Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta smutna

Nie moje dziecko, testy dna? Zerwanie.

Polecane posty

Gość Marta smutna

Mamy synka 4 letniego i ostatnio dowiedziałam się, że mąż mnie zdradził i to nie moje dziecko. Boję się iść na badania bo będę miała pretekst do rozstania. 

Poradźcie.

Gość what the freaking fuck

xd

Gość Kicia

Musisz zebrać dowody na zdradę. Najlepiej żebyś nagrał jak się przyznaje do tego. Plus testy dna. Tylko pomyśl co z dzieckiem. Ono będzie w tym wszystkim najbardziej poszkodowane.

Gość smutna panda
19 minut temu, Gość Kicia napisał:

Musisz zebrać dowody na zdradę. Najlepiej żebyś nagrał jak się przyznaje do tego. Plus testy dna. Tylko pomyśl co z dzieckiem. Ono będzie w tym wszystkim najbardziej poszkodowane.

przeczytaj, na co odpisujesz. dziewczyna pisze, że mąż ją zdradził, więc dziecko nie jest ich. kumasz? urodziła dziecko, które nie jest ich, bo mąż ją zdradził xd zaszła w "ciążę pozamaciczną"

Gość gość

dowiedziałam się, że mąż mnie zdradził i to nie moje dziecko     albo trol albo ktoś tak wykonczony psychicznie że nie jest wstanie logicznie pisać. Podejrzewam że pisał to facet mąż kobiety która go zdradziła i ma dziecko kochanka wmawiająć śubnemu że to jego a on się boi zrobić badania bo będzie musiał się rozwieść. Jedną odpowiedzią - test pełny to około 700zł i robiony po cichu, jeżeli cię zdradziła  i nic o tym nie mówi to jeszcze cię okłamuje i oszukuje nie kochając cię ( misiu, flaczek) i powinienieś się rowieść, a jeżeli na dodatek to nie twoje dziecko to tym bardziej. Rób test szybko i po cichu, jak wyniki będą wcześniej kup dyktafon taki mały. Spytaj się czy ma jakieś plany , wyjścia na wieczór , zorganizuj opiekę na dzieckiem o ile to wymaga i powiedz że chcesz porozmawiać o ważnym temacie dotyczącym planów małżenskin w przyszłości po cichu włanczając dyktafon. PAMIĘTAJ najpierw wypytaj delikatnie czy ma jakieś żale , pretensje czy czuje się kochana abyś miał nagrane prawdziwy stosunek do ciebie a nie wytworzony na potrzeby rozwodu ( bije, chla, wyzywa, bije, ubliża, brudzi, nic nie robi ...) a po tym spytaj czy ciebie zdradziła i ile razy. W zaleznosci od dalszej rozmowy (przyznanie się do wszystkiego czy częśći lub zaprzeczenie ) spytaj się czyj jest jej syn i kto jest jego prawdziwym ojcem. Nic nie mów o testach - milcz i schowaj wszelkie papiery dobrze poza domem ukryte. Na drugi dzień z materiałami szybko do adwokata ( pamiętaj prawo jest niesprawiedliwe ) który Ci wytłumaczy co i jak oraz napisze wniosek rozwodowy oraz zbadanie ojcostwa i itp . Przygotuj się na wojne bez jeńców , większość kobiet jest zakłamanych i bezczelnych i pamiętaj jej rodzina zawsze będzie z nią. Nie bądz frajerem i sponsorem dla kochasia dzieciaka niech on płaci oraz ona ponosi konsekwencje braku szacunku (pomijam miłośći) do ciebie. TO ...

Nie wiem co bierzesz ale odstaw. Ewentualnie zmień lekarza.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Marta smutna napisał:

Mamy synka 4 letniego i ostatnio dowiedziałam się, że mąż mnie zdradził i to nie moje dziecko. Boję się iść na badania bo będę miała pretekst do rozstania. 

Poradźcie.

To w końcu tylko dziecko , przytul i wychowaj jak swoje

Gość hulajnoga
6 godzin temu, Gość Marta smutna napisał:

Poradźcie.

Jeżeli naprawdę kochasz męża, to potraktuj to dziecko jak swoje.