Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mareeek

Jeśli dziewczyna jest pewna siebie ma zainteresowania a także zachowuje się jak chłopak ma plus 5 pkt do seksapilu

Polecane posty

Gość Mareeek

Oczywiście wszytko jest z dodatkiem gustownego ubioru i zadbania o siebie. Takie jest moje zdanie faceta 34 letniego.

A ja się nie zgodzę. Za zmaskulinizowane, albo zbyt powsciagliwe zachowanie zawsze mi odejmowano punkty. Im bardziej wygladalam i zachowywalam się jak slodka stereotypowo kobieca blondi, tym większe zainteresowanie facetów.

Gość Tom

No chyba raczej nie

Sam rzuciłem babę z tego powodu że wykazywała za dużo męskich cech charakteru i miała męski manieryzm

Gość Gość

Guuuzik prawda. Mozna sobie miec stereotypowo meski charakter, ale widze po swoich interakcjach z otoczeniem, ze chlopczyce maja powodzenie jak sa jednoczesniendo bolu slodkie 

Gość Ja*

Zależy. Pewne cechy kojarzone z mężczyznami, jeśli występują u kobiety mogą być bardzo seksowne, jednak powinna mieć swoją delikatną, kobiecą stronę też. Ja jestem dwojaka i chyba chłopaki wolą mnie bardziej jako dziewczyńską, ale jak mówię co myślę, jestem dosadna, szczera to też się chwali. Mam wrażliwość jednak kobiety, strasznie jestem uczuciowa itd, to im się czasem podoba jak nie ma przesady do biegunki emocjonalnej.

Gość Mareeek
1 godzinę temu, Gość Tom napisał:

No chyba raczej nie

Sam rzuciłem babę z tego powodu że wykazywała za dużo męskich cech charakteru i miała męski manieryzm

A ja znałem kobietę która jeździła na motorze i miała silny charakter, faceci za nią szaleli. Z twarzy była przeciętna, jakby zmieniła się w szara myszkę to by powodzenia nie miała.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Mareeek napisał:

A ja znałem kobietę która jeździła na motorze i miała silny charakter, faceci za nią szaleli. Z twarzy była przeciętna, jakby zmieniła się w szara myszkę to by powodzenia nie miała.

Ale jazda na motorze i silny charaktee to nie sa wylacznie meskie cechy 😄

ja mam straszne dominujacy charakter i na swoj sposob jestem chlopczyca. Ale to by bylo fajne gdybym nie byla energiczna, wesola i przyjazna. Bycie kobieca to nie jest bycie szara myszka albo kij w dupie.