Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc

co to znaczy, ze jest kryzys meskosci? a czy mamy kryzys kobiecosci

Polecane posty

Go艣膰 gosc

Chetnie poczytam 馃槢聽slyszalam takie uogolnienia, ale tak konkretniej moze, dlaczego tak jest

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 May

Faceci za bardzo rozpu艣cili kobiety. Teraz s膮 tego efekty.聽

Udost臋pnij ten post

7 minut temu, Go艣膰 May napisa艂:

Faceci za bardzo rozpu艣cili kobiety. Teraz s膮 tego efekty.聽

馃槀

Prosz臋, bardzo prosz臋 o konkretne przyk艂ady tego rozpuszczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Basior
9 minut temu, Onkosfera napisa艂:

馃槀

Prosz臋, bardzo prosz臋 o konkretne przyk艂ady tego rozpuszczenia.

聽Na kryzys kobieco艣ci najlepszy nie kryzys m臋sko艣ci 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Szczerze? Ja tego nie widz臋. Moim zdaniem faceci zaczynaj膮 byc coraz lepsi, bardziej odpowiedzialni, ko艅czy si臋 powoli przyzwolnie na przedmiotowe traktowanie kobiet i wychowywanie m艂odych ch艂opc贸w na psychopat贸w tekstami "ch艂opaki nie p艂acz膮"

Udost臋pnij ten post

3 minuty temu, Go艣膰 Basior napisa艂:

聽Na kryzys kobieco艣ci najlepszy nie kryzys m臋sko艣ci 馃槃

He?馃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech

Kryzys m臋sko艣ci jest nast臋pstwem kryzysu kobieco艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
24 minuty temu, Go艣膰 ech napisa艂:

Kryzys m臋sko艣ci jest nast臋pstwem kryzysu kobieco艣ci.

a na czym polega kryzys kobieco艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

a na czym polega kryzys kobieco艣ci?

Kobiety przesta艂y by膰 kobiece.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 We藕

Kobieco艣ci to po 30, w艣cieklizn膮 macicy si臋 nazywa, po 40 to ju偶 ca艂kowite ozi臋bienie w wyniku menopauzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
47 minut temu, Go艣膰 ech napisa艂:

a czym jest kobieco艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

a czym jest kobieco艣膰?

Je偶eli ty jako kobieta tego nie wiesz, to jest to najlepszy dow贸d na to, 偶e kryzys kobieco艣ci ma miejsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
14 minut temu, Go艣膰 ech napisa艂:

Je偶eli ty jako kobieta tego nie wiesz, to jest to najlepszy dow贸d na to, 偶e kryzys kobieco艣ci ma miejsce.

Mi sie wydaje, ze jestem bardziej kobieca niz meska. Mam kobieca figure, zmienne nastroje, spokojna, ulegla nature, lubie nature, dzieci i zwierzeta i raczej nie umiem rozpychac sie lokciami. Wydaje mi sie jednak, ze to nie sa super cechy. Jedynie co to mozna zostac kura domowa. Niezbyt fajne bycie kobieca, w sumie to fajniej byc mezczyzna. Na szczescie mam zainteresowania artystyczne i talenty jezykowe i na tym sie skupiam zeby sie lepiej ze soba czuc (tzn ze cos osiagam)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 godziny temu, Go艣膰 We藕 napisa艂:

Kobieco艣ci to po 30, w艣cieklizn膮 macicy si臋 nazywa, po 40 to ju偶 ca艂kowite ozi臋bienie w wyniku menopauzy

Oj to si臋 mylisz niekt贸re kobiety po 40 i wi臋cej to wulkan. Maj膮 wi臋ksz膮 ochot臋 na seks ni偶 kiedy艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech
15 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

w sumie to fajniej byc mezczyzna.

A, czyli to o to chodzi feministkom. Chc膮 by膰 takie jak m臋偶czy藕ni, ale nie mog膮, dlatego ich nienawidz膮 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

kazdy kryzys ma swoj膮 przyczyn臋.聽Mo偶e okaza膰 si臋 偶yciowym punktem zwrotnym, nowym pocz膮tkiem , mo偶e by膰 tez ostoja bo niby nic nam ju偶 nie wolno a jak ju偶 wolno to nie wypada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
3 minuty temu, Go艣膰 ech napisa艂:

A, czyli to o to chodzi feministkom. Chc膮 by膰 takie jak m臋偶czy藕ni, ale nie mog膮, dlatego ich nienawidz膮 馃槃

ja tam mezczyzn nie nienawidze 馃槢聽po prostu sama nie wiem mnie nikt nie uczyl bycia kobieta, a cechy meskie sa bardziej pozadane w spoleczenstwie, kobiecych cech charakteru sie nie docenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pogromca
5 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

ko艅czy si臋 powoli przyzwolnie na przedmiotowe traktowanie kobiet聽

Je艣li nie traktujesz kobiety jak przedmiotu to po ci ona? Poza seksem, rozrywk膮 z posiadania ich w swoim otoczeniu i umiej臋tno艣ci膮 rodzenia dzieci nie maj膮 偶adnych zastosowa艅.聽

5 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

psychopat贸w tekstami "ch艂opaki nie p艂acz膮"

Radzi艂bym zapoza膰 si臋 ze znaczeniem tego s艂owa przed jego u偶yciem, coby sobie wi臋cej wstydu, w przysz艂o艣ci, nie przynie艣膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Pogromca napisa艂:

Je艣li nie traktujesz kobiety jak przedmiotu to po ci ona? Poza seksem, rozrywk膮 z posiadania ich w swoim otoczeniu i umiej臋tno艣ci膮 rodzenia dzieci nie maj膮 偶adnych zastosowa艅.聽

Radzi艂bym zapoza膰 si臋 ze znaczeniem tego s艂owa przed jego u偶yciem, coby sobie wi臋cej wstydu, w przysz艂o艣ci, nie przynie艣膰.聽

zazdroszcze takim typowym maczo albo psychopatom niskiej emocjonalnosci 馃檪聽dlatego wlasnie bycie kobieta to nic zabawnego, moze w nastepnym zyciu uda sie urodzic jako facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki obraz wasz
29 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

ja tam mezczyzn nie nienawidze 馃槢

wi臋c te wsp贸艂czesne "feministki" nienawidz膮 ciebie 馃檪

29 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

cechy meskie sa bardziej pozadane w spoleczenstwie, kobiecych cech charakteru sie nie docenia.

nie zgodz臋 si臋

Udost臋pnij ten post

5 godzin temu, Go艣膰 ech napisa艂:

Przesta艂y si臋 s艂ucha膰 swoich "pan贸w", co? Tu wrz贸d boli...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierdel
3 godziny temu, Go艣膰 Pogromca napisa艂:

ale z ciebie ko艂ek, spieta dupinda i ego jak balon, fiucie nastepne zycie jestes baba, zalatwie ci to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaar艜riikkkkk

Kryzysy kryzysami,ale coraz mniej cz艂owieka mi臋dzy nami...馃槆

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
7 godzin temu, Go艣膰 ech napisa艂:

Ja wiem. Tylko ja tego kryzysu nie widze wiec musimy miec inna interpretacje 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
6 godzin temu, Go艣膰 Pogromca napisa艂:

Uczenie chlopakow zeby nie okazywali emocji to robienie z nich psychopatow 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Abigajl

Kryzys m臋sko艣ci jest skutkiem patriarchatu, to znaczy, ze mezczyzni tez maja dosc wpychania w role samcow alfa, ktorzy nigdy nie okazuja zadnej slabosci. Pomimo, ze sa plcia uprzywilejowana, w jakims zakresie sa tez ofiarami. A kryzys kobiecosci? Wydaje mi sie, ze juz byl, na poczatku wieku XX. Teraz wiekszosc kobiet w kulturze europejskiej jest swiadoma bledow, ktore wobec nich popelniala meska cywiliazcja i powoli probuja przywrocic norme, ale nie bedzie to proste, cywilizacja meska trwa ladne kilka tysiecy lat (jesli bierzemy pod uwage krag kultury lacinskiej).聽

Udost臋pnij ten post

22 minuty temu, Go艣膰 Abigajl napisa艂:

Kryzys m臋sko艣ci jest skutkiem patriarchatu, to znaczy, ze mezczyzni tez maja dosc wpychania w role samcow alfa, ktorzy nigdy nie okazuja zadnej slabosci. Pomimo, ze sa plcia uprzywilejowana, w jakims zakresie sa tez ofiarami. A kryzys kobiecosci? Wydaje mi sie, ze juz byl, na poczatku wieku XX. Teraz wiekszosc kobiet w kulturze europejskiej jest swiadoma bledow, ktore wobec nich popelniala meska cywiliazcja i powoli probuja przywrocic norme, ale nie bedzie to proste, cywilizacja meska trwa ladne kilka tysiecy lat (jesli bierzemy pod uwage krag kultury lacinskiej).聽

馃憦

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Mnie bawi gadanie o jakim艣 kryzysie m臋sko艣ci. Dlaczego kobiet膮 nie mo偶emy m贸wi膰 jakie maj膮 by膰 a m臋偶czyzn膮 ju偶 tak? Kobiety dzi艣 to syfiary, prowadz膮ce si臋 tragicznie, kt贸re nie potrafi膮 usma偶y膰 jajecznicy. To jest ok prawda? Kobiet膮 nie mo偶na m贸wi膰 jak maj膮 偶y膰. Dlaczego zatem m贸wicie m臋偶czyzn膮 kto jaki ma by膰? Czym jest m臋sko艣膰 itp. ? Je艣li m贸wimy o kryzysie to musimy m贸wi膰 o ramach, w kt贸rych zamykamy facet贸w. Je艣li mamy ramy apropo facet贸w, to zapraszam drogie Panie do gar贸w, kible szorowa膰, a nie na forach internetowych siedzie膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
36 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Uczenie chlopakow zeby nie okazywali emocji to robienie z nich psychopatow 馃檪

Dok艂adnie. Uczenie ludzi, 偶eby nie pokazywa膰 emocjo to wychowywanie ca艂ej masy sfrustrowanych ma艂ych ch艂opc贸w, kt贸rzy pod g贸r膮 mi臋艣ni p艂acz膮 w samotno艣ci. Je艣li komu艣 taka psychoza odpowiada to musi by膰 chory. Uczenie facet贸w, 偶e maj膮 by膰 maszynkami do robienia kasy tez jest fajne? Od rana do nocy zapie.... w robocie, bez 偶ycia, bez pasji bez niczego. Jedyny cel tego "m臋skiego" faceta to- zapewni膰 byt rodzinie. Wystarczy spojrze膰 na naszych ojc贸w. Jakbym mia艂 偶y膰 jak nasi ojcowie, to wola艂bym sobie w 艂eb strzeli膰.聽

Udost臋pnij ten post