Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina

Pytanie do osób molestowanych

Polecane posty

Gość Ewelina

Mam pytanie głownie do osób które uważają że były molestowane i cierpiały z tego powodu. Mam sytuację, gdzie spotykam się z dużo młodszym członkiem rodziny i zaczeliśmy się dotykać i całować i brnie to coraz dalej. Nie rozmawiamy o tym. Oglądam różne programy i czytam wypowiedzi "ofiar" które po latach np mówią ze padły np. ofiarą molestowania przez księdza ale same do niego chodziły.. Nie chcę aby okazało się ze komuś robię krzywdę, ale skąd mam wiedzieć że tej osobie się to nie podoba? Z reakcji tej osoby wydaje się ze się podoba, ale temat jest zbyt wstydliwy żebyśmy o tym rozmawiali.

Gość praf40

ja doznalem strasznej krzywdy, dlatego ze nigdy nie bylem molestowany przez zadną kobiete. O seksie myslalem juz w 5,6,7 i 8 klasie, tołkowanie codzienne wiedzy w szkole tez mi zrylo umysl

Gość Ona

Ile macie lat?

Gość gosc

Peedofilka? 

Gość Ewelina

33 i 16

Gość Ona

A pokrewieństwo? 16 to już wie co robi 

Gość Gość

O matko, ty na poważnie? 😂  Pójdziesz siedzieć i dodatkowo jak się wyda będą cię wytykać palcami. 

Gość praf40

wiecie co to znaczy karac kogoś za seksualność??

Gość Lessei

Jak 16 to można legalnie ale zostaje kwestia moralności jak bliski ten członek rodziny

Gość on1

16 to spoko, tylko przynajmniej go czegoś naucz

- jak kobiete doprowadzić do bram raju - za kilka lat taka wiedza będzie jak znalazł

Dnia 1.01.2020 o 16:10, Gość Ewelina napisał:

33 i 16

Wow, spore ryzyko. Nie skrzywdź go.

Gość gość

Pravik mitomanie, przestań już zmyślać. 

Gość Iks

to jest spora różnica. generalnie zależy od osoby, na ile czuć różnicę wieku, na ile nie. jak to jest osoba z rodziny, to raczej powinnaś odpuścić.

Gość PPP

W starszej rodzinie miałem mnóstwo małżeństw różnych wujków z siostrzenicami i na odwrót, itp, itd. Oni zdaje się zaczynali nawet wcześniej. Moja babka była 14 lat starsza od dziadka a poznali się młodo, a że były wcześniej już 2 koligacje tych rodzin, żenili się jako szwagrostwo.

I co to kogo obchodziło?

Gość Iga

Akurat byłam molestowana w typowy sposób. Po długim spotkaniu z gośćmi z drinkami poszłam na zaplecze naszego gabinetu pomyć naczynia. W budynku nie było już nikogo, oprócz mojego szefa, który wszedł za mną na zaplecze. Bez skrupułów rozpiął mi bluzkę, i zsunął biustonosz. Potem rozpiął mi spodnie i obmacywał ręką najpierw przez majtki, potem w majtkach pupę i cipkę. Na  drugi dzień pracowaliśmy jakby nigdy nic, Mam bardzo korzystne warunki pracy i czy przez taki incydent mam wszystko stracić?

Gość PPP

Powyższa opowieść jak z filmu, gazety czy wyobrażeń małego Jasia, to inne czynności. Znacznie poważniejsza sprawa niż molestowanie.

Molestowanie kiedyś nazywane nietaktownym zachowaniem lub nagabywaniem jest karane ze względów ideologicznych (pognębienie szowinisty), choć wzgląd praktyczny (ileż można to znosić) też nie jest bez znaczenia.

Gość Jagna

Co do molestowań i gwałtów często dochodzi u ginekologa.  Dlatego zawsze podczas badań krocza powinna być osoba bliska a mamy PRAWO DO  jej obecności gdy ginekolog wyprasza osobę bliską z badań krocza jest zboczencem i  narusza prawo!  " 

Foto: PAP

19 kobiet pokrzywdzonych przez ginekologa. Lekarz gwałcił je w swoim gabinecie

0‹ wróć

Szacuje się, że w Polsce każdego dnia dochodzi do 200 gwałtów, zaledwie 10 proc. z nich zgłaszanych jest na policję

Monzer M., ginekolog, został oskarżony o z­gwałcenie oraz doprowadzenie do innej czynności seksualnej wobec swoich pacjentek

Na policję i do prokuratury w Zabrzu zgłosiło się 20 kobiet, 19 z nich przesłuchanych przez sąd otrzymało status pokrzywdzonej przez Monzera M.

Policja apeluje o dalsze zgłaszanie się ofiar ginekologa

Badanie ginekologiczne dla wielu kobiet jest mało komfortowe, dlatego też często szukają lekarza, przy którym będą czuć się swobodnie, który w jak największym stopniu zminimalizuje ich niepokój, czasami też wstyd. Co miały czuć pacjentki ginekologa Monzera M., który w swoim prywatnym gabinecie dopuścił się gwałtu i innych czynności seksualnych?"

Gość Molestowana
10 godzin temu, Gość Jagna napisał:

Co do molestowań i gwałtów często dochodzi u ginekologa.  Dlatego zawsze podczas badań krocza powinna być osoba bliska a mamy PRAWO DO  jej obecności gdy ginekolog wyprasza osobę bliską z badań krocza jest zboczencem i  narusza prawo!  " 

Foto: PAP

19 kobiet pokrzywdzonych przez ginekologa. Lekarz gwałcił je w swoim gabinecie

0‹ wróć

Szacuje się, że w Polsce każdego dnia dochodzi do 200 gwałtów, zaledwie 10 proc. z nich zgłaszanych jest na policję

Monzer M., ginekolog, został oskarżony o z­gwałcenie oraz doprowadzenie do innej czynności seksualnej wobec swoich pacjentek

Na policję i do prokuratury w Zabrzu zgłosiło się 20 kobiet, 19 z nich przesłuchanych przez sąd otrzymało status pokrzywdzonej przez Monzera M.

Policja apeluje o dalsze zgłaszanie się ofiar ginekologa

Badanie ginekologiczne dla wielu kobiet jest mało komfortowe, dlatego też często szukają lekarza, przy którym będą czuć się swobodnie, który w jak największym stopniu zminimalizuje ich niepokój, czasami też wstyd. Co miały czuć pacjentki ginekologa Monzera M., który w swoim prywatnym gabinecie dopuścił się gwałtu i innych czynności seksualnych?"

Wszystko, co zostało tu napisane to prawda . Nikt w to jednak nie uwierzy ,dopóki sam tego nie doświadczy .