Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ALA

Smutne zycie

Polecane posty

Go艣膰 ALA

Hej 馃槈 chcialabym聽 sie wyzalic... Mam 22 lata, jestem studentem.聽

Kolezanka Wstawi艂a filmik (skonczyla technikum, pracuje gdzie艣 w knajpie) podsumowuj膮cy swoj 2019. Imprezy non stop, jakie艣 kolorowe drinki, praca, wyjazd do Grecji, super figura, przejazdzki autem po miescie, Sunrise w Ko艂obrzegu, kole偶anki, fajny chlopak, ladne mieszkanie. A ja do psychologa chodze, siluje si臋 z w艂asnym ojcem w s膮dzie 偶eby dawa艂 mi wy偶sze alimenty 偶ebym聽mogla doko艅czy膰 te z...e studia (zaczynam 3 semestr)聽i zero znajomych na uczelni... pracowac nie moge wedlug s膮du i ojca. Kiedys powiedzialam ojcu ze chce za granice wyjechac i zarobic par臋 tysiecy (chcialam zalozyc aparat na z臋by) ale on powiedzia艂 ze moge isc do pracy ale wtedy wnosi o zniesienie aliment贸w i nie b臋d臋 miec ju偶 pieni臋dzy. Wiec mam tylko 500zl (300 jedzenie, reszta inne sprawy) i z tego musze sie utrzymywa膰.聽 聽Mam sprawe za艂o偶ona, od 1.5 roku si臋 ci膮gnie i adwokat ojca probuje mnie zniszczy膰 ze jestem naci膮gaczk膮 i 500 mi starczy gdzie mi sie pieni膮dze na studia nale偶膮 jak psu miska.

Rodzinny dom mam 30km stad i wszyscy co przyszli na studia tutaj, maj膮 znajomych w moim mie艣cie A ja specjalnie stamt膮d uciek艂am 偶eby mie膰 paczke. Nie mam. Mama ko艅czy艂a budownictwo i mowila ze studia to b臋dzie czas imprez, zabaw, przyjaci贸艂. Ale nie powiedzia艂a 偶e na Wydziale Humanistycznym ludzie maj膮 kija w dupie i s膮 sztywni. Studiuje 2 rok anglistyke聽 (specjalizacja t艂umacz przysi臋g艂y)...

Mam nadziej臋 kiedy艣 op艂aci mi sie t艂umacz przysi臋g艂y i b臋d臋 mie膰 swoje pieniadze na wyleczenie z臋b贸w, nie m贸wi膮c o jakich艣 wyjazdach...

szacunek 偶e uda艂o si臋 komu艣 przeczytac ca艂o艣膰聽 馃檪 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grabias

pierdu pierdu b臋dzie wiosna

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Xxxx
1 godzin臋 temu, Go艣膰 grabias napisa艂:

pierdu pierdu b臋dzie wiosna

... jeste艣聽

Udost臋pnij ten post