Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy

Czy kobiety lubią być zaczepiane i zagadywane np w sklepie, na przystanku, na ulicy, w autobusie itp?

Polecane posty

Gość Ciekawy

Ja bym się czuł jak jakiś zboczeniec gdybym w takiej sytuacji zaczepiał obcą kobietę, dlatego tego nie robię.

Chociaż nieraz mnie korci żeby do jakiejś zagadnąć ale z tyłu głowy siedzi mi ciągle myśl że wyjdę na jakiegoś zboczeńca i dziwaka.

Gość gosc

jak masz lat 20, to ujdzie, jak 40, to gorzej

Gość Ciekawy
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

jak masz lat 20, to ujdzie, jak 40, to gorzej

Mam 30

Czy to już nie za stary wiek by zaczepiać młode dziewczyny w przedziale powiedzmy 16 - 25? Co one sobie pomyślą?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Ciekawy napisał:

Mam 30

Czy to już nie za stary wiek by zaczepiać młode dziewczyny w przedziale powiedzmy 16 - 25? Co one sobie pomyślą?

Na impreziemi jakaś sama malolata usiądzie ci na kolanach i będzie seks na uboczu zaraz, także nie pękaj.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Ciekawy napisał:

Mam 30

Dlaczego stary zboku chcesz zaczepiac 16latki??!!

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo sam mentalnie tyle ma?

Gość Ciekawy
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A co mam zaczepiać stare torby po 30stce?

Gość Ciekawy
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A co mam zaczepiać stare torby po 30stce?

Gość Tom
6 minut temu, Gość Gość napisał:

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Też mam 30 lat i latem będąc w pubie zagadałem do jakichś dziewczyn co na oko były nastolatkami to potem same za mną chodziły i mnie zaczepiały przez całą imprezę.

Więc to bzdura że 30-latek jest za stary dla nastolatek

Gość taki obraz wasz

Lubią, ale tylko przez przystojniaków.

Gość gość
40 minut temu, Gość Ciekawy napisał:

Ja bym się czuł jak jakiś zboczeniec gdybym w takiej sytuacji zaczepiał obcą kobietę, dlatego tego nie robię.

Chociaż nieraz mnie korci żeby do jakiejś zagadnąć ale z tyłu głowy siedzi mi ciągle myśl że wyjdę na jakiegoś zboczeńca i dziwaka.

powiem tak...

taki podryw "z ulicy" ma szanse jakiegoś powodzenia jedynie jak się wygląda jak jakiś Brad Pitt, Cillian Murphy czy inny David Beckham.

W tym momencie ludzie się nie znają i jedyną kartę przetargową jaką się ma jest wygląd. Więc nawet jak jesteś spoko kolesiem to laska tego nie wie bo Ciebie nie zna. Pogadać też za bardzo nie ma o czym bo ludzie się przecież nie znają więc ciężko ciągnąć jakieś tematy ciekawsze tematy. Trzeba bardzo dobrze wyglądać by dziewczyna chciała Cie bliżej poznać lub chciała dac swój numer. 

Gość ...

nie zagaduję do ludzi w autobusie czy na ulicy. bo po cholerę. jeśli już to zdarza się w jakichś imprezowych sytuacjach. liczy się osoba.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ... napisał:

nie zagaduję do ludzi w autobusie czy na ulicy. bo po cholerę. jeśli już to zdarza się w jakichś imprezowych sytuacjach. liczy się osoba.

Laska musi przylgnąć do ciebie w tańcu,  usiąść na kolanach i zaciągnąć na szybki seks,  takie liczą się najbardziej, co nie? Jak jeszcze głupsza to już całkiem super😏

Gość Gość
28 minut temu, Gość Tom napisał:

Też mam 30 lat i latem będąc w pubie zagadałem do jakichś dziewczyn co na oko były nastolatkami to potem same za mną chodziły i mnie zaczepiały przez całą imprezę.

Nie. To nie bzdura. To sa dzieciaki. Jak mala dziewczynke zagadasz i dasz jej lizaka to tez bedzie za toba chodzic, zboku pieprzony. Stary facet powinien miec we lbie na tyle rozumu zeby dzieci nie zaczepiac.

Gość Tom
10 minut temu, Gość gość napisał:

powiem tak...

taki podryw "z ulicy" ma szanse jakiegoś powodzenia jedynie jak się wygląda jak jakiś Brad Pitt, Cillian Murphy czy inny David Beckham.

W tym momencie ludzie się nie znają i jedyną kartę przetargową jaką się ma jest wygląd. Więc nawet jak jesteś spoko kolesiem to laska tego nie wie bo Ciebie nie zna. Pogadać też za bardzo nie ma o czym bo ludzie się przecież nie znają więc ciężko ciągnąć jakieś tematy ciekawsze tematy. Trzeba bardzo dobrze wyglądać by dziewczyna chciała Cie bliżej poznać lub chciała dac swój numer. 

No dobra, ale w sklepie np. już potencjalnie jest jakiś temat do rozmowy, np. patrzycie na tą samą półkę i zastanawiacie się co wybrać, wtedy można zagadać że np ta kiełbacha jest smaczna albo zapytać się tej kobiety czy to co wzięła jest smaczne xD

Mnie parę razy kasjerki zagadały np jak kupowałem jakiś alkohol to zapytały się czy jest dobry, ale w sumie nie wiem czy to była oznaka zainteresowania czy rzeczywiście chciały tylko zasięgnąć opinii.

Ja zawsze wpadalam w popłoch, gdy ktoś mnie zaczepiał na ulicy. Choćby nie wiem jak przystojny.

Gość gosc
5 minut temu, Onkosfera napisał:

Ja zawsze wpadalam w popłoch, gdy ktoś mnie zaczepiał na ulicy. Choćby nie wiem jak przystojny.

ja tez. Nie mialam nic ciekawego do powiedzenia a ten gada i o co chodzi w ogole.

Gość Tom
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie. To nie bzdura. To sa dzieciaki. Jak mala dziewczynke zagadasz i dasz jej lizaka to tez bedzie za toba chodzic, zboku pieprzony. Stary facet powinien miec we lbie na tyle rozumu zeby dzieci nie zaczepiac.

Późne nastolatki to już nie żadne dzieciaki, one już doskonale wiedzą co im się podoba a co nie. Zresztą ja nic im nie dałem, nawet drinka nie postawiłem. Tylko krótka bajerka a potem cały wieczór za mną łaziły, mimo że wokoło było pełno młodszych i być może ładniejszych facetów ode mnie. Na kasiastego też nie wyglądałem (chociaż dość kasiasty jestem), byłem ubrany w jakąś białą koszulkę z Lidla i sportowe krótkie spodenki xD Także potencjalny argument o tym że leciały na moją kasę odpada.

Musiał im się po prostu spodobać taki 30-latek jak ja i wcale nie uważały mnie za dziada.

Gość gość

a ja bym chciała tak poznać faceta (oczywiście pod warunkiem, że by mi się podobał) bo wydaje mi sie to strasznie romantyczne. Uważam , że to fajniejsze niż poznać gościa na insta, fb czy innym tinderze. Romantyczniejsze i wyjątkowe.

Takie coś może się wydawać dziwne jedynie ludziom, którzy za bardzo przenieśli się w świat internetu. Gdzie zanikły prawdziwe relacje między ludzkie. 

Gość gość gość
56 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo sam mentalnie tyle ma?

mentalnie xDD mentalnie to sobie mozesz miec xD

jestes za stary na 16 latke

Gość Znawca
5 minut temu, Gość gość gość napisał:

mentalnie xDD mentalnie to sobie mozesz miec xD

jestes za stary na 16 latke

Za stara to jest 30-latka na 30-latka a nie 30-latek na 16-latkę xD

Gość gosc

To juz nie wolno zgadać laski na ulicy?:(

Gość Akimuszki

Jak się jest przystojnym to każdy podryw na ulicy się powiedzie 😁 no sami pomyślnie podrywa Was laseczka 10/10 co robicie?😎

Gość Kaban
3 minuty temu, Gość Akimuszki napisał:

Jak się jest przystojnym to każdy podryw na ulicy się powiedzie 😁 no sami pomyślnie podrywa Was laseczka 10/10 co robicie?😎

Ja bym pomyślał że to żart i ukryta kamera bo takie sytuacje się nie zdarzają

Gość Onsam
1 godzinę temu, Gość Tom napisał:

Poczuły sie wyróżnione zaczepione przez poważniejszego gościa.

Gość gość

nie ryzykowałbym podrywu na ulicy/przystanku itd. bo ten ma małe szanse powodzenia...

po pierwsze - jak ktos już napisał, trzeba wyglądać co najmniej 9/10 by laska chciała bliżej poznawać zupełnie obcego gościa,

po drugie - może mieć gorszy dzień, może się gdzieś śpieszyć, może mieć chłopaka ...duże ryzyko usłyszenia "sperdhalayyy psycholu". 

choć wyjątkiem jest sytuacja np. w pociągu, - szczególnie na dłuższej trasie, siłą rzeczy zagaduje się osoby we wspólnym przydziale...dla mnie akurat rozmowa w pociągu z osobą siedzącą w przedziale jest czymś w miarę naturalnym. Nikt się nigdzie nie śpieszy, jest w miarę kameralnie, można próbować. 

Gość Onsam

Musi być wspólny kontekst, gdzieś to przeczytałem. NAwet głupie "mogłabyś mi zrobić fotkę?" w jakimś miejscu turystycznym czy gdzieś.

Gość Gość
27 minut temu, Gość gość napisał:

nie ryzykowałbym podrywu na ulicy/przystanku itd. bo ten ma małe szanse powodzenia...

po pierwsze - jak ktos już napisał, trzeba wyglądać co najmniej 9/10 by laska chciała bliżej poznawać zupełnie obcego gościa,

po drugie - może mieć gorszy dzień, może się gdzieś śpieszyć, może mieć chłopaka ...duże ryzyko usłyszenia "sperdhalayyy psycholu". 

choć wyjątkiem jest sytuacja np. w pociągu, - szczególnie na dłuższej trasie, siłą rzeczy zagaduje się osoby we wspólnym przydziale...dla mnie akurat rozmowa w pociągu z osobą siedzącą w przedziale jest czymś w miarę naturalnym. Nikt się nigdzie nie śpieszy, jest w miarę kameralnie, można próbować. 

Mialam taka sytuacje. Marzylam zeby koles sie w konu zamlnal, doslownie trzymalam sluchawki w dloniach przy samych uszach...a ten dalej nawijaj. A gdzie jedziesz? A skad? A po co? Ale masz piekne oczy. A czym sie zajmujesz? 

Gość gosc
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Mialam taka sytuacje. Marzylam zeby koles sie w konu zamlnal, doslownie trzymalam sluchawki w dloniach przy samych uszach...a ten dalej nawijaj. A gdzie jedziesz? A skad? A po co? Ale masz piekne oczy. A czym sie zajmujesz? 

Mi sie zdarzylo na przystanku.. koles sie pytal, czy pojade z nim do centrum handlowego i skad jestem a ja marzylam akurat o tym, zeby jechac do domu i wejsc do wanny, zrelaksowac sie i odpoczac. 

Gość WygladSieLiczy
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale czemu z nim nie gadałaś? Nie był przystojny?