Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy

Czy kobiety lubią być zaczepiane i zagadywane np w sklepie, na przystanku, na ulicy, w autobusie itp?

Polecane posty

Gość Gość144

Zagadywanie obcych kobiet na ulicy czy przystanku to ostatni gest rozpaczy dla deaperatów.

Zdarzyło mi się natomiast zapoznać 20 letnią dziewczynę na dyskotece.Miałem wtedy 41 lat. To był przypadek. Właściwie to ona szukała kontaktu. Byłem zdziwiony,że ona tak chętnie ze mną rozmawiała.Wypiliśmy piwo. Wyszliśmy razem na zewnątrz. Objąłem ją. Ona nie miała nic przeciwko. Zdałem sobie wtedy sprawę z tego,że przesadziłem.Mam przecież żonę i dzieci,a dziewczyna wyraźnie dążyła do bliższego kontaktu.Odpuściłem. Na drugi dzień moją znajoma oświadczyła, że ją zna i że tamta jest znana z tego,że umawia się na seks z dużo od niej  starszymi facetami gdyż ona woli starszych od swoich rówieśników. Wszystko już było dla mnie wtedy jasne.

Gość Gooch
45 minut temu, Gość gość napisał:

po drugie - może mieć gorszy dzień, może się gdzieś śpieszyć, może mieć chłopaka ...duże ryzyko usłyszenia "sperdhalayyy psycholu". 

Tak odpowie tylko jakąś patusiara no ale te zazwyczaj da się rozpoznać z daleka i wiadome jest że nie warto nawet do nich podbijać

Jednak zdecydowana większość kobiet nawet jeżeli będą chciały cię spławić to będą przy tym miłe

Gość gosc
3 minuty temu, Gość WygladSieLiczy napisał:

Ale czemu z nim nie gadałaś? Nie był przystojny?

jesli nawet nie byl to co? wy na ulicy zagadujecie bo sie wam podoba to kobiecie nie moze czy jak

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Ciekawy napisał:

Mam 30

Czy to już nie za stary wiek by zaczepiać młode dziewczyny w przedziale powiedzmy 16 - 25? Co one sobie pomyślą?

16 😮😮🤯

Gość Onsam

Kiedyś pisze do mnie na czacie dziewczyna, miałem chyba 38. Potem mówi, że ma 16, od razu pomyślaęm, że to pani policjantka 🙂

Gość Gość
32 minuty temu, Gość WygladSieLiczy napisał:

Ale czemu z nim nie gadałaś? Nie był przystojny?

bo nie miałam ochoty. Chętnie zamienię z kimś parę zdań, ale to było niezręczne, czekała mnie dwugodzinna podróż oko w oko z facetem który mnie podrywał mimo braku zainteresowania.

Gość Znawca
27 minut temu, Gość Onsam napisał:

Kiedyś pisze do mnie na czacie dziewczyna, miałem chyba 38. Potem mówi, że ma 16, od razu pomyślaęm, że to pani policjantka 🙂

Gdyby to była policjantka to by napisała np 13 lat

16 lat to legalny wiek w Polsce. Ba, w Polsce od 15 jest legalny wiek