Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona

Denerwuje mnie to że faceci

Polecane posty

Gość wkurzona

Denerwuje mnie to że faceci patrza na wyglad,chociaż sa brzydcy,są prawiczkami ,,ale do sek.su oni chcą by ich kobieta pociagała" odrzucajac te mniej urodziwe. Ale jak kobieta patrzy na wygląd to zaraz jest płacz i wyzwiska jakie to kobiety sa okrutne i jakimi są sz...tami. 

Hipokryzja.

Gość Woman
Przed chwilą, Gość wkurzona napisał:

Denerwuje mnie to że faceci patrza na wyglad,chociaż sa brzydcy,są prawiczkami ,,ale do sek.su oni chcą by ich kobieta pociagała" odrzucajac te mniej urodziwe. Ale jak kobieta patrzy na wygląd to zaraz jest płacz i wyzwiska jakie to kobiety sa okrutne i jakimi są sz...tami. 

Hipokryzja.

Tu siedzą głównie męscy desperaci lub kartoflani maczo, to czego możesz się spodziewać po ich opiniach i komentarzach?

Większość karmi się złudzeniami 🙂

Gość gosc

A co jest złego w byciu prawiczkiem

Gość Krzysiekteria92

Ja nie miałem nigdy w swoim życiu dziewczyny a już mam 27 lat ponad. Proszę mi coś poradzić aby zmienić ten stan rzeczy.

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

A co jest złego w byciu prawiczkiem

właśnie, czysta przeszłość a jak już przystojny to tylko się cieszyć, że się taki skarb trafi 😉

Gość Gość
4 minuty temu, Gość wkurzona napisał:

Hipokryzja.

Bo kobieta to kobieta a mężczyzna to mężczyzna.  Jak babka zachowuje się jak facet to jest to denerwujące. W przeciwna stronę podobnie.

Kobieta ma wyglądać a facet być zaradny. Atawizm. Każdy odstający od tego wzorca może sie spodziewać kłopotów ze znalezieniem partnera

Gość Gość

ja jestem ładna i zaradna, więc faceta też takiego oczekuję 😛

Gość Ona
8 minut temu, Mariusz4 napisał:

właśnie, czysta przeszłość a jak już przystojny to tylko się cieszyć, że się taki skarb trafi 😉

Dokładnie! Jaka kobieta nie chciałaby przystojnego prawiczka?  

1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Dokładnie! Jaka kobieta nie chciałaby przystojnego prawiczka?  

miło,że się ze mą zgadzasz,brzydal nie jestem

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie napisałaś co prawda co oznacza twoja zaradnośc ale pewne zachowania które kobiety uważają za zaradnośc, dla mężczyzn są wielkim minusem.  Np karierowiczka.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie napisałaś co prawda co oznacza twoja zaradnośc ale pewne zachowania które kobiety uważają za zaradnośc, dla mężczyzn są wielkim minusem.  Np karierowiczka.

tacy mężczyźni mnie nie interesują, facet który w ogóle używa określenia "karierowiczka" to zakompleksiona pic.zka 🙂

Gość ehhh
26 minut temu, Gość Gość napisał:

a może tylko tak ci się wydaje

Gość ehhh
5 minut temu, Gość Gość napisał:

tacy mężczyźni mnie nie interesują, facet który w ogóle używa określenia "karierowiczka" to zakompleksiona pic.zka 🙂

karierowiczki na ogół są same, one doznają tylko orgazmu jak otrzymują awans - przypadek stracony.

Zaradna ale jednocześnie nie skupiona na sobie i karierze - to jest ideał. Babochłopom mentalnym dziękujemy.

Gość ehhh

ale smęcicie - trzeba być w miarę przystojnym i coś zagadać i nie wierzę że się chodż jeden bazyl nie nawinie. Laski są proste i łatwe jak 10elementowe puzzle a wy je idealizujecie i komplikujecie wszystko jak ostatnie pipy. Trochę ściemy,trochę kłamstwa, a na koniec trochę chamstwa - wbrew pozorom baby to lubią chodż otwarcie sie do tego nie przyznają. Więc bierzta jaja w dłonie i do dzieła.Bay się nie starasz zrozumieć tylko ją wziąść do wyra.

Gość Gostek
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Pokaż ryjek (ale swój, a nie kradziony jak to pełno lasek robi żeby się dowartościować) to ocenimy czy jesteś ładna.

Gość Krzysiekteria92

Ja nie przebywałem nigdy w życiu w towarzystwie dziewczyny. Jak nie wiem skąd można by było wziąć dziewczynę do zapoznania?

Gość ehhhh
46 minut temu, Gość wkurzona napisał:

Hipokryzja.

hmmm masz racje ale to samo sie tyczy kobiet - nerd w okularach też raczej podpiera ściany na imprezie a taka fajna laska jak ty wykorzysta go co najwyżej do odwieszenia kurtki. Więc kto tu jest hipikrytą. ,żal.pl plijs jak mawia młodzież

Gość ehhhh
1 minutę temu, Gość Krzysiekteria92 napisał:

Ja nie przebywałem nigdy w życiu w towarzystwie dziewczyny. Jak nie wiem skąd można by było wziąć dziewczynę do zapoznania?

z seks szopu - tylko wpierw ją napompuj i hajta wiśta marian jadziem

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gostek napisał:

Pokaż ryjek (ale swój, a nie kradziony jak to pełno lasek robi żeby się dowartościować) to ocenimy czy jesteś ładna.

a po co mi ocena "gostka" z kobiecego forum? 😄

Gość Gość
11 minut temu, Gość ehhh napisał:

karierowiczki na ogół są same, one doznają tylko orgazmu jak otrzymują awans - przypadek stracony.

Zaradna ale jednocześnie nie skupiona na sobie i karierze - to jest ideał. Babochłopom mentalnym dziękujemy.

taaa...."zaradna", ale tak żeby przypadkiem nie zaszkodziła kruchemu ego jakiegoś chłoptasia, bo to on musi być w centrum zainteresowania partnerki i nie przeżyje, jak ona dostanie jeden awans więcej od niego 😄

Gość gość

Jestem inny bo nie patrze na wyglad i nie jestem prawiczek .

Gość Ten Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

a po co mi ocena "gostka" z kobiecego forum? 😄

Czyli pasztetos xD

Gość Nerd
13 minut temu, Gość ehhhh napisał:

hmmm masz racje ale to samo sie tyczy kobiet - nerd w okularach też raczej podpiera ściany na imprezie a taka fajna laska jak ty wykorzysta go co najwyżej do odwieszenia kurtki. Więc kto tu jest hipikrytą. ,żal.pl plijs jak mawia młodzież

Uwielbiam nerdów 😍

Ale takich wysportowanych.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Ten Gość napisał:

Czyli pasztetos xD

oczywiście, że nie. Tylko po co miałabym wstawiać zdjęcie na forum skoro wiem z prawdziwego życia, że jestem atrakcyjną kobietą? Rozumiem, że ...e tacy jak wy wstawiacie swoje twarze wszędzie bo szukacie komplementów, ale nigdy nie wiesz kto to czyta. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

oczywiście, że nie. Tylko po co miałabym wstawiać zdjęcie na forum skoro wiem z prawdziwego życia, że jestem atrakcyjną kobietą? Rozumiem, że ...e tacy jak wy wstawiacie swoje twarze wszędzie bo szukacie komplementów, ale nigdy nie wiesz kto to czyta. 

Zazwyczaj te "ładne" zaradne są zajęte no chyba, że jednak nie są ładne lub zakładając, że są to mają zje... charakter lub/i są materialistami.