Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klient

Panie/Panowie gdzie kupię swojej kobiecie erotyczny strój/bieliznę w rozsądnej cenie, a nie majtasy za 2 stówy....

Polecane posty

Gość Klient

Hej, chcę w niedalekiej przyszłości zamówić dla swojej lubej jakiś seksowny strój, nie wiem jeszcze czy same majteczki, czy jakieś rajstopki lub cały komplet, ale część stron które odwiedziłem, ma jakieś żenująco wysokie ceny w stylu komplet ,,rajstopy, stringi biustonosz i jakaś maseczka" za kwoty rzędu 400PLN+. Bez żartów. Znacie jakieś fajne sklepy z szeroką ofertę gdzie ten przedział cenowy jest okej? (Myślałem o kwotach majteczk ~30-50zł, kostiumy 100-150zł itp. 

Gość Klient

A są jakieś firmy, w sensie czego szukać żeby powiedzmy materiał kostiumu był w miarę przyjemny dla ciała i w dotyku? Bo są i komplety 'bodystocking' za 50 zeta i nie wiem czy to nie jakiś szajs totalny hmm

Tanio zazwyczaj równa się szajs. Takie kur.wie szm.ateczki ze śmierdzącego, klującego poliestru. Weź wydaj te kilka stów, bo to już naprawdę wstyd.

Gość gość
14 minut temu, Onkosfera napisał:

Tanio zazwyczaj równa się szajs. Takie kur.wie szm.ateczki ze śmierdzącego, klującego poliestru. Weź wydaj te kilka stów, bo to już naprawdę wstyd.

👍

Gość kaśka 90
2 godziny temu, Gość Klient napisał:

Hej, chcę w niedalekiej przyszłości zamówić dla swojej lubej jakiś seksowny strój, nie wiem jeszcze czy same majteczki, czy jakieś rajstopki lub cały komplet, ale część stron które odwiedziłem, ma jakieś żenująco wysokie ceny w stylu komplet ,,rajstopy, stringi biustonosz i jakaś maseczka" za kwoty rzędu 400PLN+. Bez żartów. Znacie jakieś fajne sklepy z szeroką ofertę gdzie ten przedział cenowy jest okej? (Myślałem o kwotach majteczk ~30-50zł, kostiumy 100-150zł itp. 

Bielizna jest droga, tak to już jest niestety