Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Śmiać mi się chce z Polaków. Nigdy nie będą moimi kochankami z którymi zrobię wszyystko

Polecane posty

Gość gosc

w Polsce uchodzę za taką co czeka do ślubu.Więc wszyscy myślą ze jestem dziewicą, a prawda jest taka, że do ślubu będę czekać z Polakiem a potem tylko w celu prokreacji kilka razy bo i dzieci nie chce miec wiecej niz 3. Jedna pozycja i bye. Za to z moim arabskim kochankiem a wcześniej włoskim zrobiłam już chyba wszystko. Dopóki nie wyjechałam z Polski, myślałam ze bede kłodą. Ale jak facet pociąga to oziębłość mija...Do Polakow wciąż została, więc za 15lat wrócę i znajdę na starość męża (tylko dlatego,że Polaków nikt nie chce więc nie bede się bała ze mnie zostawi dla młodszej) a teraz będę się bawić. Wy też korzystajcie, ale nie mówcie o tym nikomu bo zazdrosne pasztety beda was wyzywac od ku/rew itd

Gość gosc

hahaha to prowokacja czy serio 😛 mi sie nie podobaja faceci za bardzo tutaj ale zdarzaja sie fajni (choc rzadko)

Gość gosc
6 minut temu, Gość gosc napisał:

hahaha to prowokacja czy serio 😛 mi sie nie podobaja faceci za bardzo tutaj ale zdarzaja sie fajni (choc rzadko)

No mi tez TUTAJ faceci sie nie podobaja, rzadkosc by Polak byl przystojny i fajny.

Gość gość

i wice versa, to biologia w celu wymiany genów. Nie jestem modelem ale też brzydalem jak by to określiły tutaj panie. Jestem lubiany przez płeć przeciwną ale to co się działo w południowej Afryce czy Azji to przesada a tam to dopiero są ładne i radosne dziewczyny przy których (przepraszam) rodaczki z tonami makijażu kryjącymi wady, opryskliwoscią , tuszą nieproporcjonalną są mało atrakcyjne ( może to właśnie biologia). A dodatkowo zaangażowanie w seks przy naszych kłodach które tylko czekają by coś zrobić, powiedzieć i nadskakiwać. A tak na marginesie skąd wynika i czyją jest winą niska atrakcyjność polskich mężczyzn ? wszystkiemu są winne kobiety które stają się matkami i tak wychowują swoich synków którzy nie dbają o siebie, naśladują ślepo co pokazują media (małpują pomimo fatalnego skutku naśladownictwa ubioru), nie wyjaśniają różnic w zachowaniu pomiędzy kobietą a mężczyzną ....itp bo wolą poświęcić czas na coś innego dla siebie ( kosmetyczka, fryzjer, kochanek, biznes).

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

i wice versa, to biologia w celu wymiany genów. Nie jestem modelem ale też brzydalem jak by to określiły tutaj panie. Jestem lubiany przez płeć przeciwną ale to co się działo w południowej Afryce czy Azji to przesada a tam to dopiero są ładne i radosne dziewczyny przy których (przepraszam) rodaczki z tonami makijażu kryjącymi wady, opryskliwoscią , tuszą nieproporcjonalną są mało atrakcyjne ( może to właśnie biologia). A dodatkowo zaangażowanie w seks przy naszych kłodach które tylko czekają by coś zrobić, powiedzieć i nadskakiwać. A tak na marginesie skąd wynika i czyją jest winą niska atrakcyjność polskich mężczyzn ? wszystkiemu są winne kobiety które stają się matkami i tak wychowują swoich synków którzy nie dbają o siebie, naśladują ślepo co pokazują media (małpują pomimo fatalnego skutku naśladownictwa ubioru), nie wyjaśniają różnic w zachowaniu pomiędzy kobietą a mężczyzną ....itp bo wolą poświęcić czas na coś innego dla siebie ( kosmetyczka, fryzjer, kochanek, biznes).

mi tez nikt nic nie wyjasnial a jakos wyroslam na kobiete ktora umie obchodzic sie z facetem i nie manipulowac przy tym, znam potrzeby,meska psychike itd, seks tez lubie ale trzymam sie zasady ze tylko ze wzajemnej milosci. oczekuje nadskakiwania wzajemnego a pomimo mojego nie bylo rewanzu-seks tez byl taki wlozyc wyjac i tyle. wiec faceci sa tacy jak wiekszosc kobiet. ja niemka w polowie , moj ojciec niemiec wiec moze dlatego inne geny