Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LittleCHin

Implant silikonowy podbródka, gdzie?

Polecane posty

Gość LittleCHin

Dzień dobry,
poszukuję informacji odnośnie wczepienia silikonowego implantu brody.
Od tygodnia usiłuję wytypować odpowiedniego specjalistę do przeprowadzania zabiegu jednak nadal jestem w kropce.
Większość polecanych chirurgów z "Polanicy" nie wykonuje tego typu procedury.

Lekarze, których udało mi się wyselekcjonować po tym, że po prostu mają w swojej ofercie tego typu korektę nie do końca wzbudzają we mnie zaufania
po przez brak odpowiednich komentarzy dotyczących plastyki brody jak i tych czasem negatywnych pisanych przez pacjentów, którzy poddali się innym operacją.

Cena takiego zabiegu w USA to około 5000 USD, w Polsce średnio 6000 zł. Wiem, że to inne realia i lekarz w Nowym Jorku kasuje więcej tak samo jak restaurator
serwujący makaron z sosem pomidorowym, ale mam obawy głównie przez ten brak opinii na temat tego typu zabiegów w Polsce. Dużo ludzi poddaje się korekcji nosa
jest to też zabieg wg mnie laika, znacznie trudniejszy, ale nigdy nie wiadomo...

Czy ktoś poddał się takiej operacji i jest zadowolony, może kogoś polecić?
Z doświadczenia życiowego wiem, że wielu naprawdę dobrych specjalistów nie dba zbytnio o marketing, bo nie muszą. Może znacie kogoś takiego?
Oczywiście czy ktoś jest  w wyszukiwarce G na 1 czy 10 stronie nie ma dla mnie zbytnio znaczenia. Liczy się efekt.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować