWDZENIA