Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robić

Dziewczyna nie chce rimminingu!

Polecane posty

Gość Co robić

Mam ogromną chęć lizać ją między pośladeczkami, ale ona nie chce. Ręką mnie powstrzymuje, albo mówi, że mam przestać!!! Jak ją przekonać???

Gość Gienia
4 minuty temu, Gość Co robić napisał:

Mam ogromną chęć lizać ją między pośladeczkami, ale ona nie chce. Ręką mnie powstrzymuje, albo mówi, że mam przestać!!! Jak ją przekonać???

Bardzo mądrą dziewczynę masz że nie pozwala zboczeńcowi na pseudo miłość. Szkoda ze ty nie wiesz do czego służy d..a.

Gość Wasyl

Ty chory człowieku jesteś hehe co za ...

Gość Dobra żona

Kup żel intymny i zafunduj jej masaż erotyczny mój mąż tak zrobił, najpierw były pieszczoty palcem, potem językiem a potem odplynelam i włożył powoli i delikatnie pe//nisa.

Kobieta musi się przyzwyczaić do dotyku w tamtym miejscu i jak już się całkowicie rozluźni to pozwoli na wszystko bo to sprawia niesamowita przyjemność

Ale podstawa to dużo poślizgu i brak pośpiechu.

Raczej nie pozwoli od razu na wszystko, ale stopniowo z czasem będzie ok.

Gość Dobra żona
7 minut temu, asiutka99 napisał:

No jak nie chce to nie chce  i powinieneś przyjąć to do wiadomości

Nie tyle nie chce co się boi, że będzie bolało.Ale nie będzie jak chłopak się postara i będzie delikatny.

Utrata dziewictwa też boli a jakoś dziewczyny tego chcą.Do wszystkiego trzeba dojrzeć, poza tym dziewczyna musi ufać chłopakowi.

6 minut temu, Gość Dobra żona napisał:

Nie tyle nie chce co się boi, że będzie bolało.Ale nie będzie jak chłopak się postara i będzie delikatny.

Utrata dziewictwa też boli a jakoś dziewczyny tego chcą.Do wszystkiego trzeba dojrzeć, poza tym dziewczyna musi ufać chłopakowi.

no ale nie boli

Gość gosc
1 minutę temu, asiutka99 napisał:

no ale nie boli

co nie boli?

Gość Gienia
22 minuty temu, Gość Dobra żona napisał:

Nie chłopakowi tylko zboczeńcowi który chce ją zeszm@cić.

Gość gość

One się boją , że facet może coś tam poczuć bo mi mówiły . Uwielbiam lizać dupcie kobietom .

Gość XYZ
26 minut temu, Gość gość napisał:

One się boją , że facet może coś tam poczuć bo mi mówiły . Uwielbiam lizać dupcie kobietom .

Dlatego  najlepiej jak ona też tego chce i zrobi sobie lewatywę to wtedy nie ma stresu

Gość gosc
12 minut temu, Gość XYZ napisał:

Dlatego  najlepiej jak ona też tego chce i zrobi sobie lewatywę to wtedy nie ma stresu

a ty robisz?:)

Gość Gienia
12 minut temu, Gość XYZ napisał:

I będzie miała orgazm od lewatywy 😄

Gość XYZ
27 minut temu, Gość gosc napisał:

a ty robisz?:)

Tak ale jak spodziewam sie seksu analnego, a tak spontanicznie to wystarczy się tam umyć normalnie.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość XYZ napisał:

Tak ale jak spodziewam sie seksu analnego, a tak spontanicznie to wystarczy się tam umyć normalnie.

a lubisz anal? masz orgazm?

Gość Franek
5 godzin temu, Gość Co robić napisał:

Daj do niej numer telefonu. Spróbujemy ją przekonać.

Gość XYZ
10 minut temu, Gość gosc napisał:

a lubisz anal? masz orgazm?

Teraz już lubię ale trochę mi to zajęło, dochodzę do orgazmu przy równoczesnym stymulowaniu łechtaczki, ale orgazm jest wtedy naprawdę intensywny.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość XYZ napisał:

Teraz już lubię ale trochę mi to zajęło, dochodzę do orgazmu przy równoczesnym stymulowaniu łechtaczki, ale orgazm jest wtedy naprawdę intensywny.

fajnie :czyli sex trzeba rozwijać:) czego jeszcze w sexie nie zrobiłaś a chciałabyś?:)

Gość XYZ

No jeszcze nie używaliśmy żadnych wibrujących zabawek, ale na walentynki chyba dostanę taki prezent i wtedy się będzie działo.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość XYZ napisał:

No jeszcze nie używaliśmy żadnych wibrujących zabawek, ale na walentynki chyba dostanę taki prezent i wtedy się będzie działo.

Kochanka nie masz i wibratora tez nie?:(

Gość XYZ
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

Kochanka nie masz i wibratora tez nie?:(

No jakoś tak się złożyło,ale to dobrze że jeszcze jest coś czego nie robiłam, miłe są nowe doznania i warto je dawkować powoli wtedy  jest większa przyjemność

Gość gosc
1 minutę temu, Gość XYZ napisał:

No jakoś tak się złożyło,ale to dobrze że jeszcze jest coś czego nie robiłam, miłe są nowe doznania i warto je dawkować powoli wtedy  jest większa przyjemność

to jak będziesz z partnerem i z wibratorami to tak jak byś była w trójkącie;)

Gość XYZ

Tak to o tym nie pomyślałam, ale na prawdziwy trójkąt to jednak się nigdy nie zgodzę nie chciałabym aby ktoś inny mnie dotykał, a już na pewno żadna nie ma prawa mi męża tknąć.On jest mój a ja jego i możemy wszystko ale tylko sobie nawzajem.

Gość gosc

Tak to o tym nie pomyślałam, ale na prawdziwy trójkąt to jednak się nigdy nie zgodzę nie chciałabym aby ktoś inny mnie dotykał, a już na pewno żadna nie ma prawa mi męża tknąć.On jest mój a ja jego i możemy wszystko ale tylko sobie nawzajem.

ale chciałabyś jakby ktoś patrzył jak się kochasz?:)

Gość XYZ
15 minut temu, Gość gosc napisał:

ale chciałabyś jakby ktoś patrzył jak się kochasz?:

Raczej nie to jednak jest dla mnie intymna sprawa.

Ale okien w sypialni nie zasłaniam więc jakby ktoś sobie popatrzył to by mi to nie przeszkadzało.

Gość gosc

Raczej nie to jednak jest dla mnie intymna sprawa.

Ale okien w sypialni nie zasłaniam więc jakby ktoś sobie popatrzył to by mi to nie przeszkadzało.

a okna masz na przeciw jakiegoś innego domu?:)

Gość XYZ
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

a okna masz na przeciw jakiegoś innego domu?:)

Nie na drogę, więc ryzyko istnieje

Gość gosc
4 minuty temu, Gość XYZ napisał:

Nie na drogę, więc ryzyko istnieje

to może podejdź do okna i zdejmij biustonosz przy pełnym świetle:)

Gość gosc

i co zrobiłaś eksperyment?:)

Gość kolo

Moja nie ma z tym problemu. Żadna nie miała, od zawsze. Problem to to że nie udało ci się trafic jeszcze na kobietę. Rzuć to w cholerę bo będziesz kiedyś płakał. Wyro to fala poświęceń w obie strony, jeśli ona ma problem z taką pierdołą to raczej nie jest to jeszcze kobieta. To taki plastik w trybie NIC OD SIEBIE... nienadający się do życia. Facet śni, marzy a potem chodzi na boki i szuka u innych. Potem babki mają fochy że są zdradzane i zostawiane. Zasada jest prosta: nie da pierwsza to da druga i tyle. Niech mają wtedy do siebie pretensje że singielkami zostają. Szukaj sobie innej kobiety, tych które nie powiedzą ci żeś zboczony jest naprawdę sporo i wtedy są to normalne kobiety.