Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan A

Zawodowy nieudacznik

Polecane posty

Gość Pan A

Chciałbym w końcu zmienić swoje życie na lepsze. Mam 28 lat, ukończony kierunek studiów z którym nic dalej nie zrobilem ( grafika). Prace jakie wykonywalem to same najgorsze fuchy za najniższą krajową mimo,że mieszkam w mieście wojewódzkim. Aktualnie bezrobotny bo rzuciłem gownorobote, żeby zrobic kurs instruktora narciarstwa jednak rzucilem się z motyką na Słońce i nie zaliczyłem kursu. Znowu jestem w kropce bo leże już tydzień w domu u rodziców, chleje gorzołe z w...ienia i tylko dobijam się jak tylko pomyśle o moim życiu zawodowym. Same porażki. Przez wieczny problem z koncentracją, pamięcią i nierozgarnieciem nie radziłem sobie w większości zawodach jakie wykonywałem. Chciałbym coś więcej od życia, zacząć coś znaczyć i sie rozwijać, a jak sobie tylko pomyślę jak dotychczas moje życie przebiegało i jaki czuje się głupi i nieudolny do robienia czegoś ambitnego, to odechciewa mi sie żyć. Tyle prób w wielu dziedzinach, same porażki, rozczarowania, zwolnienia, rzyganie rano przed wyjsciem do pracy, ergofobia i sezonowy alkoholizm. Boli mnie, że najwiekszym problemem w moim życiu jestem ja sam, chcę coś zmienić, ale po prostu nie wiem co robić dalej.