Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robić

Dziewczyna nie chce rimminingu!

Polecane posty

Gość martaa
16 godzin temu, Gość gosc napisał:

to jak będziesz z partnerem i z wibratorami to tak jak byś była w trójkącie;) 

A ja lubię mojego męża gdy męczy mnie sobą i dodatkowo zabawką. Lubię też zabawkę w sobie i jego jęzorek tam gdzie kolega marzy sobie go wsadzić. Nie poddawaj się, wymień tego rupiecia na kobietę. Mój przedmówca ma rację, szukaj dorosłej bo tylko taka wtedy wie, co traci. Odloty są genialne.

Gość XXL-ka
2 minuty temu, Gość kolo napisał:

Moja nie ma z tym problemu. Żadna nie miała, od zawsze. Problem to to że nie udało ci się trafic jeszcze na kobietę. Rzuć to w cholerę bo będziesz kiedyś płakał. Wyro to fala poświęceń w obie strony, jeśli ona ma problem z taką pierdołą to raczej nie jest to jeszcze kobieta. To taki plastik w trybie NIC OD SIEBIE... nienadający się do życia. Facet śni, marzy a potem chodzi na boki i szuka u innych. Potem babki mają fochy że są zdradzane i zostawiane. Zasada jest prosta: nie da pierwsza to da druga i tyle. Niech mają wtedy do siebie pretensje że singielkami zostają. Szukaj sobie innej kobiety, tych które nie powiedzą ci żeś zboczony jest naprawdę sporo i wtedy są to normalne kobiety.

Powinien po prostu z nią o tym szczerze porozmawiać, bo jak dziewczyna jest młoda to może się wstydzić,ale jak ją odpowiednio zachęci/rozbudzi to będą mogli wszystko robic bez jej oporów.

Gość XYZ
22 minuty temu, Gość martaa napisał:

A ja lubię mojego męża gdy męczy mnie sobą i dodatkowo zabawką. Lubię też zabawkę w sobie i jego jęzorek tam gdzie kolega marzy sobie go wsadzić. Nie poddawaj się, wymień tego rupiecia na kobietę. Mój przedmówca ma rację, szukaj dorosłej bo tylko taka wtedy wie, co traci. Odloty są genialne.

Każda dojrzała kobieta kiedyś zrobiła to pierwszy raz, więc niech jeszcze spróbuje z obecną, może jej się spodoba.

Gość gosc
3 godziny temu, Gość XYZ napisał:

Każda dojrzała kobieta kiedyś zrobiła to pierwszy raz, więc niech jeszcze spróbuje z obecną, może jej się spodoba.

Jak było wczoraj?:)

Gość XYZ
33 minuty temu, Gość gosc napisał:

Jak było wczoraj?:)

Cudownie i dzisiaj rano też.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość XYZ napisał:

Cudownie i dzisiaj rano też.

A stanęłaś w oknie nago?:)

Gość XYZ
8 minut temu, Gość gosc napisał:

A stanęłaś w oknie nago?:)

Tak rozebrałam się stojąc w oknie, ale chyba Cię rozczaruje bo zrobiłam ten pokaz dla męża bo jak wrócił z pracy to zaparkował akurat pod oknem sypialni.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość XYZ napisał:

Tak rozebrałam się stojąc w oknie, ale chyba Cię rozczaruje bo zrobiłam ten pokaz dla męża bo jak wrócił z pracy to zaparkował akurat pod oknem sypialni.

To się nie liczy:) musisz poczekać az ktoś inny zaparkuje to taka fajna gra ekscytująca :0 czyż nie?:)

ale zawsze mógł być na ulicy jeszcze ktoś inny:) oprócz męża;) no chyba ze masz taka mała uliczkę jak ja, podjeżdżają tylko sąsiedzi:)

Gość Gosc H
4 godziny temu, Gość XXL-ka napisał:

Powinien po prostu z nią o tym szczerze porozmawiać, bo jak dziewczyna jest młoda to może się wstydzić,ale jak ją odpowiednio zachęci/rozbudzi to będą mogli wszystko robic bez jej oporów.

Bzdura jakich mało. Te tzw. szczere rozmowy to można sobie w tylek wsadzić. Jak ktoś nie ma drygu do tych spraw, to nie ma i nie przeskoczysz. Żadne szczere rozmowy, żadne rozbudzanie, nic nie przekona. 

Gość XYZ
2 minuty temu, Gość Gosc H napisał:

Bzdura jakich mało. Te tzw. szczere rozmowy to można sobie w tylek wsadzić. Jak ktoś nie ma drygu do tych spraw, to nie ma i nie przeskoczysz. Żadne szczere rozmowy, żadne rozbudzanie, nic nie przekona. 

Mnie mąż przekonał, tylko że ja tego tak naprawdę to też chciałam. To była tylko kwestia czasu zanim nauczyłam się z tego czerpać przyjemność.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość XYZ napisał:

Mnie mąż przekonał, tylko że ja tego tak naprawdę to też chciałam. To była tylko kwestia czasu zanim nauczyłam się z tego czerpać przyjemność.

dziewczyny się szybko uczą:)

Gość XYZ

A tak odwracając pytanie czy da się namówić/ zachęcić faceta na pieszczoty odbytu?

Bo mojego to tam dotykam i nic wiecej, ale jakby zechciał to...

Gość gosc

A tak odwracając pytanie czy da się namówić/ zachęcić faceta na pieszczoty odbytu?

spróbuj podczas stosunku, paluszek, albo jak będziesz mu loda robiła:)nie pytaj:)

Gość Gosc H
Przed chwilą, Gość XYZ napisał:

Trochę ciężko. Przynajmniej ze mną było, ale jak miałem taką co eksperymentowałem z nią prawie wszystko, to jakoś poszło. Wiesz, pieszczoty męskiego anusa to troche sie z homo kojarzą i faceci nie chcą być posądzeni o skłonności. Ja jej regularnie oczko lizałem i raz jak bylismy wstawieni to zjechała mi ustami niżej, szeptala tylko zebym sie odprężył i zaczęla mi tam wpychać język. Byl kosmiczny odlot. Potem już sam się domagałem. Nawet później poszlismy dalej i kilka razy mnie wibratorem przeleciała. 

Gość XYZ

Właśnie jak to jest że faceci są chętni do zabaw analnych tylko w jedną stronę, a jak kobieta by chciała to niekoniecznie im się to podoba.

Przecież facetowi to sprawia większa przyjemność bo ma tam prostatę, której masaż prowadzi do orgazmu nawet bez dotykania pen/isa.

Gość gosc

Właśnie jak to jest że faceci są chętni do zabaw analnych tylko w jedną stronę, a jak kobieta by chciała to niekoniecznie im się to podoba.

Przecież facetowi to sprawia większa przyjemność bo ma tam prostatę, której masaż prowadzi do orgazmu nawet bez dotykania pen/isa.

kobieta to tylko z druga kobietą;)

Gość XYZ
7 minut temu, Gość gosc napisał:

kobieta to tylko z druga kobietą;)

Ale kobieta nie ma prostaty to nie tryśnie spermą,  a to jest w tym najfajniejsze.

Gość Gosc H
11 minut temu, Gość XYZ napisał:

Ja nie mam z tym oporów. Jak pierwsze lody zostały przełamane, to nie bylo problemów żeby tak sie bawic z moją kobietą. Choć przyznam że pierwszy raz mnie bardzo bolał. 

Gość gosc

Ale kobieta nie ma prostaty to nie tryśnie spermą,  a to jest w tym najfajniejsze.

sperma nie ale tez może mieć obficie:)

próbowałaś?:)

Gość XYZ
5 minut temu, Gość gosc napisał:

sperma nie ale tez może mieć obficie:)

próbowałaś?:)

Nie podniecają mnie kobiety, tzn.moge podziwiać ich kształty, ale nie chciałabym być z kobietą.

.

Gość gosc
24 minuty temu, Gość XYZ napisał:

Nie podniecają mnie kobiety, tzn.moge podziwiać ich kształty, ale nie chciałabym być z kobietą.

.

ok:) choć 2 kobiety to niesłychanie podniecające:)

Gość gosc
27 minut temu, Gość XYZ napisał:

.

Nigdy nie mów nigdy:) przy sprzyjających okolicznościach wszystko jest możliwe;)