Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agag

Agnieszka Grzelak

Polecane posty

Gość Agag

Tradycyjnie- co sądzicie o niej?

Gość Gościo

Ciężko coś powiedzieć, bo to content dla dzieci. Filmik jak spóźniła się na samolot na przygodę życia w Nowej Zelandii, bo była zajęta robieniem snapów czy tam instastories z McDonald's przed przejściem bramek bezpieczeństwa - dramat. Wszystko co jest nie tak z naszym społeczeństwem na jednym filmiku.

2 godziny temu, Gość Gościo napisał:

Ciężko coś powiedzieć, bo to content dla dzieci. Filmik jak spóźniła się na samolot na przygodę życia w Nowej Zelandii, bo była zajęta robieniem snapów czy tam instastories z McDonald's przed przejściem bramek bezpieczeństwa - dramat. Wszystko co jest nie tak z naszym społeczeństwem na jednym filmiku.

Dobrze napisane!!

Gość Gość

U Agnieszki oglądałam tylko japanazjadam, ale w sumie znudziło mi się to bo ile można się tym aż tak ekscytować.

Mam wrażenie RLM podąża zachowaniem za grzelak 

Gość Gosc

Mieszkam w Stanach, podróżuje od lat, nigdy nie spoznilam sie na samolot, tak bywalam na ostatnia minute, ale zeby byc na lotnisku i sie spóźnić? Ona jest statsza ode mnie! Inna sprawa, ona USA widzi tylko przez pryzmat LA, najbardziej tandetnego miasta jakie istnieje, no moze Vegas jest gorsze... Stany to naprawdę fajne miejsce do zwiedzania, nie kończy sie na oceanie i torze wrotkarskim. Arizona, Colorado, nawet to moje, glupie Chicago, które ma najładniejsze Downtown w Stanach.... No ale czego się spodziewać, skoro ona lata tu za darmo a Lot promuje nowe trasy, wiec ją tam wysyła. Taka z niej podrozniczka jak z koziej dupy trąbka. Moim zdaniem program Ciężarówka przez Stany, Dawida Andersa, zrobil mega robote, jesli chodzi o zwoedzanie... a ja sama chyba w koncu zaloze blog, bo szlag mnie trafia, jak promuja tandete, zamiast miejsc, które naprawdę warto zobaczyć.