Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

Jestem dobrym Chrześcijaninem - kupiłem w małym kiosku owoce za 15 zł, zamiast w lidlu

Polecane posty

Było to wczoraj.

A dzisiaj kupiłem warzywa za 10 zł w małym osiedlowym kiosku oraz 10 polskich czekolad (kod kreskowy 590 z początku) po 3.39 zamiast innego niemieckiego gowna, które nawet nie pisze co posiada w środku poza tym co pisze... a pewnie niemcy wkładają tam radioaktywny uran żeby oszczędzić na wywozu i składowaniu materiałów radioaktywnych.

Jeżeli chcesz poczuć ślad Konfederacji w swoim marnym i tępo, bezbożnym życiu, to podąż śladem Konfederacji po kioskach osiedlowych..... Mój ślad roztacza się po takich sklepach jak dino w Ząbkowicach oraz ciastkarnia Także w Ząbkowicach i kioski warzywno owocowe w Dąbrowie Górniczej.

Gość Olcia

Ja kupuję tylko w niemieckich sklepach i jeżdżę niemieckim samochodem- moi rodzice również. 

3 minuty temu, Gość Olcia napisał:

Ja kupuję tylko w niemieckich sklepach i jeżdżę niemieckim samochodem- moi rodzice również. 

Nie napisałaś jakie produkty kupujesz, z jakiego kraju.

Natomiast reszta, to podstawa do ukarania ciebie i twoich rodziców, za brak patriotyzmu i szanowania polskiej kultury. Podpisali już wolks listę i nie są już polakami.

W domu mam owoce i warzywa zakupione w polskim sklepie. Ominąłem lidl do której ciężarówki dostawcze przyjeżdżają napromieniowane i fluoryzujące chemią z elektrowni atomowych niemieckich.

Gość Major suchodolski

Aniolku kochany konfederacja korwin pozdrawiam tylko proszę wziac zenka

zenek ?

skoro niemcy wybierają niemieckie dyskonty i outlety, to kiedy i polacy wybierają niemieckie dyskonty i outlety, to nigdy nie przegonią ani nawet nie dogonią niemców. Staną się ich własnością i niewolnikami.