Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

1914-1918 pierwsza żydowska; 1939-1945 druga żydowska; 1981-20XX trzecia żydowska

Polecane posty

Gość Konfederacja. W.i N.

Głosowałem Na Grzegorza Brauna. Jednakże w walce są inni kandydaci i póki co zachęcam do głosowania na każdego innego w pozostałej części prawyborów. Potem w drugiej turze rozkładamy po chrześcijańsku, chrześcijańską cnotą mądrości adrzeja dudę - kandydata szaTAANa i diabła wcielonego w niego, zdrajcę i kandydata na sąd z murem.

andrzej duda nawet nie stanie do czyścca, ma piekło w żydowskim banku, bo to bankier żydowski jest i tam skończy duchowy żywot.

Podąż drogą skróconej drogi do świętości w 3 miesiące, no nie w 4, do majowych wyborów możesz załatwić sobie 1000 małych zasług oraz 3 poważne czyny - cnoty pobożności, miłości i dobroci.

To tak jak likwidacja dwóch puszczeń się się luksusowej kuorwy.    Bardzo dużo.. bowiem Jezus Chrystus rozpatruje tylko takie zasługi dla ważenia szmacenia się kuorew.  One mają najgorzej, bożem widział grymas Jezusa a i Matka Boża była zdumiona, kiedy wybaczał kóurwie.... było mu najtrudniej.  

Ja będę stał przy kuorwie na sądzie Ostatecznym i będę błagał Pana Naszego Zbawiciela o to by umniejszył kuorwie złego na wadze złego, jeżeli poprze ona w majowych wyborach i do końca życia konserwatywną Prawicę, czyli aktualnie Konfederację.

Moja modlitwa jest Panu bliższa ponieważ jestem kaleką i jego najmilszym, najmniejszym.  Ja po chrześcijańsku proszę o głosy na kandydata na prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej (a nie poyebaney republiki of poland) Konfederacji w wyborach prezydenckich w maju 2020!  Każdy Chrześijanin i Chrześcijanka ma obowiązek głosowania wyłącznie na kandydata Konfederacji. 

Nie ma takiego inteligentnego człowieka, kto obali prawidłowość tego dygmatu.