Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jesli 40 latek jest singlem, to chyba logiczne iz na zone szuka partnerki mlodszej, a nie 40 latki.........

Polecane posty

Gość kolorowanka
2 minuty temu, PNINA napisał:

Tak bywa Tylko jakie te dzieci się rodzą.

Normalne zdrowe, mam kilka koleżanek , które urodziły ostatnio dzieci i są w wieku od 39 do 43. 

Gość xzc
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

jak taki 40 latek pozna 40 latke, to przed nimi zalozmy 8 miesiecy randek, potem 10 miesiecy wspolnego mieszkania, potem oswiadczyny, potem za kolejny rok slub.. i co, ona mu urodzi pierwssze dziecko majac 43 lub 44 lata

to troszke pozno, nie sadzicie?

to nie ma nic wspolnego z "leceniem na wyglad", to pragmatyka i biologia

a co Ty się tak późno ubudziłeś na dziecko? w twoim wieku to niektorzy mają juz wnuki

Gość Majkelson

O jeżu 😀 facet pyta o partnerkę ,a wy mu już dzieci wciskacie !! Dajcie się chłopu najpierw nacieszyć ..zwiedzaniem 😎

Gość PNINA
Przed chwilą, Gość kolorowanka napisał:

Rozmawiałam ostatnio z ginem na ten temat 🙂  może też porozmawiaj z fachowcem 🙂 

Wczesna menopauza to bardzo rzadka przypadłość 🙂

Mimo to, po 40 u kobiety spada płodność.  

Gość Olka
1 godzinę temu, Gość Kusiciel napisał:

Dzięki,dlaczego takie smutne te buziaczki? Rozchmurz się, jutro będzie lepiej! 😘

Ja jestem optymistką, poza tym tak czy inaczej idzie ku lepszemu, i przyjemnym rzeczom 😚

Gość xxxxxxxx

Po pierwsze, jak facet bierze się w wieku 40 lat za zakładanie rodziny i pierwsze dziecko to nie jest to dobra partia. W tym wieku kawalerowie bez rodziny w przeszłości i bez dzieci to albo totalne ofermy, albo mainsynki, których mamusia nie chciała odstawić od cyca, albo bzyka...e z dużym przebiegiem, którzy dyma..i wszystko co na drzewo nie uciekało, a nagle chcą się ustatkowac... Lepszy już rozwodnik, tylko trzeba patrzeć z jakiego powodu się rozwiódł. 

Gość wererqrqrqr

Logiczne to jest, że na żoną trzeba wybrać taką, która cię w ogóle zechce. 🙂 Myślisz, że 40-letnie babki lecą na 40-letnich obwiesi ze zmarszczkami, zakolami i ginekomastią? Nie - ale wiążą się z nimi bo same są już w wieku, kiedy młode ciacho na nie nie poleci. Z facetami jest podobnie. Wybrzydzaj dłużej.

Gość Egea
2 godziny temu, Gość Claudia_25 napisał:

40 latek to może lepiej powinien zacząć trumny szukać a nie za mlodymi sie uganiać jak nastolatek. Ja tez bym nie wzięła tak starego,weź go całuj,a kochaj się z nim,nie do pomyślenia. Dla mnie jest to ochydne a atrakcyjne. 

Wolę mojego 40 latka, który jest piekny, zadbany, ćwiczy, zdrowo się odżywia bo go stać bez nałogów, niż 26 latków moich koleżanek, z których część sebusiow nalanych już ma tak przepite i przepalone mózgi, że fiut. K im od dawna nie staje, tluszczyk wszędzie, zakola. Tak jak ktoś napisał, aktor z wiedźmina ma coś 39 lat a wygląda lepiej niż 99,99% krajowych chłopaków w wieku 20 plus to jak to jest? 

Gość Kusiciel
15 godzin temu, Gość Olka napisał:

Ja jestem optymistką, poza tym tak czy inaczej idzie ku lepszemu, i przyjemnym rzeczom 😚

To tylko się cieszyć i korzystać z tych "przyjemnych rzeczy"  😉  Pamiętaj przyjemne rzeczy to nie tylko łóżko, to także wspólne  zakupów planowanie, sprzątanie, gotowanie ale i przytulanie, całowanie,  czułe poklepywanie czy rąk pod bluzkę wkładanie 😄

Gość Kusiciel

Olala 😉

Gość Olka
10 godzin temu, Gość Kusiciel napisał:

To tylko się cieszyć i korzystać z tych "przyjemnych rzeczy"  😉  Pamiętaj przyjemne rzeczy to nie tylko łóżko, to także wspólne  zakupów planowanie, sprzątanie, gotowanie ale i przytulanie, całowanie,  czułe poklepywanie czy rąk pod bluzkę wkładanie 😄

Oczywiście pamiętam 😉 same miłe rzeczy.... 😀

Gość Gość
Dnia 2.01.2020 o 22:00, Gość wererqrqrqr napisał:

Logiczne to jest, że na żoną trzeba wybrać taką, która cię w ogóle zechce. 🙂 Myślisz, że 40-letnie babki lecą na 40-letnich obwiesi ze zmarszczkami, zakolami i ginekomastią? Nie - ale wiążą się z nimi bo same są już w wieku, kiedy młode ciacho na nie nie poleci. Z facetami jest podobnie. Wybrzydzaj dłużej.

Niestety tak jest, że większość wolnych facetów po 40 to porażka. A najśmiejszniejsze jest to jak taka facetowa porażka prubuje poderwać 20 parolatkę. To jest żałosne i żenujące stary dziad latajacy za młódką.

Najlepsze ciach po 40  już są żonaci. 

Gość gosc

witam, jestem 40 letnim mezczyzna cierpiacym na zaawansowane zaburzenia wzwodu

czy mam szanse na malzenstwo z kobieta atrakcyjna, powiedzmy 30 letnia?

dla takiej wystarczy seks 2 razy na tydzien, po tym jak zazyję vja.grę ?

Gość Gość
17 minut temu, Gość gosc napisał:

witam, jestem 40 letnim mezczyzna cierpiacym na zaawansowane zaburzenia wzwodu

czy mam szanse na malzenstwo z kobieta atrakcyjna, powiedzmy 30 letnia?

dla takiej wystarczy seks 2 razy na tydzien, po tym jak zazyję vja.grę ?

Co się będziesz ograniczał, łap 20 parolatkę