Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LichtbringerMorgenstern

Zauważyłem w pracy, że brzydkie kobiety mają wredne charaktery

Polecane posty

Zauważyłem, że żadna z tych brzydkich nie oferowała mi pierwsza pomocy. Te ładniejsze oferowały parokrotnie. Żadna z tych przeciętnych/w miarę ładnych nie donosiła na mnie, te brzydkie donosiły parokrotnie. A jedna z nich zaczęła się na mnie drzeć, że jej koleżanka dostała op***dol, bo wg niej, to ja powinienem dostać.

A i tekstu adresowane ad personam, mające na celu zaniżenie mojej oceny się zdarzały. Skąd to się bierze?

Gość Kobieta

Widzą, że jesteś roszczeniowym nieudacznikiem, więc mają cie gdzieś. Nad nimi nikt się nie lituje, więc i one tego nie robią. A te drugie po prostu lituja sie nad nieatrakcyjnym kolega z pracy, bo patrząc na ciebie i tak wiedza, ze masz przeyebane. 

2 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Widzą, że jesteś roszczeniowym nieudacznikiem, więc mają cie gdzieś. Nad nimi nikt się nie lituje, więc i one tego nie robią. A te drugie po prostu lituja sie nad nieatrakcyjnym kolega z pracy, bo patrząc na ciebie i tak wiedza, ze masz przeyebane. 

JPRDL ale wylew frustracji hehe 😄

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość LichtbringerMorgenstern napisał:

Raczej konkretna, rzeczowa odpowiedź. 

7 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Raczej konkretna, rzeczowa odpowiedź. 

Taaa na poziomie bachorów z piaskownicy

Gość Gość
6 minut temu, Gość Kobieta napisał:

On ma kasę i jest znany z TV, wiec to.nie litość a interesownosć, ta pomoc to wystawienie mu tyłka kiedy chce, przymykanie oczu na zdrady, na zboczenia, to donoszenie to mówienie prawdy o nim. On krytykuje u nich to wszystko, co sam robi w zwielokrotnionej ilosci. Najpierw sam bądź w porządku do innych, potem możesz mówić, że nie są w porządku do ciebie. To co otrzymujesz jest krople w morzu w porównaniu z tym co dałeś od prawie 10 lat. Zawalcz wiec i bądź mężczyzna,  odszukaj w sobie godność i honor, i proś  o wybaczenie patrząc w oczy a nie jeszcze obgadujesz jak to tobie przykro. Równia pochyła, stroma i śliska, nie zejdziesz z niej dopóki nie pokajasz się. Ze współczuciem pozdrawiam cię królu netu i nie tylko.

Gość Kobieta
3 minuty temu, Gość LichtbringerMorgenstern napisał:

Taaa na poziomie bachorów z piaskownicy

Nie wiem jakiej sie spodziewałes. Ze ktos ci tu będzie słodzil i prawil fałszywe komplementy? Napisałam prawdę i tyle. Masz problem z zaakceptowaniem świata takiego jakim jest, to jest twój problem. Żegnam 

1 minutę temu, Gość Kobieta napisał:

Nie wiem jakiej sie spodziewałes. Ze ktos ci tu będzie słodzil i prawil fałszywe komplementy? Napisałam prawdę i tyle. Masz problem z zaakceptowaniem świata takiego jakim jest, to jest twój problem. Żegnam 

Skąd ty łbie zakuty możesz znać prawdę? Jasnowidzem jesteś?

Gość komentarz

To błędy e odbiorze rzeczywistości. To tzw. efekt aueroli, że ładnym przypisujemy dobre cechy charakteru i inteligencję, a tym mniej urodziwym przypisujemy negatywne cechy charakteru . To często zmyłka właśnie przez tzw. efekt aueroli.

Gość Metotrexat

z niedowartosciowania

pare razy w zyciu zdarzylo mi sie pracowac w fabryce ( nie tej samej, tylko różnych), znacznie ponizej kwalifikacji. Taka ilośc zjadliwości i złośliwości jaka tam panowała, to nigdzie indziej nie spotkałem. Ale nie zależało to od urody kobiet tylko od ich kompleksów ( co czesto sie ze soba wiaże)

Gość Gość

Przestań sobie współczuć a zacznij innym, przestań siebie usprawiedliwiać a zacznij właściwie oceniać,  przestań sobie wmawiać,  że to jakim jesteś to wina genów, zacznij od drobnostek wprowadzać prawdę zamiast kłamstwa do swego życia, odszukaj w sobie godność i honor, i pozwól poecie, którym jesteś dominowac a nie zboczonemu bydlakowi, przenieś wrażliwość z siebie na innych. Nigdy nie będziesz szczęśliwy z kobietą,  z której nie jesteś dumny, bo jesteś lwem, potrzebujesz podziwu otoczenia. W końcu zrozum, że mam rację i wiem więcej niż ty, po tych kilkunastu latach juz powinieneś to wiedzieć,  Plastusiu.

Brzydkie zależy od punktu widzenia 🤔

więcej się denerwują?

12 minut temu, Gość komentarz napisał:

To błędy e odbiorze rzeczywistości. To tzw. efekt aueroli, że ładnym przypisujemy dobre cechy charakteru i inteligencję, a tym mniej urodziwym przypisujemy negatywne cechy charakteru . To często zmyłka właśnie przez tzw. efekt aueroli.

W tym przypadku to nieprawda

Gość Onsam

Ja zakolegowuje sie z najladniejszymi. Zawsze sie lepiej gada. 

Gość gość
36 minut temu, Gość komentarz napisał:

Może tak być.

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość komentarz napisał:

Najczęściej robią to kobiety. Właśnie dlatego wiążą się z nieodpowiednimi facetami, bo zakładają, że jak przystojniak, to ma idealny charakter.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Kobieta napisał:

też myslę, ze o to chodzi

Gość gość
3 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Najczęściej robią to kobiety. Właśnie dlatego wiążą się z nieodpowiednimi facetami, bo zakładają, że jak przystojniak, to ma idealny charakter.

już przylazł nieudacznik

Moim zdaniem to dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn.
Osoby które uważają się za pokrzywdzone przez los, są złośliwe dla ludzi wokół siebie. Płeć nie ma znaczenia.
Jeśli się z taką złośliwą i nieuczynną osobą porozmawia, to zaraz okazuje się, że ma pretensje do całego świata.
Jak tak obserwuję ludzi, to nawet to wmawianie ludziom przez polityków, że należy się im jakaś pomoc od państwa, że są biedni, wykluczeni, pokrzywdzeni przez los itd, powoduje zmianę charakteru. Nawet to głupie 500+ którego kiedyś nie było, powoduje, że część osób reaguje agresją kiedy się zaczyna rozmawiać o polityce, bo może uważają, że ktoś chce im to zabrać.
Tekst to tym, że teraz "cham jest dumny ze swojego chamstwa", można odnieść również do ludzi złośliwych, nieuczynnych, bo są ze swojej postawy dumni i to jest problem.

Gość taki obraz wasz
33 minuty temu, Gość gość napisał:

już przylazł nieudacznik

Gdzie? Ja tu żadnego nieudacznika nie widzę.

Gość gość
2 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Gdzie? Ja tu żadnego nieudacznika nie widzę.

kup sobie lustro przegrywie

Gość gość
29 minut temu, Jack445 napisał:

Moim zdaniem to dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn.
Osoby które uważają się za pokrzywdzone przez los, są złośliwe dla ludzi wokół siebie. Płeć nie ma znaczenia.
Jeśli się z taką złośliwą i nieuczynną osobą porozmawia, to zaraz okazuje się, że ma pretensje do całego świata.
Jak tak obserwuję ludzi, to nawet to wmawianie ludziom przez polityków, że należy się im jakaś pomoc od państwa, że są biedni, wykluczeni, pokrzywdzeni przez los itd, powoduje zmianę charakteru. Nawet to głupie 500+ którego kiedyś nie było, powoduje, że część osób reaguje agresją kiedy się zaczyna rozmawiać o polityce, bo może uważają, że ktoś chce im to zabrać.
Tekst to tym, że teraz "cham jest dumny ze swojego chamstwa", można odnieść również do ludzi złośliwych, nieuczynnych, bo są ze swojej postawy dumni i to jest problem.

mądre

Gość Gość
2 godziny temu, Gość LichtbringerMorgenstern napisał:

Prawdę ci powiedziała, prawdy nie zakrzyczysz

Gość taki obraz wasz
3 minuty temu, Gość gość napisał:

kup sobie lustro przegrywie

Mam. I widzę siebie, a nie nieudacznika. Skoro wszędzie widzisz nieudaczników, to może wyjdź wreszcie z domu? 🙂

Gość gość
32 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Mam. I widzę siebie, a nie nieudacznika. Skoro wszędzie widzisz nieudaczników, to może wyjdź wreszcie z domu? 🙂

wyparcie jak uj

Gość LicjtbringerMorgenstern

Coś mi się wydaje, że rozjuszone paszteciki się zleciały, które prawda zabolała

Gość gość
19 minut temu, Gość LicjtbringerMorgenstern napisał:

Coś mi się wydaje, że rozjuszone paszteciki się zleciały, które prawda zabolała

tak sie zleciały ze już ci temat umarł jako nudny

Gość taki obraz wasz
38 minut temu, Gość gość napisał:

wyparcie jak uj

Dobrze, że się do tego przyznajesz 🙂 To pierwszy krok do pokonania twoich problemów.

21 minut temu, Gość gość napisał:

tak sie zleciały ze już ci temat umarł jako nudny

A niech umiera. Kto mu broni? Takie tematy potrafią po kilku latach zmartwychwstawać

Gość Aska
3 godziny temu, Gość LichtbringerMorgenstern napisał:

Zauważyłem, że żadna z tych brzydkich nie oferowała mi pierwsza pomocy. Te ładniejsze oferowały parokrotnie. Żadna z tych przeciętnych/w miarę ładnych nie donosiła na mnie, te brzydkie donosiły parokrotnie. A jedna z nich zaczęła się na mnie drzeć, że jej koleżanka dostała op***dol, bo wg niej, to ja powinienem dostać.

A i tekstu adresowane ad personam, mające na celu zaniżenie mojej oceny się zdarzały. Skąd to się bierze?

A widzisz w kobietach coś więcej poza urodą lub jej brakiem?