Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

Byłem Na prawyborach Konfederacji. Jestem święty. Ty też bądż świętym. Skrócona droga do świętości - cnota głosowania na Chrześcijanina.

Polecane posty

2 godziny temu, Gość Boluś napisał:

Pojeli i dlatego z roku na rok mniej wiernych jest

Mimo to, wciąż twierdzę swoją tezę na ten temat. CHrześcijanie nie pojmują swojego powołania. Niestety poniosą koszty swojego bycia katolikiem słabej mocy i słabej wartości, niezrozumienia swojego powołania do życia w świętości.

Gość Boluś
5 godzin temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Mimo to, wciąż twierdzę swoją tezę na ten temat. CHrześcijanie nie pojmują swojego powołania. Niestety poniosą koszty swojego bycia katolikiem słabej mocy i słabej wartości, niezrozumienia swojego powołania do życia w świętości.

Jeszcze kilka lat i będzie garstka wiernych i dobrze

Gość dsfghs

tylko Konfa!

4 godziny temu, Gość Boluś napisał:

Nawet nie wiem, czy chcę żebyś dożył czy też może nie dożył tego momentu w swoim życiu, w którym zmienisz to swoje zdanie o  180 stopni.

A pewne jest to, że musisz zmienić te zdanie, gdyż to jest prawidlo normalności, a przed śmiercią wszyscy o nie się chcą otrzeć.

4 godziny temu, Gość Boluś napisał:

Nawet nie wiem, czy chcę żebyś dożył czy też może nie dożył tego momentu w swoim życiu, w którym zmienisz to swoje zdanie o  180 stopni.

A pewne jest to, że musisz zmienić te zdanie, gdyż to jest prawidlo normalności, a przed śmiercią wszyscy o nie się chcą otrzeć.

Gość Boluś
2 minuty temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Nigdy w życiu nawet w ciężkiej chorobie nie chciałem księdza nawet znalazłem siłę aby mu nawymyslac

27 minut temu, Gość Boluś napisał:

Nigdy w życiu nawet w ciężkiej chorobie nie chciałem księdza nawet znalazłem siłę aby mu nawymyslac

Zapewne była to konkretna rozmowa bez błędów prowadzona.  

Jeżeli tak było to gratuluję tobie odejścia od Pana Zbawiciela Jezusa Chrystusa.

Jeżeli popełniłeś  błędy podczas nawymyśliwania, to przed śmiercią i pojednaniem z Panem Jezusem musisz uzyskać przebaczenie tych, których zgorszyłeś swoim działaniem poczynając od tego księdza i mnie, i innych nieskończonych rzeczy, które zgorszyłeś włąśnie swoją postawą.

Wiem, że diabeł wystawia weksle, którymi możesz się okryć i powiedzieć, że nie musisz niczego spłacać ani przepraszać czy zadość czynić... ale to diabeł, kłamca.

Gość Boluś
5 minut temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Jeżeli tak było to gratuluję tobie odejścia od Pana Zbawiciela Jezusa Chrystusa.

Jeżeli popełniłeś  błędy podczas nawymyśliwania, to przed śmiercią i pojednaniem z Panem Jezusem musisz uzyskać przebaczenie tych, których zgorszyłeś swoim działaniem poczynając od tego księdza i mnie, i innych nieskończonych rzeczy, które zgorszyłeś włąśnie swoją postawą.

Wiem, że diabeł wystawia weksle, którymi możesz się okryć i powiedzieć, że nie musisz niczego spłacać ani przepraszać czy zadość czynić... ale to diabeł, kłamca.

Ja przed śmiercią nie mam zamiaru pojednać się z żadną wymyśloną postacią z bajki i nie mam zamiaru przepraszać ludzi z ciemnogród takim jak ty i tobie podobnym fanatykom

Gość Boluś
5 minut temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Ja przed śmiercią nie mam zamiaru pojednać się z żadną wymyśloną postacią z bajki i nie mam zamiaru przepraszać ludzi z ciemnogród takim jak ty i tobie podobnym fanatykom

1 minutę temu, Gość Boluś napisał:

A jak z twoim ślubem, masz katolicki ?

Gość Boluś
8 minut temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

A jak z twoim ślubem, masz katolicki ?

Nie mam ja tylko mam chrzest przez to że nie miałem wyboru i nie mogłem decydować w innym wypadku tego też bym nie miał

38 minut temu, Gość Boluś napisał:

Nie mam ja tylko mam chrzest przez to że nie miałem wyboru i nie mogłem decydować w innym wypadku tego też bym nie miał

No to spoko, tylko nie bierz ślubu katolickiego, nawet lepiej, żebyś....aaaaaaaaa

przecież ślubu protestanckiego czy prawosławnego nie będę ci zazdrościł, bo to żadna wartość.

Ale co do ślubu to ja CHrześcijanin zabraniam ci tego sakramentu, bo obawiam się , że lewaccy kapłani daliby ci ślub, gdybyś się postarał albo zapłacił.

Poza tym daję sprzeciw twojemu katolickiemu ślubu w kościele katolickim. Ja to robię ja, chrześcijanin. Mój głos jest stały i nie zostanie zmieniony dopóki ja nie odwołam swojego sprzeciwu.

gdyż masz grzech ciężki przeciw wierze oraz grzech gorszenia itp itd.  Twoja pokuta musi dotyczyć również tego bym ja ci przebaczył.   A jakbym miał ci wybaczyć grzech zgorszenia ?  Jak ja zbadam to czy inni chrześcijanie byli na tyle mocni w wierze, że przeszedli bez szwanku twoje zgorszenia ?

Gość Boluś
1 minutę temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

No to spoko, tylko nie bierz ślubu katolickiego, nawet lepiej, żebyś....aaaaaaaaa

przecież ślubu protestanckiego czy prawosławnego nie będę ci zazdrościł, bo to żadna wartość.

Ale co do ślubu to ja CHrześcijanin zabraniam ci tego sakramentu, bo obawiam się , że lewaccy kapłani daliby ci ślub, gdybyś się postarał albo zapłacił.

Poza tym daję sprzeciw twojemu katolickiemu ślubu w kościele katolickim. Ja to robię ja, chrześcijanin. Mój głos jest stały i nie zostanie zmieniony dopóki ja nie odwołam swojego sprzeciwu.

gdyż masz grzech ciężki przeciw wierze oraz grzech gorszenia itp itd.  Twoja pokuta musi dotyczyć również tego bym ja ci przebaczył.   A jakbym miał ci wybaczyć grzech zgorszenia ?  Jak ja zbadam to czy inni chrześcijanie byli na tyle mocni w wierze, że przeszedli bez szwanku twoje zgorszenia ?

Mnie wisi ślub kościelny a nawet jak coś to mnie walą twoje zakazy robię co chcę nie to co ty że musisz się słychać czarnej mafii co wolno a czego nie . jesteś na ich łańcuchu ja krowa

6 minut temu, Gość Boluś napisał:

Mnie wisi ślub kościelny a nawet jak coś to mnie walą twoje zakazy robię co chcę nie to co ty że musisz się słychać czarnej mafii co wolno a czego nie . jesteś na ich łańcuchu ja krowa

Nie masz wolności sumienia, zatem nawet kiedy oszukasz współbraci w wierze, że masz pełnię praw do ślubu kościelnego, to i tak sumienie cię zeżre gdyż jeden głos Prawego człowieka boli bardziej niż cokolwiek innego. A ja się sprzeciwiam i zawsze stanie ci to ością, podczas każdego posuwu żony ja tam mam swoją ość twojego podłego i skalanego sumienia.

Nie chcę ci brzydzić innych czynności seksualnych z żoną, ale taka jest prawda, tam też podsuwam twoje skalane sumienie.

To cię czeka kiedy weżmiesz katolicki ślub.

Gość Boluś
1 minutę temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Nie masz wolności sumienia, zatem nawet kiedy oszukasz współbraci w wierze, że masz pełnię praw do ślubu kościelnego, to i tak sumienie cię zeżre gdyż jeden głos Prawego człowieka boli bardziej niż cokolwiek innego. A ja się sprzeciwiam i zawsze stanie ci to ością, podczas każdego posuwu żony ja tam mam swoją ość twojego podłego i skalanego sumienia.

Nie chcę ci brzydzić innych czynności seksualnych z żoną, ale taka jest prawda, tam też podsuwam twoje skalane sumienie.

To cię czeka kiedy weżmiesz katolicki ślub.

Ja ma w doopie ślub kościelny tak jak wszystko co z kościołem związane

Módlmy się!

Dnia 17.01.2020 o 12:23, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Módlmy się!

Modlę się !

Ty gościu Konfederacja W i N piszesz coć o Bogu, a wcale Go nie znasz. Czytałeś Pismo Święte? Jakbyś czytał, to byś wiedział że jedynym zbawcą świata jest Pan Jezus. On nigdy nie będzie królem Polski, tylko królem całego świata. Dla Niego nie ma znaczenia czy to jest Polak czy Żyd, dla Niego liczy się człowiek i każdy kto w Niego wierzy będzie miał życie wieczne.

No po czym to wyczytałeś ?  (pisowcu)

Ja widzę cię bliżej protestantyzmu niżli najbliższej kaplicy.

Protestant żaden nie osiągnie zbawienia, gdyż ich bóg jest porażką, a sami protestanci są grzeszni bardziej niż blacha mazdy 16 letniej, z rudą szmaotą.  

Najwięcej ludzi będzie jęczeć obok Matki Bożej Fatimskiej z nieposłuszności wobec niecudzołożenia na lewo w małżeństwie oraz na prawo przed małżeństwem.  Już tak się stało z miliardami dusz wyjących jak wyżły, kiedy przechodziły obok Niej w  otchłań wiecznego bólu i cierpienia.

Żeby być Królem świata, Nikt nie stanowi inaczej, jednak zawierzenie losu Ojczyzny Jezusowi Chrystusowi to konieczność przed okupacją i zniszczeniem Polaków.  Pan Jezus nie zabronił Polakom Bronić się Jego obliczem i Mocą przed gorszycielami z prawa i sprawiedliwości, platformy obywatelskiej, koalicją europejską, razem, biedroniem, kosinaikiem kamyszem, szymonką(to jest kobieta) hołownią, danutą hubner, gretą tunberg, jurkiem owsiakiem, kaczyńskim, radosławem sikorskim, bronisławem komorowskim, jakimś kamińskim, tym drugim kamińskim i pewnie też trzecim kamińskim, etc etc etc etc etc

Co więcej Pan Jezus oczekuje modlitwy do Niego o wszelkie łaski.

wobec cudzołożenia - oczywiście......  przepraszam za błąd.

Gość Boluś

wobec cudzołożenia - oczywiście......  przepraszam za błąd.

Miało Cię tu czubku już nie być to co ty tu robisz jeszcze wypier...

Miało Cię tu czubku już nie być to co ty tu robisz jeszcze wypier...

A czy będziesz propagował osobę Pana Krzysztofa Bosaka w kampanii prezydenckiej ?

Dzisiaj w telewizji nawet nie powiedziano słowa więcej o nim pomimo, że program był o polityce, a połowa programu była o wyborach.....

a w relacji internetowej z radia ta fikuśna blondi, kłamała i nawijała, że Konfederacja i Bosak i wogóle w każdym zdaniu i porzed każdego zdania i  na końcu dodawała i wtrącała, że konfederaci to tacy a tacy..... i tacy...

jak ma ta latawica...... ?

...noblondi z tefałenu... długie włosy, chyba farbowany blond.......

sprawdzę w sieci....no nie wiem, ta szmaotka z ostrym językiem i szpilach, lewaczka 

Ktoś musi przypominać, że istniej Krzysztof Bosak, najlepszy kandydat.  --do ratowania polski, nie jakiś tam boluś.